Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στους insomniacs.Ανοιγω αυτο το θεμα για να δουμε ποσο υπομονη εχει ο μεσος ελληνας.

Η υπομονη πιστευω ειναι απο τις μεγαλυτερες αρετες που μπορει να εχει καποιος.Αλλα ειναι παντα η καλυτερη λυση για ολα τα θεματα που μας απασχολουν?

Ποσο υπομονη θα κανατε ωστε να παρετε αυτο που θελετε?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όταν αγόρασα το καινούριο μου αυτοκίνητο, μπορούσα να το έχω από αρχές Δεκέμβρη 2012. Το άφησα όμως στην αντιπροσωπεία, μέχρι να αλλάξει η χρονιά, για να γράφει 2013 η άδεια και το πήρα 4 Ιανουαρίου.

Σε θέματα αγορών έχω υπομονή, ώστε να καταλήξω στην καλύτερη επιλογή ή ευκαιρία. Σε άλλα θέματα το αντίθετο..

Δημοσ.

Γενικα δεν θα ελεγα οτι ειναι μια απο τις αρετες μου αλλα μπορω να εχω αν ειναι απολύτως απαραίτητο..

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα στους insomniacs.Ανοιγω αυτο το θεμα για να δουμε ποσο υπομονη εχει ο μεσος ελληνας.

Μιλάμε για μεγέθη;Κάτι σε στύλ απο 1 έως το 10;

Αντιστρόφως ανάλογη με τον (πόσο) ενοχλητικό συν-Έλληνα που την δοκιμάζει

Δημοσ.

Ανάλογα για τι υπομονή μιλάμε πάντα.. Η υπομονή μπορεί να υπάρχει σε άπειρα θέματα.. Εγώ γενικά θα έλεγα ότι δεν έχω μεγάλη υπομονή... Είμαι στη μέση.

Δημοσ.

η υπομονή μου φτάνει τα όρια της αναισθησίας και μπορώ να πω οτι με εξυπηρετεί πολύ καλά. άλλα για κάποιο λόγο οι γύρο μου χάνουν εύκολα την υπομονή τους :devil:  :devil:  

Δημοσ.

η υπομονη αλλαζει αναλογως το θεμα που εχω να αντιμετωπισω...με παιχνιδια γενικα εχω απειρη υπομονη..με θεματα τεχνολογιας μπορει να ασχολουμε με τις ωρες και χωρις να νευριαζω..με ανθρωπους σπαστικους και εκνευριστικους σχεδον καθολου..με κινηση στον δρομο ετσι και ετσι...με ουρες οταν παω καπου ετσι και ετσι..με ατομα που λουφαρουν η κομπιναδορους η απατεωνες καθολου υπομονη,...

Δημοσ.

Μιλάμε για μεγέθη;Κάτι σε στύλ απο 1 έως το 10;

Αντιστρόφως ανάλογη με τον (πόσο) ενοχλητικό συν-Έλληνα που την δοκιμάζει

Το διατυπωσα λαθος.Εννοω κατα μεσο ορο ποσο υπομονη εχουν οι ελληνες.Μεσος ελληνας δεν υπαρχει.

Εγω γενικα εχω υπομονη σε σοβαρα θεματα η οταν θελω να παρω κατι η με ατομα που αξιζουν την προσοχη μου.

Δεν εχω υπομονη στα παιχνιδια οταν χανω παιζει να σπασω και το πληκτρολογιο η με ατομα που οσο και να εξηγας δεν παιζει να καταλαβουν ποτε τιποτα οποτε σταματαω να προσπαθω.

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά απο πάνω εξαρτάται πολύ απο το θέμα που έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας. Γενικά πιστεύω ότι έχω αρκετή υπομονή. Στον δρομο με τους μαλάκες καμμία.-

Δημοσ.

Γενικα βλεπω εχουμε θεμα στον δρομο οι πιο πολλοι ε;; :-) εμενα προσωπικα μου την σπανε οι παραβιασεις στοπ-κοκκινο οι ασταματητες κορνες κ βρισιες χωρις λογο κ αιτια και οι καγκουριες ηχεια τερμα γκαζιες και μαλακιες που θετουν σε κινδυνο οχι μονο εσενα που τα κανεις αλλα και τους γυρω με τις μαλακιες σου.ειναι και τα εξυπνα του ελληναρα με τις θεσεις σταθμευσης στους δρομους που πιανει 2-3 να εχει καβατζα μου την σπαει απιστευτα ομως.αυτα τα ολιγα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...