Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει γενεθλια η μανα της κοπελας μου. Ειμαστε μαζι 4 χρονια και τα Χριστουγεννα γνωρισα επισημα τους γονεις της. Δεν μου ερχεται τιποτα στο μυαλο(τι να γραψω, υφος μηνυματος κλπ), πρωτογνωρη εμπειρια... :P

Λιγη βοηθεια... 

Δημοσ.

"Μητέρα, χρόνια πολλά" γράψε, θα σε αγαπήσει :P  Σοβαρά γιατί πρέπει να γράψεις κάτι ιδιαίτερο. Πάρτε της ένα δώρο, πες της και χρόνια πολλά και οκ.

Δημοσ.

Όχι δώρο μόνος σου. Μαζί με τη δικιά σου ναι.

Ευχή τυπική, χρόνια πολλά κα Τάδε, ό,τι επιθυμείτε για εσάς και όσους αγαπάτε.

• Like 4
Δημοσ.

Τι δωρο να της κανω...ενα μηνυμα θελω να της στειλω, να μην πει οτι δεν την θυμηθηκα και τελος. Απλα δεν θελω να ειναι ειναι ενα σκετο χρονια πολλα να τα εκατοστησεις! 

Δημοσ.

Όχι δώρο μόνος σου. Μαζί με τη δικιά σου ναι.

Ευχή τυπική, χρόνια πολλά ΜΗΤΕΡΑ, ό,τι επιθυμείτε για εσάς και όσους αγαπάτε.

fixed

• Like 1
Δημοσ.

Τι δωρο να της κανω...ενα μηνυμα θελω να της στειλω, να μην πει οτι δεν την θυμηθηκα και τελος. Απλα δεν θελω να ειναι ειναι ενα σκετο χρονια πολλα να τα εκατοστησεις! 

Δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο αλλά μια χαρά μήνυμα είναι. Και μόνο που τη θυμήθηκες θα χαρεί (εκτός αν δε σε συμπαθεί οπότε ό,τι και να κάνεις δεν... :) )

Δημοσ.

Την ξέρεις 5 μήνες, ξέρει ότι μπιφτεκώνεις την κόρη της, γενικά, η οικειότητά σας εξαντλείται στο ότι θα στείλεις μήνυμα.

Μην τη βάλεις και στο περιεχόμενο. Είπα και έφυγα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε, είσαι τρελός? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...