mathsrule Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 άλλο να πεις 'όλοι' άλλο 'πλειονότητα'. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές διαφορετικές λέξεις για να εκφραζόμαστε. Προφανώς και δεν μπορώ να φανταστώ πώς ορίζεις εσύ την λέξη 'όλοι'. Την πήρα με την γνωστή έννοια του λεξικού. Πάντως αφού ισχύει ρε παιδί μου δεν το συνεχίζω το off-topic. Αφού το λες θα ισχύει, θά'χεις τις πηγές σου. Αναγνωρίζω το λάθος μου στην διατύπωση του προ-προηγούμενου Post μου και ζητώ συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε. Καμία πηγή δεν έχω, μόνο προσωπική εμπειρία με δύο τρίμηνα που έχω ζήσει εκεί και ένα τρίμηνο στον Καναδά.
WorldOfGlass Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εχω στο νου μου και την αγγλια...αλλα η αμερικη εχει αλλη κουλτουρα...επισης τα λευτα και το μελλον οπου μπορει να μου εξασφαλισει δεν συγκρινεται με την αγγλια πιστευω... για να μεινεις στις εστιες πληρωνεις τιποτε εξτρα? Με ρωτάς πράγματα τα οποία δεν ξέρω. Αν έχεις απορίες σχετικά με τα μαθήματα, τις εργασίες κτλ μπορώ να σε βοηθήσω. Για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο στην σχολή.
aggelos00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 εγώ λέω να μιλήσεις στους γονείς σου για τα γεμάτα από τρύπες ελπίδες όνειρα που έχεις, να σου δώσει κανεις κανά χαστούκι και να στρωθείς να δώσεις πανελήνιες. με 5.000 δεν πας πουθενά στο αμέρικα. έχεις κάτσει και χεις ψάξει όπως μας λες για τη κουλτουρα τους από το youtube και απο γενικά οτι ιντερνετική παραπλυροφόρηση υπάρχει. 16 χρονών και έχεις καταλάβει να ούμε τι σου αρέσει, ποια κουλτούρα και ποια όχι. έχω πάμπουλους φίλους/κολλητους αμερική και αγγλία. 2-3ς είχανε τα ίδια μυαλιά με εσένα. στο δεύτερο εξάμηνο τα μαζέψανε και φύγανε "άρων άρων" σιγομουρμουρώντας το "αχ ελλάδιτσα" παρολαυτα όπως θες να λες σου αρέσει να προετοιμάζεις το έδαφος, δεν μπήκες καν σε ένα πανεπιστήμιο να δεις τα δίδακτρα, το πρόγραμμα σπουδών, τι απολυτήρια και έξτρα εξετάσεις χρείαζεται ώστε να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Για μένα δεν θες φοιτική βίζα, αλλά ένας πατέρας να σου ρίξει κανα χαστούκι να ηρεμήσεις και να στρώσεις το κωλο σου. και θα στο πω τελείως φιλικα: είσαι ένας τεμπέλης που κοιτάει την εύκολη λύση είδη απο τα 16 του και το γρήγορο χρήμα (σε αυτή τη περίπτωση το απατηλό όνειρο της αμερικής) . Κοίτα να το αλλάξεις, να δεις το διάβασμα και την ελληνικη μόρφωση με άλλο μάτι και θα βγεις χίλιες φορές περισσότερο κερδισμένος από όλη τη διαδικασία. Αν δεν το αλλάξεις όλο αυτό θα γυρήσει μπούμπερανγκ με καταστροφικά αποτελέσματα. κοιτα να εισαι και εσυ λιγο πιο ευγενικος...δεν εχεις ιδεα τι βαθμο βγαζω ή το τι εχω ψαξει...εγω δει αμερικανικα κολεγια και πανεπιστημια...στην ελλαδα τα ειχα δει μονο ονομαστικα...γιατι πολυ απλα σχεδιαζα να μην μεινω στην ελλαδα....οσο για τα λευτα φιλε μου...5000εδω... για να παω αμερικη και να σπουδασω μπορω να δωσω 10χιλιαρικα...σε ενα φθηνο κολεγιο θα μπορουσα ευκολα να παω..
itsgosu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ναι είσαι μαθητής του 19 και ενδιαφέρεσε για τεφατζής.seems legit.δεν έχεις ψάξει τίποτα, πίστεψε με.κοίτα να αλλαξεις μυαλια σιγα σιγα πριν ειναι αργά. 1
aggelos00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Στην Αμερική έχω φίλο που έχει σπουδάσει οικονομικά και έχει MBA και δουλεύει σε ένα φαστφουντάδικο. Αυτά είναι τα λεφτά και το μέλλον, ε; @Nenya Δεν υπερβάλλω καθόλου. Από τα πολλά hamburger έχουν μπιφτέκι αντί για εγκέφαλο. Εξαιρείται βέβαια ο Καναδάς που ίσως είναι από τις καλύτερες περιοχές με τα καλύτερα άτομα που έχω γνωρίσει. Από εκεί και κάτω το χάος, και όσο πιο κάτω, τόσο χειρότερα. υπαρχουν αμετρητες αγγελιες για να βρει ο φιλος σου δουλεια στην ιδικοτητα του...ειμαι σιγουρος...αλλα αν δεν το ψαξει το θεμα δεν θα βρει ποτε του...κανενας δεν τον ψαχνει...αυτος πρεπει να τους βρει,...ακομα και αν δεν υπαρχουν αγγελιες υπαρχουν σιτε οπου εργαζονται πανω σε αυτον τον τομεα...ψαχνουν ατομα με πτυχεια...δεν υπαρχει περιπτωση να ψαχνει δουλεια στην αμερικη και να μην βρισκει...πραγματικα...σκεψου το λιγο ποσο γελοιο ακουγετε...μιση ηπειρος και να μην βρισκει δουλεια... ναι είσαι μαθητής του 19 και ενδιαφέρεσε για τεφατζής. seems legit. δεν έχεις ψάξει τίποτα, πίστεψε με. κοίτα να αλλαξεις μυαλια σιγα σιγα πριν ειναι αργά. φιλε μου σου ειπα νωριτερα οτι ενδιαφερομαι για ευελπιδων..απλα θελω να ζησω συην αμερικη...οποτε θα κανω το επομενο επαγγελμα οπου μου αρεσει...καλυτερα να εχεις μια δουλεια που την αγαπας παρα να κανεις κατι με το ζορι μονο και μονο για τα λευτα...κοιτα να κανεις ομορφη την ζωη σου χωρις τα λευτα...Με ρωτάς πράγματα τα οποία δεν ξέρω. Αν έχεις απορίες σχετικά με τα μαθήματα, τις εργασίες κτλ μπορώ να σε βοηθήσω. Για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να πάρεις ένα τηλέφωνο στην σχολή.εγινε...ευχαριστω πολυ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αγγελε δεν ξερω γιατι σε ενθουσιαζει τοσο η ζωη στην Αμερικη αλλα δεν ειναι οπως νομιζεις! Και ουτε υπερδυναμη οικονομικα δεν ειναι πλεον! Η Κινα ειναι υπερδυναμη αυτη τη στιγμη! οπως και να χει για να πας στην Αμερικη για σπουδες θες παρα πολλα λεφτα οποτε πιστεψε με δεν αξιζει! Μπορεις να πας και να παρεις φοιτητικο δανειο και να το ξεχρεωνεις για την υπολοιπη ζωη σου! εχεις αυτη τη δυνατοτητα στην Αμερικη απο οσο ξερω! Αλλα σου λεω οτι δεν αξιζει! Πηγαινε καπου αλλου! Πηγαινε Ευρωπη 1
mathsrule Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 υπαρχουν αμετρητες αγγελιες για να βρει ο φιλος σου δουλεια στην ιδικοτητα του...ειμαι σιγουρος...αλλα αν δεν το ψαξει το θεμα δεν θα βρει ποτε του...κανενας δεν τον ψαχνει...αυτος πρεπει να τους βρει,...ακομα και αν δεν υπαρχουν αγγελιες υπαρχουν σιτε οπου εργαζονται πανω σε αυτον τον τομεα...ψαχνουν ατομα με πτυχεια...δεν υπαρχει περιπτωση να ψαχνει δουλεια στην αμερικη και να μην βρισκει...πραγματικα...σκεψου το λιγο ποσο γελοιο ακουγετε...μιση ηπειρος και να μην βρισκει δουλεια... Φίλε μου, δεν είναι αγγελικά πλασμένη η Αμερική. Και εκεί υπάρχει ανεργία και εάν ήταν όλοι οι πτυχιούχοι να έβρισκαν δουλειά στον κλάδο τους, όλοι θα ήταν εκεί.
aggelos00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αγγελε δεν ξερω γιατι σε ενθουσιαζει τοσο η ζωη στην Αμερικη αλλα δεν ειναι οπως νομιζεις! Και ουτε υπερδυναμη οικονομικα δεν ειναι πλεον! Η Κινα ειναι υπερδυναμη αυτη τη στιγμη! οπως και να χει για να πας στην Αμερικη για σπουδες θες παρα πολλα λεφτα οποτε πιστεψε με δεν αξιζει! Μπορεις να πας και να παρεις φοιτητικο δανειο και να το ξεχρεωνεις για την υπολοιπη ζωη σου! εχεις αυτη τη δυνατοτητα στην Αμερικη απο οσο ξερω! Αλλα σου λεω οτι δεν αξιζει! Πηγαινε καπου αλλου! Πηγαινε Ευρωπη ε ναι...εχω ακομα αμφιβολιες...για αυτο και εκανα το ποστ για να ακουσω αποψεις και συμβουλες...αλλα αν παρει κανεις καμοια υποτροφια απο κολεγιο ή ψαχτει λιγο και του κανουν προταση να παει στην αμερικη..γιατι οχι?
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 και πως θα παρεις υποτροφια χωρις καλους βαθμους σε εξετασεις? και γιατι να την δωσουν σε σενα!! Στο ξανα λεω γιατι εψαχνα και εγω για μεταπτυχιακα και εχω και ξαδερφο που δουλευει εκει και γνωστους που σπουδασαν εκει! Ολοι λενε οτι ειναι πανακριβα και ο ενας που σπουδασε ειχε παρει φοιτητικο δανειο που σου δινει η Αμερικη και τωρα για ποσα χρονια θα ξεχρεωνει 1
itsgosu Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 ρε φίλε έχεις δει κανένα θετικό σχόλιο εδώ μέσα για τις σκέψει σου; προφανώς λίγο πολύ όλοι σε αποτρέπουμε απο αυτό και σου λέμε πως ο τρόπος σκέψης σου ειναι λάθος και πως τα πράγματα δεν ειναι έτσι όπως τα έχεις δεί (φυσικά όλο αυτό από έντονο research που έχεις κάνει ιντερνετικά)αν θες τωρα 16 χρονών να μας βρεις και εμας δουλεια στη χώρα της επαγγελίας έλα πες το μου. Ανεργεία πλέον υπάρχει παντου και στην αμερική, και εδώ που βρίσκομαι αγγλία και παντού.δεν ειναι αμφιβολίες αυτές που έχεις ειναι ημιμάθεια, πλυροφορίες από γνωστούς και αγνώστους. τα χεις κάνει όλα ένα αχταρμά για ένα άπιαστο όνειρο. το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τους γονείς σου και να δεις πως εχουν τα πράγματα. Επίσης να έχεις πάντα στο μυαλό σου ότι οι σπουδές είναι επένδυση. Αν θες να σκάσεις τώρα 100.000 δολάρια για να γινεις τεφατζής, τότε ξανασκέψου που είναι το πρόβλημα.στο λέω σταράτα σοβαρέψου γιατί προκοπή δεν θα δεις. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 και εν τελη εσυ δεν ψαχνεις γνωμης επιβεβαίωση για την αποψη σου ψαχνεις! γιατι αν εψαχνες γνωμης δεν θα επέμενες!
noah.johnson Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αδερφέ αν έχεις όνειρο την Αμερική προσπάθησε το. Δεν ξέρω στην Ελλάδα αν θα καλυτερεύσουν τα πράγματα ποτέ, πάντως κάνε την προσπάθεια σου στην Ελλάδα και βλέπεις μετά για Αμερική. Επίσης δεν ξέρω πως ακριβώς έχεις φαντασθεί την Αμερική, πάντως εφόσον δουλεύεις τα χρήματα πέφτουν βροχή, απλά να ξέρεις ότι οι Αμερικάνοι ζουν για να δουλεύουν, το άλλο καλό είναι ότι πληρώνεσαι εβδομαδιαία, νομίζω στην Ελλάδα είναι ανά μήνα, δεν ξέρω για της άλλες ευρωπαίες χώρες, ίσως να είναι καλύτερα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο η Αμερική, μπορείς να δεις πρώτα Αγγλία, μετά Αυστραλία και Καναδά και έπειτα Αμερική. Όσων αφορά τα ελληνοαμερικανικά κολέγια δεν έχω κάποια γνώση, ωστόσο αν καταφέρεις να έχεις πτυχίο από αγγλόφωνη χώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Τώρα αν εμπιστεύεσαι τα όσα σου λένε τα κολέγια και αν μπορείς να επικοινωνήσεις μια κάποιο παλιό σπουδαστή για περαιτέρω πληροφορίες, πιστεύω θα είναι μια καλή λύση εφόσον δεν μπορείς ή δεν θέλεις να ακολουθήσεις κάτι άλλο από τα όσα ανέφερα. Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα σε αυτή την φάση είναι ο χρόνος που μπορείς να εκμεταλλευτής. Αν θες να πετύχεις κάτι σοβαρό σε σπουδές στην Αμερική πρέπει να ξέρεις πολύ καλά Αγγλικά, οπότε καλό θα είναι να πάρεις μερικά πτυχία. Μπορείς επίσης να τσεκάρεις τις απαιτήσεις που χρειάζονται μερικά πανεπιστήμια από αλλοδαπούς μαθητές, εφόσον πας ξεκάρφωτος για σπουδές πέραν του κλάδου σου. Σε γενικές γραμμές αυτά που έχουν περάσει στην Αμερική είναι τα ιατρικά/ παραϊατρικά/ ότι έχει σχέση με τεχνολογία/ ιδιωτικός στρατός/ και φυσικά οι επιχειρήσεις.
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Επίσης δεν ξέρω πως ακριβώς έχεις φαντασθεί την Αμερική, πάντως εφόσον δουλεύεις τα χρήματα πέφτουν βροχή, αυτο πηγαινε πες το σε ολους τους πτυχιουχους που δουλευουν στα ΜακΝτοναλντς της Αμερικης για 8δολαρια την ωρα και παραπονιουνται ενω οι στο ιδιο μαγαζι σε αλλη χωρα περνου 13δολαρια την ωρα!! Μαλλον αυτη στην Αμερικη δεν τα ξερουν καλα και παραπονιουνται απο αγνοια.. 1
aggelos00 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 και πως θα παρεις υποτροφια χωρις καλους βαθμους σε εξετασεις? και γιατι να την δωσουν σε σενα!! Στο ξανα λεω γιατι εψαχνα και εγω για μεταπτυχιακα και εχω και ξαδερφο που δουλευει εκει και γνωστους που σπουδασαν εκει! Ολοι λενε οτι ειναι πανακριβα και ο ενας που σπουδασε ειχε παρει φοιτητικο δανειο που σου δινει η Αμερικη και τωρα για ποσα χρονια θα ξεχρεωνει Δειαβασε καλυτερα....σου λεω ΑΝ...
noah.johnson Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 αυτο πηγαινε πες το σε ολους τους πτυχιουχους που δουλευουν στα ΜακΝτοναλντς της Αμερικης για 8δολαρια την ωρα και παραπονιουνται ενω οι στο ιδιο μαγαζι σε αλλη χωρα περνου 13δολαρια την ωρα!! Μαλλον αυτη στην Αμερικη δεν τα ξερουν καλα και παραπονιουνται απο αγνοια.. είσαι σίγουρος ότι δουλεύουν νόμιμα και όχι μαύρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα