nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Καλά κ εμένα αυτό ειναι το θέμα μου με τις κατσαρίδες όπως κ με τα ποντίκιατα ποντίκια μου αρέσουν σαν ζώα αλλα δεν θα προσπαθούσα να χαιδέψω ενα ελευθερο (τα σπιτικά ειναι πολύ όμορφα και δεν κάνουν πουστικες επιθέσεις σε μικρά ζώα όπως νεογέννητα κατσούλια/κοτόπουλα etc , άλλο οι αρουραίοι με την καμπούρα)σπιτικό
thanasis00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Σκέφτομαι να κάνω poll ώστε να δω αν ισχύει πως είμαστε μοιρασμένοι σε αυτούς που σιχαίνονται τις κατσαρίδες όσο ο αποπάνω και σε αυτούς που έχουν φάει στον Κάβουρα πάνω από μία φορά. Ειδική μνεία σε όσους έχουν προλάβει το πρώτο Dada. βάλε το poll να δούμε που βρισκόμαστε! Πάντως παιδιά έχετε ζήσει καμένα σκηνικά...
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Ρε λούσι, έχεις 70 γάτες το κέρατο. και 3-4 σε 10 χρόνια πολλές είναι, εγώ θα περνούσα αναφορά τα γατόνια για ελλιπή φύλαξη. Κάβουρα μόνο οταν είσαι τόσο λιώμα που το αλκοολ μέσα σου φτάνει να σκοτώσει ό,τι άλλο μπει. 1
wizzy Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Πάντως, να ξέρετε ότι εάν στοχεύσετε με τον σωλήνα ηλεκτρικής σκούπας την κατσαρίδα, με την ηλεκτρική σκούπα σε λειτουργία, η κατσαρίδα θα πετάξει προς (μέσα) στον σωλήνα και πάπαλα. True story. Επεξήγηση: αντιλαμβάνονται την αλλαγή στον αέρα και πετάνε προς την αιτία της αλλαγής.
deesnider Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 σε αυτούς που έχουν φάει στον Κάβουρα πάνω από μία φορά. Πάνε καμιά τριανταριά χρόνια από τότε που έκλεισε, αλλά γνώρισα σουβλατζίδικο στο κέντρο τής Αθήνας, μπροστά στο οποίο ο Κάβουρας είναι πρότυπο καθαριότητας. Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιο πράγμα. Δες εντός τού spoiler, το Νο 1 σ' αυτό το post και πες μου αν έχω άδικο... (και, ναι, φυσικά, ήταν και γεμάτο κατσαρίδες...)
Pantelwolf Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ΟΦ/ΟΝ τοπικ. Το παλιό ψητοπωλείο του "Σάκη" στη Μπελογιάννη στη Νίκαια. Απ'ότι μαθαίνω τώρα έχει αλλάξει ιδιοκτήτες και χώρο και υπάρχει η φήμη οτι ο "Σάκης" πέθανε ( οι φήμες το πήγαν και παραπάνω, πως πέθανε γιατι ο ιδιοκτήτης τον έβγαλε απο αυτό το μαγαζί). Ο "Σάκης" λοιπόν ήταν ένας τύπος με μια κοιλιά σαν 18 μηνών έγγυος. Όλη έβγαινε μπροστά. Η φήμες έλεγαν οτι κάποτε σκοτώθηκε ο γιος του που τον έλεγαν Σάκη και απο τότε την είχε ακούσει. Όλοι τον φώναζαν Σάκη βέβαια. Δεν ξέρω αν κανείς ήξερε το πραγματικό του όνομα. Το φαγητό ήταν από τα πιο νόστιμα που μπορείς να φας. Τα σουτζούκια και τα κεμπαπ τα έφτιαχνε ο ίδιος, και μάλιστα τα σουτζούκια στέγνωναν μέσα στο μαγαζί, μερικές φορές πάνω από το κεφάλι σου. Ο τύπος το δούλευε με τη γυναίκα του, η οποία ήταν ιδιαίτερα αλλοίθωρη. Αυτό σε συνδυασμό με οτι δεν υπήρχε σέρβιτόρος, η τύπισα φώναζε "κύριος..το σουτζούκι" και όλοι γυρνούσαν να κοιτάξουν οδηγούσε σε απείρου κάλλους καταστάσεις όμοιες με του Αυλωνίτη ως Σπανοβαγγελοδημήτρη στη σωφερίνα. Ο Σάκης ήταν μόνιμα στην ψησταριά, και φορούσε μια ποδιά με ένα εκατομμύριο λαδιές, και είχε μόνιμα ένα μεγάλο ποτήρι μπύρα δίπλα του. Είχε και κάποιες ιδιορρυθμίες, σε έκοβε και αν παρήγγελνες πολλά σου έλεγε "δε θα τα φάτε" και δεν στα έφτιαχνε. Τελειωμένα πράγματα. Επίσης είχε κάποιες στάνταρ ώρες που έβαζε καλαμάκια (σουβλάκια για τους βόρειους), και αν του ζητούσες εκτός του χρονικού παραθύρου απλά δε στα έφτιαχνε. Στο λογαριασμό δε τα πράγματα ήταν ακόμη αστειότερα, αφού δεν κρατούσε τεφτέρι, έκανε έναν πρόχειρο υπολογισμό ανα κεφάλι, "πόσοι είστε;;" και υπολόγιζε, και ήταν φτηνά. Άλλωστε τα βαρέλια με το κρασί ήταν δίπλα στα τραπέζια και ο καθένας γέμιζε από την κάνουλα. Και φυσικά δεν υπήρχαν πιάτα, όλα στη λαδόκολα. Αν έβρισκες καρέκλα και τραπέζι μη ετοιμόρροπο ήσουν ευτυχισμένος, και διάφορων λογιών ζωύφια φυσικά έβρισκαν προσοδοφόρο έδαφος στο μαγαζί. Αν έβλεπες κανα ποντίκι, το έκανες στην άκρη με το πόδι να μην το δουν οι υπόλοιποι. Αλλά πάντα ήταν γεμάτο. Και πάντα ήταν πεντανόστιμο. Όταν έκλεισε κύρηξα πένθος για κάποιο καιρό. 2
pap1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ................, και διάφορων λογιών ζωύφια φυσικά έβρισκαν προσοδοφόρο έδαφος στο μαγαζί. Αν έβλεπες κανα ποντίκι, το έκανες στην άκρη με το πόδι να μην το δουν οι υπόλοιποι. Αλλά πάντα ήταν γεμάτο. Και πάντα ήταν πεντανόστιμο. Όταν έκλεισε κύρηξα πένθος για κάποιο καιρό. Ο πατερας μου ελεγε οτι οσο πιο νοστιμο τοσο πιο βρωμερο Κανονικα πενθος επρεπε να ειχες το καιρο που συχναζες σε αυτο το μερος.
nikos_007 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Εγώ παιδιά, ζω στο ισόγιο μιας μονοκατοικίας δίπλα στο πεζοδρόμιο κιόλας για να έχω και κοντινό πλάνο ποιος περνάει και δεν περνάει, 70 χρονών το σπίτι , (απο πουρόπετρα η κατασκευή) απο κάτω μου μια τεράστια αποθήκη με μπάζα, εργαλεία κτλ και απο πάνω μου ζει μια γριά 103 χρονών χήρα η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μιας εγώ κάθομαι στο pc μου τα βράδυα και αράζω στο pc (facebook, youtube, παιχνίδια) και τα παράθυρα ανοιχτά το καλοκαίρι διότι δεν αντέχεται αυτή η ζεστή ούτε και με μπάνιο, κάθε βράδυ πετάνε στην οθόνη μικρά κουνουπάκια επομένος εγώ τα λιώνω με δαχτυλά μου ή στην επιφάνεια του γραφείου μου όπως φωτίζει η οθόνη περνάει απο κέντρο η γερμανική κατσαρίδα επομένως και αυτήν την λιώνω με την γροθιά μου και μετα σκουπίζομαι με το κωλόχαρτο που έχω δίπλα μου ή θα πετάει καμιά γερμανική με φτερά και να μου σπάει τα νεύρα επομένως εγώ και τα αδέρφια μου να τις κυνηγάμε αλλά αν έρθουν καταπάνω μας τρομάζουμε, ε τι να κάνουμε, Στην κουζίνα απο την άλλη, κυρίως τον χειμώνα αν άφινεις το βραδυνό γεύμα επειδή βαριέσαι να το βάλεις στο ψυγείο και να καθαρίσεις το τραπέζι βγαίνουν οι κατσαρίδες απο τους τριπημένους τοίχους και γινόται "το πάρτι" κυριολεκτικά όταν συκωνεσε να πας στην τουαλέτα τα μεσάνυχτα και το περίεργο είναι ότι στη κουζίνα ζεί μια μέτριου μεγέθους ροζ σαύρα με χοντρό μικρό κεφάλι ξετρυπώνει στους τοίχους τις κουζίνας και του μπάνιου και φυσικά έχουν μιωθεί οι κατσαρίζες , πάντως είναι ωραία σαύρα αν την δει κανείς απο κοντά, ε και καμιά φορά όταν ακουμπάω τις μικρές κατσαρίδες εξαφανίζονται απο τα μάτια σου σε κλάσματα δευτερολέπτου!! Τώρα όσο για έξω υπάρχει μια μεγάλη αυλή ώπου υπάρχει ένα μακρύ αυλάκι δίπλα ένας μικρός "κήπος" σε ορθογόνιο σχήμα αλλά από πάνω υπάρχουν στρωμμένα πλαστικα αυτά που είναι απο το μηχανισμό των παντζουριών, ε και τι να πω κάθε βράδυ ξετρυπώνουν αυτές οι μαύρες κατσαρίδες και οι αργές σαραντοποδαρούσες και όταν πατάς στις μαύρες βγαίνει απο μέσα ένα γκρι υγρό ενώ είναι ακόμη ζωντανές... ά και ξέχασα κάτι τελευταίο τεράστια επιδρομή απο μυρμήγκια στη κουζίνα τον ένα πίσω απο το άλλο χώθηκαν όλα μέσα στο δοχείο της ζάχαρης έλα ντε όμως αν το δοχείο στο ήλιο που καίει το μεσημέρι εξαφανίζονται κατευθείαν!! Site: Μαύρη κατσαρίδα Site: ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΔΑΡΟΥΣΑ
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 οκ το πιασαμε νικο...αν σε πετυχουμε στον δρομο..δεν κανουμε χειραψια... μην προσβληθεις. Εγώ παιδιά, ζω στο ισόγιο μιας μονοκατοικίας δίπλα στο πεζοδρόμιο κιόλας για να έχω και κοντινό πλάνο ποιος περνάει και δεν περνάει, 70 χρονών το σπίτι , (απο πουρόπετρα η κατασκευή) απο κάτω μου μια τεράστια αποθήκη με μπάζα, εργαλεία κτλ και απο πάνω μου ζει μια γριά 103 χρονών χήρα η οποία είναι και η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μιας εγώ κάθομαι στο pc μου τα βράδυα και αράζω στο pc (facebook, youtube, παιχνίδια) και τα παράθυρα ανοιχτά το καλοκαίρι διότι δεν αντέχεται αυτή η ζεστή ούτε και με μπάνιο, κάθε βράδυ πετάνε στην οθόνη μικρά κουνουπάκια επομένος εγώ τα λιώνω με δαχτυλά μου ή στην επιφάνεια του γραφείου μου όπως φωτίζει η οθόνη περνάει απο κέντρο η γερμανική κατσαρίδα επομένως και αυτήν την λιώνω με την γροθιά μου και μετα σκουπίζομαι με το κωλόχαρτο που έχω δίπλα μου ή θα πετάει καμιά γερμανική με φτερά και να μου σπάει τα νεύρα επομένως εγώ και τα αδέρφια μου να τις κυνηγάμε αλλά αν έρθουν καταπάνω μας τρομάζουμε, ε τι να κάνουμε,
Silverage Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Α, αυτό πρόσεξες εσυ; Ρε φίλε που ζεις; Στην Αφρική είναι πιο καθαρά. 3
SOADNICK Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Α, αυτό πρόσεξες εσυ; Ρε φίλε που ζεις; Στην Αφρική είναι πιο καθαρά. Όντως, ψηθειτε να του πληρωσουμε το νοικι για να μετακομισει 2
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδιά τα ποντίκια οι κατσαρίδες δε θέλουν πολύ βρωμιά για να έρθουν σπίτιεγώ πριν κάτι χρόνια το καλοκαίρι ΚΑΘΕ βράδυ έβλεπα κατσαρίδα κ σπάνια κανα ποντίκι , κάτι θα έμπαινε απ την ανοιχτή μπαλκονόπορτα , λες και κάτι τα τραβούσε . Το δωμάτιο μου πεντακάθαρο τότε ,Τελικά μετά απο καιρό κατάλαβα οτι ειχα ξεχάσει ενα κουτί απο σουβλάκια στην ντουλάπα μου και ειχε μέσα ενα σουβλάκι που δεν είχα φάει γιατι με είχε πιάσει διάρροια εκείνο το βράδυ κ ειπα να το φυλάξω για την επόμενη μέρα. Δε θυμάμαι ομως να το βάζω στην ντουλάπα , πως βρέθηκε εκεί άγνωστο. Το σουβλάκι ειχε βγάλει γούνα και μάλλον γιαυτό σταμάτησαν να έρχονται, γιατι σταμάτησε να μυρίζει και το κρέας .Εντομεταξύ εμένα δεν μου μύριζε τίποτα , οι κατσαρίδες κ ο ποντικός μια χαρά το καταλάβαιναν . Εχουν άλλη όσφηση. 1
mphxths Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 παιδιά τα ποντίκια οι κατσαρίδες δε θέλουν πολύ βρωμιά για να έρθουν σπίτι εγώ πριν κάτι χρόνια το καλοκαίρι ΚΑΘΕ βράδυ έβλεπα κατσαρίδα κ σπάνια κανα ποντίκι , κάτι θα έμπαινε απ την ανοιχτή μπαλκονόπορτα , λες και κάτι τα τραβούσε . Το δωμάτιο μου πεντακάθαρο τότε , Τελικά μετά απο καιρό κατάλαβα οτι ειχα ξεχάσει ενα κουτί απο σουβλάκια στην ντουλάπα μου και ειχε μέσα ενα σουβλάκι που δεν είχα φάει γιατι με είχε πιάσει διάρροια εκείνο το βράδυ κ ειπα να το φυλάξω για την επόμενη μέρα. Δε θυμάμαι ομως να το βάζω στην ντουλάπα , πως βρέθηκε εκεί άγνωστο. Το σουβλάκι ειχε βγάλει γούνα και μάλλον γιαυτό σταμάτησαν να έρχονται, γιατι σταμάτησε να μυρίζει και το κρέας . Εντομεταξύ εμένα δεν μου μύριζε τίποτα , οι κατσαρίδες κ ο ποντικός μια χαρά το καταλάβαιναν . Εχουν άλλη όσφηση. αμα θελησεις να γραψεις την αυτοβιογραφια σου ή να κανεις το πειραματοζωο ενημερωσε με .. εγω παντως που μενω ισογειο δεν ανοιγω ποτε παντζουρια ή μπαλκονοπορτες..δεν με ενδιαφερει αν μυριζει κλεισουρα το σπιτι , αν ο αερας εχει να δει το φως του ηλιου απο την εποχη του νωε...δεν διακινδυνευω επισκεπτες....
fylatos Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 έβαλα δηλητήριο http://www.insomnia.gr/topic/528520-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%AE-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B1/page-2 φόρεσα το σταράκι μου το πρωί (χωρίς κάλτσες), πριν να δω αν έχει κάτι μέσα. Κλααατς. Παίζει να μην φορέσω παπούτσι ποτέ ποτέ μα ποτέ ξανά. Μιλάμε είχε τρεις μέσα στο παπούτσι και δεν πήρα χαμπάρι. Χειρότερο και από το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ σε νοσοκομείο (και έχω δει πολλά).
Valerie_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 για να μάθεις να φοράς σταράκι χωρίς κάλτσα άλλη φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα