aristos12 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 βρέ παιδιά δέν πάμε καθόλου καλά .... δείτε κ το video αλλά διαβάστε κ το σχετικά αρθρο για νά δείτε σε τι ζούγκλα κυκλοφορούμε - μήπως πρέπει νά επέμβει εισαγγελέας - αστυνομία κλπ - γιά νά τιμωρηθεί ο τραμπούκος- αφού φαίνεται καθαρά η πινακίδα του αυτοκινήτου ???? http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-ksilo-stin-pireos
TheOneGandalf Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αντι να κατέβουν κανα 2 και να τον πιασουν και να τον σαπίσουν στο ξύλο που παει και βαραει τον ανθρωπακο, άλλοι κάθονται και κοιτανε, άλλοι τραβανε βίντεο.. 6
Tenshi Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Διόρθωσης!Οι δρόμοι ήταν ανέκαθεν γεμάτοι με θρασύδειλους...δέν γέμισαν εν μια νυκτί με "τραμπούκους". Θρασείς,επειδή όσο τους δίνεις τράτο,τόσο εκτροχιάζονται.Δειλοί,επειδή όταν βγεί κανα γκάνι,κανας λοστός,κανάς ΡΠ άσβερκος,χέζουν τουβλάκια τζένγκα. Κανα-δυο σπασμένα πλευρά,καμια βδομάδα αιματουρία και γίνονται όλοι τους κυρίες. 2
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 φαντάζομαι κράτησαν πινακίδες να τον καταγγείλουν και η αστυνομία τον σταμάτησε μερικά φανάρια πιο κάτω; οχι;
PostHelper Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 βρέ παιδιά δέν πάμε καθόλου καλά .... δείτε κ το video αλλά διαβάστε κ το σχετικά αρθρο για νά δείτε σε τι ζούγκλα κυκλοφορούμε - μήπως πρέπει νά επέμβει εισαγγελέας - αστυνομία κλπ - γιά νά τιμωρηθεί ο τραμπούκος- αφού φαίνεται καθαρά η πινακίδα του αυτοκινήτου ???? http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-ksilo-stin-pireos Επειδη δεν βγαζω ακρη για την πινακιδα μπορεις να μου την στειλεις ή να την γραψεις εδω? Αλλά να ειναι 100% αυτη που οδηγουσε αυτος με το ροζ μπλουζακι. Καλά ε, θα τον είχα ξεσκίσει στις μηνύσεις εγω. Μηνυσεις? Τι μηνυσεις? Το σωστο ειναι να τον σκοτωνε καποιος να τελειωνουμε με μερικους.... Εγω παντως θα τον σκοτωνα αν μου το εκανε αυτο(εχω φτασει στα 2 kyu στο Aikido και θα ηταν ευκολος ετσι οπως τον εκοψα). Με τον ατσουμπαλο τροπο που επιτιθονταν θα του εσπαγα το χερι στη στιγμη και οταν σφαδαζε απο τους πονους θα του ελεγα πες αντιο στην ζωη. Γιατι και η βλακεια εχει καποια ορια. Οχι να φταις, να εισαι επικινδυνος και να δερνεις και απο πανω.
evoracing Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πριν 2 εβδομάδες μπροστά μου ένας με rx-8 έκανε την λάβλα του και πήγε να μπει σε κεντρικό, δεν υπολόγισε όμως την σπαστή νταλίκα (volvo fh!) και τον έκοψε... Ο νταλικέρης δεν είχε πρόθεση για τσακομό, τον σταμάτησε ο μάγκας του rx-8 στο φανάρι, κατέβηκε ένας 1,90 2φυλλος ντουλάπας από το 8 αλλά μόλις είδε τον 3φυλλο ντουλάπα της νταλίκας με λοστό στο χέρι να κατεβαίνει έφυγε με νίτρα... Του χρειαζόταν του μπάμια... Και εγώ ποδηλάτης είμαι και κάθε μέρα (ΚΑΘΕ) υπάρχουν συμβάντα, τι? σε κάθε πρέπει να κατεβαίνω με γυαλικό στο χέρι? και αν ο άλλος έχει 9mm? Άστο φαντάζομαι κράτησαν πινακίδες να τον καταγγείλουν και η αστυνομία τον σταμάτησε μερικά φανάρια πιο κάτω; οχι; Ναι πολλές φορές.! Αντι να κατέβουν κανα 2 και να τον πιασουν και να τον σαπίσουν στο ξύλο που παει και βαραει τον ανθρωπακο, άλλοι κάθονται και κοιτανε, άλλοι τραβανε βίντεο.. Μου αρέσει που στο άρθρο λέει ότι πήγαν να τον μαζέψουν.. Πότε? πριν ή μετά που του άνοιξε την μύτη? 1
aris1986 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Του ακουμπησε τον προφυλακτηρα που μολις ειχε βαψει στον φαναρτζη!
kage Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) την τελευταια δεκαετια που ηρθαν ξανα στην μοδα τα γυμναστηρια-χαπια και προσφερουν box-muay thai-krav maga κτλ...πιστευουν ολοι οτι εχουν γινει νταηδες γιατι στο sparring μπορουν και βαρανε Αυτη την περιοδο φοριεται πολυ το τσαντακι για οπλο... υ.γ. ειναι και οι αφραγκιες-χρεη που βγαζουν νευρα... Επεξ/σία 29 Μαΐου 2014 από kage 3
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 βρέ παιδιά δέν πάμε καθόλου καλά .... δείτε κ το video αλλά διαβάστε κ το σχετικά αρθρο για νά δείτε σε τι ζούγκλα κυκλοφορούμε - μήπως πρέπει νά επέμβει εισαγγελέας - αστυνομία κλπ - γιά νά τιμωρηθεί ο τραμπούκος- αφού φαίνεται καθαρά η πινακίδα του αυτοκινήτου ???? http://www.zougla.gr/automoto/article/apistefto-ksilo-stin-pireos θα έπρεπε αλλα αν δεν τον κυνηγήσει ο άμεσα ενδιαφερόμενος που έφαγε το ξύλο τότε ποιος? Αντι να κατέβουν κανα 2 και να τον πιασουν και να τον σαπίσουν στο ξύλο που παει και βαραει τον ανθρωπακο, άλλοι κάθονται και κοιτανε, άλλοι τραβανε βίντεο.. Αυτό γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, κάθονται και κοιτάνε γιατι φοβούνται να εμπλακούν , μη κοιτάς που αν ρωτήσεις 100 άτομα θα σου πουν οτι το λιγότερο θα του ειχαν σπάσει τα μούτρα , το 99% θα καθόντουσαν άπραγοι να φάνε κ ξύλο όπως αυτός στο βίντεο Διόρθωσης!Οι δρόμοι ήταν ανέκαθεν γεμάτοι με θρασύδειλους...δέν γέμισαν εν μια νυκτί με "τραμπούκους". Θρασείς,επειδή όσο τους δίνεις τράτο,τόσο εκτροχιάζονται.Δειλοί,επειδή όταν βγεί κανα γκάνι,κανας λοστός,κανάς ΡΠ άσβερκος,χέζουν τουβλάκια τζένγκα. Κανα-δυο σπασμένα πλευρά,καμια βδομάδα αιματουρία και γίνονται όλοι τους κυρίες. λέξη κλειδί . Οι μεγαλύτεροι κ γνωστοί σε ολόκληρες πόλεις δάρτες που έχω γνωρίσει που ειναι πραγματική αλητεία χωμένοι σε πολλά δεν χτυπούν χωρίς λόγο κ άτομα που δεν τους φταίνε αλλα κ δεν θα ανταποκριθούν. Αυτός ο ουρακοτάγκος του βίντεο βρήκε τον ανθρωπάκο φοβησμένο κ είπε να παίξει μπόξ απότι φαίνεται , χωρίς να ξέρουμε τι παίχτηκε. την τελευταια δεκαετια που ηρθαν ξανα στην μοδα τα γυμναστηρια-χαπια και προσφερουν box-muay thai-krav maga κτλ...πιστευουν ολοι οτι εχουν γινει νταηδες... Αυτη την περιοδο φοριεται πολυ το τσαντακι για οπλο... τα γυμναστήρια κ τα φάρμακα απο πάντα υπήρχαν όπως κ οι σχολές πολεμικών τεχνών, δεν φταίνε αυτά για την κατάντια του κόσμου , λόγο όλων αυτών που μας συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια τα ψυχολογικά μας προβλήματα (ολοι έχουμε ανεξαρτήτος αν ειναι μικρά η μεγάλα) βγαίνουν στη φόρα. Μέχρι να μπουμε για τα καλά στα σκατά σα χώρα τα ψυχολογικά του κόσμου καταπιεζόντουσαν γιατι ο καθένας δεν ειχε το άγχος της επιβίωσης και μπορούσε να κουλάρει , να πάει διακοπές να κάνει κάτι για τον εαυτό του , να νιώσει οτι η ζωή του δεν ειναι μόνο δουλειά ή τέλος πάντων να μη νιώθει οτι του έχουν κολλήσει ενα μαχαίρι στο λαιμό. Κ έτσι για παράδειγμα ο άλλος που ηταν επιθετικός κ το συγκρατούσε πλεον δεν μπορεί. Δεν ξέρουμε τι έγινε στο συγκεκριμένο βίντεο γιατι καμια φορά τα φαινόμενα απατούν , δεν σχολιάζω την παράβαση , αλλα να δώσω ενα παράδειγμα πως αν ο άλλος ηταν φορτωμένος για τον Α-Β λόγο και οδηγούσε χωρίς καθαρό μυαλό έκανε μια χοντρή παράβαση που θα μπορούσε να κοστίσει την ζωή σε κάποιον άλλο. Αν αυτός με το μηχανάκι τον άρχισε στα καντίλια η του ειπε κανένα "που πας γαμω τη μάνα σου" όπως λένε αρκετοί χωρίς να το σκεφτούν ίσως να έπαιξε ρόλο. Μην κοιτάτε μόνο την μια πλευρα για να βγάλετε συμπεράσματα γιατι με αυτό που βλέπουμε φαίνεται ενας τρελός να βαράει κάποιον που δεν του έκανε τίποτα. Ειναι σίγουρα έτσι ? εννοείτε οτι δεν υπερασπίζομαι τον "τραμπούκο" αλλα καμια φορά θέλω να πω βάση άλλων σκηνικών που ημουν μπροστά καλό ειναι να μην ανοίγουμαι το στόμα μας αν δεν ειμαστε έτοιμοι για οτι θα ακολουθήσει. πάντως ειναι πολύ τρελό να έκανε μια τόσο σοβαρή παράβαση κ στα καπάκια να άρχισε να βαράει τον άλλο χωρίς να του πει/κάνει κάτι.
Daemonos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Όπως και να έχει,δέν έπρεπε να κατέβει να τον βαρέσει, δηλαδή αν είχε όπλο τι έπρεπε να κάνει? να τον σκοτώσει? Αφου υπάρχει και βίντεο ο άλλος μπορεί να κάνει μια μήνυση βαρβάτη! Αλλα όπως και να έχει, απο τη στιγμή που ο άλλος σηκώνει χέρι, ε βάρα και εσύ! όχι να κάτσεις να τις φάς έτσι
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 1)Όπως και να έχει,δέν έπρεπε να κατέβει να τον βαρέσει, δηλαδή αν είχε όπλο τι έπρεπε να κάνει? να τον σκοτώσει? 2)Αφου υπάρχει και βίντεο ο άλλος μπορεί να κάνει μια μήνυση βαρβάτη! 3) Αλλα όπως και να έχει, απο τη στιγμή που ο άλλος σηκώνει χέρι, ε βάρα και εσύ! όχι να κάτσεις να τις φάς έτσι 1) Αυτό εννοείτε , δεν ειμαστε ζώα , αλλα δυστυχως στην Ελλάδα προτειμάμε να κοπανάμε ο ένας τον άλλο παρά αυτόν που μας φταίει πραγματικά. 2) Και βέβαια μπορεί ,το θέμα ειναι αν θα κάνει 3) Εκτος αν δεν μπορείς. Υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος να μην ήξερε να αμυνθεί καθόλου και να μην είχε ρίξει ούτε μια ψιλή στη ζωή του. Οπότε καλύτερα που έκανε πίσω γιατι μπορεί να έτρωγε περισότερες . Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει ειναι μηνυση και να προσπαθήσει να βρει το δίκιο του.
Daemonos Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Νομίζω μπορεί να μπει και εισαγγελέας αυτεπάγγελτα
leonidas_fs Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλα ρε παιδιά μην τρελένεστε. Δεν ξέρουμε τι του είπε ο άλλος με το μηχανάκι. Μπορεί να του είπε "Πως χώνεσε έτσι ρε παλιο-καργιόλι γ@μω το μο@νι που σε έφτυσε!"
Flexeril Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλα ρε παιδιά μην τρελένεστε. Δεν ξέρουμε τι του είπε ο άλλος με το μηχανάκι. Μπορεί να του είπε "Πως χώνεσε έτσι ρε παλιο-καργιόλι γ@μω το μο@νι που σε έφτυσε!" Οπότε καλά του έκανε. Θα μπορούσε όμως και ο δαρμένος,αφού τους χωρίζανε,να βγάλει μιά μπερέττα και να του αδειάσει τη μισή γεμιστήρα στη μάπα. Μετά,ο ξάδερφος του πεθαμένου να πήγαινε με παρέα και νάτρωγε λάχανο όλο το σόϊ (μέχρι τρίτου βαθμού συγγενείας) του φονιά και ύστερα οι μακρινοί συγγενείς να οργανώνανε ένα τρίτο παγκόσμιο,έτσι για να σβήσουν όλη τη χώρα απ' το χάρτη (κλπκλπ). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα