Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα η ηλικία πιστεύω δεν παίζει τόσο ρόλο σε τέτοια πράγματα!Κυρίως η πείρα!

Φίλε Παπακαλιάτη έχεις απόλυτο δίκιο αλλα εγω δεν είχα σκοπό να πάρω το αμάξι για να κανω φιγούρα στα γκομενακια το βράδυ (οχι πως αυτό θα με χάλαγε) χαχαχ....το ηθελα περισσότερο απο άποψη να πάω να δω καμία παραλία λιγο πιο απόμερη και γιατί συνήθως οι συγκοινωνίες στα ελληνικά χωριά-νησιά ειναι απαίσιες!! :P

Α κατάλαβα άρα ούτε σε αυτό υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο....Θενξ!!!!

Αν εξοικειωθείς λίγο με τα δρομολόγια και τα λεωφορεία μια χαρά πας σχεδόν όπου θες και οικονομικά :-)  Άσε που μπορεί να κάνεις και γνωριμίες μέχρι να φτάσεις :P

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εξοικειωθείς λίγο με τα δρομολόγια και τα λεωφορεία μια χαρά πας σχεδόν όπου θες και οικονομικά :-)  Άσε που μπορεί να κάνεις και γνωριμίες μέχρι να φτάσεις :P

χαχαχαχ για τις γνωριμίες έχεις ένα δίκιο δεν μπορω να πω ;) αλλα αμα βράζει ο τόπος,και λόγω τον δρόμων που ειναι στην καλύτερη κατάσταση ως γνωστών στην Ελλάδα,ε ειναι λιγο ταλαιπωρία πιστεύω :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλα η ηλικία πιστεύω δεν παίζει τόσο ρόλο σε τέτοια πράγματα!Κυρίως η πείρα!

Φυσικα και η ηλικια παιζει ρολο. Πριν τα 18 δεν θα εχεις οδηγησει περα απο μερικα χιλιομετρα αρα δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις εμπειρια. Ασε που ειναι πιο πιθανο να πεις στα 25 η στα 30 ασε εχω πιει, ας αφησω εδω το αμαξι, κατι που πολυ δυσκολα θα το πεις στα 18 σου.  

Απο εκει και περα, δεν εχει σημασια αν θα κανεις εσυ φιγουρα στα γκομενακια, εχει σημασια οτι θα κανουνε αλλοι και σαν αποιρος οδηγος εχεις αλλα αντανακλαστικα και δεν ξερεις να ζυγιζεις καλα τις επικινδυνες καταστασεις. Οταν παιρνεις το διπλωμα και μεχρι να κανεις αρκετα χιλιομετρα δεν εχεις ιδεα πως να οδηγεις ...

Μην το παρεις δηλαδη προσωπικα, σε ολους ετσι ειναι. Δεν γενιεται κανενας schumacher, απλα η διαφορα ειναι οτι στα 18 νομιζεις οτι εισαι ενω σε μεγαλυτερη ηλικια το ξερεις οτι εισαι απλα ενας καγκουρας που τρεχει . 

Θα εχεις χρονια μπροστα σου να οδηγησεις σε νησι, μην ανησυχεις .

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως 19 χρονων ειχα παει Παρο και εφαγα πορτα για αμαξι στην Παροικια. Στη Ναουσα συναντησα 18χρονους απο το σχολειο και τους ειχαν δωσει αμαξακι κανονικα...

Δημοσ.

Εγω παντως 19 χρονων ειχα παει Παρο και εφαγα πορτα για αμαξι στην Παροικια. Στη Ναουσα συναντησα 18χρονους απο το σχολειο και τους ειχαν δωσει αμαξακι κανονικα...

Είναι και θέμα εποχής και θέμα επιχείρησης. Στις γνωστές εταιρείες δεν θα μπορέσεις να πάρεις, σε κάποια τοπική μικρότερη αν είναι off season έχεις πιθανότητες αν και οι περισσότεροι μάλλον δε θα ρισκάρουν

Δημοσ.

Φυσικα και η ηλικια παιζει ρολο. Πριν τα 18 δεν θα εχεις οδηγησει περα απο μερικα χιλιομετρα αρα δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις εμπειρια. Ασε που ειναι πιο πιθανο να πεις στα 25 η στα 30 ασε εχω πιει, ας αφησω εδω το αμαξι, κατι που πολυ δυσκολα θα το πεις στα 18 σου.  

Απο εκει και περα, δεν εχει σημασια αν θα κανεις εσυ φιγουρα στα γκομενακια, εχει σημασια οτι θα κανουνε αλλοι και σαν αποιρος οδηγος εχεις αλλα αντανακλαστικα και δεν ξερεις να ζυγιζεις καλα τις επικινδυνες καταστασεις. Οταν παιρνεις το διπλωμα και μεχρι να κανεις αρκετα χιλιομετρα δεν εχεις ιδεα πως να οδηγεις ...

Μην το παρεις δηλαδη προσωπικα, σε ολους ετσι ειναι. Δεν γενιεται κανενας schumacher, απλα η διαφορα ειναι οτι στα 18 νομιζεις οτι εισαι ενω σε μεγαλυτερη ηλικια το ξερεις οτι εισαι απλα ενας καγκουρας που τρεχει . 

Θα εχεις χρονια μπροστα σου να οδηγησεις σε νησι, μην ανησυχεις .

Ναι έχεις δίκιο ως προς την ωριμότητα του θέματος!

Orpheas ειναι και που θα πας το θέμα!Νταξει στην Πάρο λιγο δύσκολο αλλα εάν πας σε κανά ξερονήσι,που ο Μπάρμπας εχει 3 αμάξια όλα κιολα και δεν το ενδιαφέρει,υπάρχουν πιθανότητες!Αλλωστε στην Ελλάδα ζούμε που τιποτα (δυστυχώς) δεν λειτουργεί μόνο και μονο με βάση τους νόμους!Υπαρχουν και συμφέροντα...

Δημοσ.

Αλλωστε στην Ελλάδα ζούμε που τιποτα (δυστυχώς) δεν λειτουργεί μόνο και μονο με βάση τους νόμους!Υπαρχουν και συμφέροντα...

Και το συμφέρον του rent a car ποιο είναι? Να νοικιάσει η να μην νοικιάσει αυτοκίνητο σε έναν 18χρονο που πριν μερικές ημέρες πήρε δίπλωμα, και που πιθανότατα(δεν είμαι σίγουρος για αυτό) η ασφάλεια του δεν θα αποζημιώσει σε τυχόν ατύχημα?

Δημοσ.

Και το συμφέρον του rent a car ποιο είναι? Να νοικιάσει η να μην νοικιάσει αυτοκίνητο σε έναν 18χρονο που πριν μερικές ημέρες πήρε δίπλωμα, και που πιθανότατα(δεν είμαι σίγουρος για αυτό) η ασφάλεια του δεν θα αποζημιώσει σε τυχόν ατύχημα?

Καλα παίδες,δεν λέω ειναι υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και του κινδύνου αλλά δεν πιστεύω για 1-2 μέρες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα!Τεσπα...βλέποντας και κάνοντας!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!!!!! :D

Δημοσ.

Πάντως και τώρα να ξεκινήσεις, δε θα προλάβεις να έχεις δώσει για το δίπλωμα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε είναι λίγο φιλολογική η όλη κουβέντα.

Δημοσ.

Πάντως και τώρα να ξεκινήσεις, δε θα προλάβεις να έχεις δώσει για το δίπλωμα μέχρι τον Αύγουστο, οπότε είναι λίγο φιλολογική η όλη κουβέντα.

Κάτσε αποτι εχω καταλάβει όλη η διαδικασία κρατάει περίπου εναν μήνα άντε ενάμιση και για τα σήματα!

Δημοσ.

Καλα παίδες,δεν λέω ειναι υψηλό το αίσθημα της ευθύνης και του κινδύνου αλλά δεν πιστεύω για 1-2 μέρες να υπάρξει κάποιο πρόβλημα!Τεσπα...βλέποντας και κάνοντας!!!!

Εσύ φυσικά και δεν πιστεύεις πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα μέσα σε 1-2 ημέρες, κανένας δεν νοικιάζει αυτοκίνητο με σκοπό να δημιουργηθεί πρόβλημα. Η ερώτηση που έκανα είχε να κάνει με την πλευρά του επαγγελματία που νοικιάζει αυτοκίνητα.

Κάτσε αποτι εχω καταλάβει όλη η διαδικασία κρατάει περίπου εναν μήνα άντε ενάμιση και για τα σήματα!

Υπεραισιόδοξο βρίσκω τον 1-1,5 μήνα. Υπολογίζοντας ότι θα ξεκινήσεις μαθήματα σε ένα μήνα και πως τον Αύγουστο δεν γίνονται εξετάσεις(νομίζω), θα έλεγα πως δεν προλαβαίνεις με τίποτα. Καλύτερα κάνε ενέργειες από τώρα για να είναι έτοιμη η καρτέλα σου και να οριστούν ημερομηνίες εξετάσεων.

Δημοσ.

Εσύ φυσικά και δεν πιστεύεις πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα μέσα σε 1-2 ημέρες, κανένας δεν νοικιάζει αυτοκίνητο με σκοπό να δημιουργηθεί πρόβλημα. Η ερώτηση που έκανα είχε να κάνει με την πλευρά του επαγγελματία που νοικιάζει αυτοκίνητα.Υπεραισιόδοξο βρίσκω τον 1-1,5 μήνα. Υπολογίζοντας ότι θα ξεκινήσεις μαθήματα σε ένα μήνα και πως τον Αύγουστο δεν γίνονται εξετάσεις(νομίζω), θα έλεγα πως δεν προλαβαίνεις με τίποτα. Καλύτερα κάνε ενέργειες από τώρα για να είναι έτοιμη η καρτέλα σου και να οριστούν ημερομηνίες εξετάσεων.

Θα έκανα ενέργειες σε 2 εβδομάδες περίπου!Δεν θα προλάβω ετσι;Δεν γίνονται εξετάσεις θεωρητικές αλλα τα πρακτικά μπορούν να γίνουν μέσα στον Αύγουστο!

Δημοσ.

Θα ήθελα κάτι που να μην ειναι πολυ μακριά και να εχει πολυ νεολαία!Αλλα κάτι μικρό ειναι και απόμερο νομίζω!

Πήγαινε Πάρο και νοίκιασε κοντά στο Πουντα beach club και όποτε θες πας εύκολα Νάουσα με λεωφορείο. 

Στην ανάγκη πας για γουρούνα. 

Δημοσ.

Οπως και να εχει ειναι πολυ δύσκολο να προλάβεις τις διακοπές φετος με δίπλωμα, η διαδικασία ειναι χρονοβόρα.

Πριν 9 χρόνια που το πήρα στις 24 Ιουνίου ξεκίνησα μαθήματα και πριν τον Αύγουστο είχα το δίπλωμα. 

είναι πολύ μακρυά η Πούντα από την Νάουσα δεν βολεύει

Όσες φορές έχω πάει δεν μου είχε φανεί τόσο μακριά πάντως.

Υπάρχει και πούλμαν που κάνει τη διαδρομή πάντως οπότε βολεύει σχετικά. 

Μπα οχι τόσο too much!Αλλα κάτι που να εχει αρκετή νεολαία!Σκεφτομουν φοινικούντα!Λεει;

Φίλε InsertCoin μάλλον ειναι ανάλογα την σχολή γιατί σε έναν φίλο μου,δώσανε διαπιστευτηριο και μπορούσε να οδηγήσει κανονικά ώσπου να πάρει το official!

Σου δίνουν απλά ένα χαρτί πως έχεις όντως περάσει τις εξετάσεις.

Δεν είναι υποχρεωμένοι από την αστυνομία να το δεχτούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...