NikosKallithea Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Οπως και να εχει ειναι πολυ δύσκολο να προλάβεις τις διακοπές φετος με δίπλωμα, η διαδικασία ειναι χρονοβόρα.
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Οπως και να εχει ειναι πολυ δύσκολο να προλάβεις τις διακοπές φετος με δίπλωμα, η διαδικασία ειναι χρονοβόρα. Περίπου ποσο διαρκεί για να εχω το διαπιστευτηριο;Κανα μήνα;
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 απο την μερα που περνας τις εξετασεις εγω ειχα την καρτα σε 23 μερες ακριβως... εχουμε και λεμε... γουρουνα κατω απο 50 κυβικα ,τρικυκλα κατω απο 50 και μοτοποδηλατο με κατηγορια ΑΜ τρικυκλο πανω απο 50 με διπλωμα οδηγησης μηχανης για σενα που θα εισαι νεος γουρουνα πανω απο 50 με διπλωμα αυτοκινητου
Zendor Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 απο την μερα που περνας τις εξετασεις εγω ειχα την καρτα σε 23 μερες ακριβως... εχουμε και λεμε... γουρουνα κατω απο 50 κυβικα ,τρικυκλα κατω απο 50 και μοτοποδηλατο με κατηγορια ΑΜ τρικυκλο πανω απο 50 με διπλωμα οδηγησης μηχανης για σενα που θα εισαι νεος γουρουνα πανω απο 50 με διπλωμα αυτοκινητου Ναι αλλα μέχρι τότε δεν είχες ένα χαρτί με το οποίο μπορούσες να οδηγήσεις κανονικά; Οποτε μάλλον την ξεχνάω και την γουρούνα γιατί τα περισσότερα μαγαζιά νοικιάζουν 50αρες!Εαν βρω παραπάνω εχει καλώς Ευχαριστώ πολυ!!!
Valerie_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Αθήνα μένω αλλα σκεφτόμουν είτε κανά κοντινό νησί,είτε κανά camping! τι ειδους διασκέδαση θες; τύπου W?
Lucifer Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Να ρωτήσω, εγώ με δίπλωμα αυτοκινήτου, 50άρι παπί/γουρούνα, νοικιάζω;
Joshua21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ναι αλλα μέχρι τότε δεν είχες ένα χαρτί με το οποίο μπορούσες να οδηγήσεις κανονικά; Δεν δίνουν τέτοιο χαρτί, μόνο με το δίπλωμα μπορείς να οδηγήσεις νόμιμα. Να ρωτήσω, εγώ με δίπλωμα αυτοκινήτου, 50άρι παπί/γουρούνα, νοικιάζω; Όχι, χρειάζεσαι δίπλωμα μοτοποδηλάτου.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 χαρτι δεν μου δωσανε εμενα οσο περιμενα το διπλωμα... μυθος ειναι
Zendor Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 τι ειδους διασκέδαση θες; τύπου W? χαρτι δεν μου δωσανε εμενα οσο περιμενα το διπλωμα... μυθος ειναι Μπα οχι τόσο too much!Αλλα κάτι που να εχει αρκετή νεολαία!Σκεφτομουν φοινικούντα!Λεει; Φίλε InsertCoin μάλλον ειναι ανάλογα την σχολή γιατί σε έναν φίλο μου,δώσανε διαπιστευτηριο και μπορούσε να οδηγήσει κανονικά ώσπου να πάρει το official!
Valerie_ Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω φίλε μου τι λέει στη Φοινικούντα. στη Νάουσα της Πάρου πας άνετα χωρίς αυτοκίνητο και έχει κλαμπάκια για διασκέδαση και ωραία παραλία για μπάνιο
Zendor Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω φίλε μου τι λέει στη Φοινικούντα. στη Νάουσα της Πάρου πας άνετα χωρίς αυτοκίνητο και έχει κλαμπάκια για διασκέδαση και ωραία παραλία για μπάνιο Συμφωνώ απόλυτα γιατί εχω πάει!Αλλα το θέμα ειναι ότι εκεί εάν θες να μείνεις κάπου ειναι πολυ πιασοκω****κα χαχαχαχ και τα χαρτζιλίκια δεν φτάνουν!!!
4saken Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ο νόμος το λέει ρητά, από 21 και πάνω. Στις μεγάλες και γνωστές εταιρίες ενοικιάσεων που υπάρχουν στα νησία, οι πιθανότητες να σου νοικιάσουν αυτοκίνητο είναι μηδαμινές. Ελάχιστες πιθανότητες έχεις στα μικρά μαγαζάκια που δουλέυουν μόνα τους και έχουν στόλο το πολύ 4-5 αμάξια. Αλλά και πάλι κι εκεί παίζεται αν θα σου δώσουν ή οχι. Γενικά μην ελπίζεις σε πολλά, πήγαινε για καμιά γουρούνα καλύτερα. Ως ενοικιαστής αυτοκινήτων έχω να πω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα νοικιάσει αυτοκινητο σε 18χρονο με μηδενική πείρα. 2
Papakaliati Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Γιατι να νοικασεις αυτοκινητο σε νησι ενω δεν εχεις και ιδεα απο οδηγηση και προφανος θα πινεις, αν οχι εσυ οι υπολοιποι οδηγοι ολη μερα? Δεν ειναι αστειο ειδικα για ενα 18χρονο που απλα δεν εχει εμπειρια και που αν πιει 3, 4, 5 ποτα θα πιστευει κλαιν μια χαρα ειμαι για να οδηγησω. Αλλα και να ηθελες δεν θα σου νοικιασει κανενας. Αμα κανεις ατυχημα η ασφαλιστικη ΔΕΝ θα τον καλυψει γιατι πολυ απλα δεν θα επρεπε να στο ειχε νοικιασει. Ασε που αμα τραυμαστιστει κανενας στο ατυχημα ειναι αυτος υπολογος με σοβαρες ποινικες συνεπειες. 1
BadBoy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το χαρτι που δινουν καποιες σχολες οδηγων μεχρι την εκδοση της κανονικης αδειας, δεν εχει καμια νομικη υποσταση. Ειναι στη διακριτικη ευχερεια του τροχαιου που θα σταματησει για ελεγχο το αν θα σε γραψει η οχι. 1
Zendor Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ως ενοικιαστής αυτοκινήτων έχω να πω οτι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα νοικιάσει αυτοκινητο σε 18χρονο με μηδενική πείρα. Καλα η ηλικία πιστεύω δεν παίζει τόσο ρόλο σε τέτοια πράγματα!Κυρίως η πείρα! Γιατι να νοικασεις αυτοκινητο σε νησι ενω δεν εχεις και ιδεα απο οδηγηση και προφανος θα πινεις, αν οχι εσυ οι υπολοιποι οδηγοι ολη μερα? Δεν ειναι αστειο ειδικα για ενα 18χρονο που απλα δεν εχει εμπειρια και που αν πιει 3, 4, 5 ποτα θα πιστευει κλαιν μια χαρα ειμαι για να οδηγησω. Αλλα και να ηθελες δεν θα σου νοικιασει κανενας. Αμα κανεις ατυχημα η ασφαλιστικη ΔΕΝ θα τον καλυψει γιατι πολυ απλα δεν θα επρεπε να στο ειχε νοικιασει. Ασε που αμα τραυμαστιστει κανενας στο ατυχημα ειναι αυτος υπολογος με σοβαρες ποινικες συνεπειες. Φίλε Παπακαλιάτη έχεις απόλυτο δίκιο αλλα εγω δεν είχα σκοπό να πάρω το αμάξι για να κανω φιγούρα στα γκομενακια το βράδυ (οχι πως αυτό θα με χάλαγε) χαχαχ....το ηθελα περισσότερο απο άποψη να πάω να δω καμία παραλία λιγο πιο απόμερη και γιατί συνήθως οι συγκοινωνίες στα ελληνικά χωριά-νησιά ειναι απαίσιες!! Το χαρτι που δινουν καποιες σχολες οδηγων μεχρι την εκδοση της κανονικης αδειας, δεν εχει καμια νομικη υποσταση. Ειναι στη διακριτικη ευχερεια του τροχαιου που θα σταματησει για ελεγχο το αν θα σε γραψει η οχι. Α κατάλαβα άρα ούτε σε αυτό υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο....Θενξ!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα