Rod@X Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Από κάτω μάλλον είναι καλλίτερα, με την προϋπόθεση ότι πατάει σε καθαρό πάτωμα και όχι πάνω σε χαλί.
dimitrisOP Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 εξαρταται βεβαια και ποσο χωρο εχει το κουτι κατω
blitzNikos Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού πρέπει, σε κάθε περίπτωση, όπου και αν τοποθετείται το τροφοδοτικό, να "βλέπει" πάντοτε προς τα έξω. Όλα τα κουτιά στα οποία το τροφοδοτικό τοποθετείται κάτω, έχουν τρύπες εξαερισμού. Διαφορετικά το τροφοδοτικό θα στέλνει ζεστό αέρα μέσα στο κουτί και, μάλιστα, εκεί που συνήθως είναι εγκατεστημένη η κάρτα γραφικών, ανεβάζοντας τη συνολική θερμοκρασία μέσα στο κουτί.
AntiCambeR Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Προσωπικά σε zalman z11 plus το έχω προς τα πάνω. Αν και δεν ξέρω σίγουρα αν είναι σωστό kataramenos κατω μπενει και εγω z11 εχω, για να περνει κρυο αερα, αν ειναι πανω ο ανεμηστιρας περνει ζεστω μεσα απο το κουτι, βεβεα λειτουργει σαν εναν ακομα που βγαζει αλλα δεν κανει τοσο καλο στο τροφοδοτικο Και εγω το Zalman Z11 εχω και ο ανεμιστηρας κοιταει κατω.Για αυτο τον λογο το συγκεκριμενο κουτι εχει κενο με σιτα απο κατω,οπως λογικα και σε οσα κουτια το τροφοδοτικο τοποθετειται κατω.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Νομίζω ότι το ανεμιστήρι του τροφοδοτικού πρέπει, σε κάθε περίπτωση, όπου και αν τοποθετείται το τροφοδοτικό, να "βλέπει" πάντοτε προς τα έξω. Όλα τα κουτιά στα οποία το τροφοδοτικό τοποθετείται κάτω, έχουν τρύπες εξαερισμού. Διαφορετικά το τροφοδοτικό θα στέλνει ζεστό αέρα μέσα στο κουτί και, μάλιστα, εκεί που συνήθως είναι εγκατεστημένη η κάρτα γραφικών, ανεβάζοντας τη συνολική θερμοκρασία μέσα στο κουτί. Καλα τα λες αλλα εχω μια ψιλοδιορθωση.το πως τα τοποθετηθει ο ανεμιστηρας του τροφοδοτικου εχει να κανει καθαρα με την ψυξη του τροφοδοτικου και μονο και οχι με το κουτι.γιατι τον ζεστο αερα που βγαζει το τροφοδοτικο σε καθε περιπτωση τον πεταει εξω απο την πισω πλευρα του. ισως το μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι εαν το βαλεις κατω με τον ανεμιστηρα προς τα επανω,θα λειτουργει σαν exhaust ανεμιστηρας κουτιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα