Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμβολιασμος για ποιο πραγμα ακριβως ? 

Γενικά ρε μυστήριε!

Υπαρχει εμβολιο για την σπογγωδη εγκεφαλοπαθεια ?

Ενοχλητικός έχεις καταντήσει, ε;

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο κυριως. Και μιαλω για εμβολιασμο μικρων παιδιων. Εμεις βεβαια τα περασαμε αυτα και (λογικα) ειμαστε υγιειες..

Αφου αρραβωνιάστηκες και οταν με το καλό παντρευτείς και κάνεις παιδιά, μην τα εμβολιάσεις και πάλεψε με τα αποτελέσματα της Ιλαράς, της ερυθράς, της πολιομυελίτιδας κλπ σοβαρών ασθενειών.

Η ιστορία και οι στατιστικές έχουν δείξει οτι πολλά εκατο/ρια άνθρωποι έχουν φυσιολογική ζωή και ζουν επειδή η επιστήμη ανακάλυψε και εφάρμοσε τα εμβόλια σε μεγάλη κλίμακα. Φυματίωση και θανατηφόρα γρίπη σχεδόν εξαφανίστηκαν από τον ανεπτυγμένο κόσμο χάρη στα εμβόλια. Εννοείται οτι σε μεγέθη κλίμακας πάντα θα υπάρχουν και αρνητικές παρενέργειες αλλά για πιθανότητα 1% το εμβόλιο να ειναι βλαβερό για το παιδί μου, προτιμώ το 99% να το σώσω απο μόνιμες αναπηρίες ή θάνατο. 

Όσον αφορά το φάσμα του αυτισμού ειναι γενετικό και δεν εμφανίζεται μετά απο κάποιο εμβόλιο. ΌΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχουμε κάποιο απο τα συμπτωματα του αυτισμου και για αυτό η επιστήμη γνωματεύει για αυτισμό μόνο αν συντρέχουν τρια (ίσως τέσσερα, εχεις περασει καιρός δεν θυμάμαι καλά) ή περισσότερα συμπτώματα απο μια εκτενή λίστα. Πολλοί ειδικοί επιστήμονες του χώρου θεωρούν οτι κακώς ο αυτισμός θεωρείται ασθένεια. Ειδικά για αυτούς με το σύνδρομο Ασπεργκερ η γκρίζα «περιοχή» είναι τεράστια. Όταν λοιπον ακουω γονείς (ή μελλοντικους γονείς) να πιστεύουν αβασάνιστα οτι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό και για αυτό δεν θα κάνουν εμβόλια στα παιδιά τους ... σκέφτομαι οτι σε αυτούς πρέπει να εφαρμοστεί αυστηρός γεννητικός έλεγχος (προς το 0). Αφου δεν ασχολούνται σοβαρά να διαβάσουν σοβαρά σχετικά έγγραφα, τουλάχιστον να μη βάζουν παιδιά σε κίνδυνο. 

• Like 17
Δημοσ.

Εμβολια το 2014? Seriously?

Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω. Φτασαμε να εχουμε σχεδον εξαλειψει καποιες ασθενειες στο δυτικο κοσμο, χαρη στην εξελιξη της ιατρικης τεχνολογιας και τωρα αναρωτιομαστε για ποιο πραγμα ακριβως?

Εσεις οι συνωμοσιολογοι αφηστε τη φυσικη επιλογη να κανει τη δουλεια της, εγω εμβολιαζομαι και θα εμβολιασω και τα παιδια μου στο μελλον(οταν κανω).

• Like 20
Δημοσ.

Δηλαδη δημιουργει προβλημα στο αυτι;

Τις προάλλες μου είπαν, οτι τους ειπε κάποιος, οτι έμαθαν απο κάποιον οτι ενας γνωστός του έκανε αντιτετανικό εμβόλιο και μετά τον έπιασε μια φοβερή φαγουρα στο αριστερο αυτί. 

• Like 2
Δημοσ.

Εμβολια το 2014? Seriously?

Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω. Φτασαμε να εχουμε σχεδον εξαλειψει καποιες ασθενειες στο δυτικο κοσμο, χαρη στην εξελιξη της ιατρικης τεχνολογιας και τωρα αναρωτιομαστε για ποιο πραγμα ακριβως?

Εσεις οι συνωμοσιολογοι αφηστε τη φυσικη επιλογη να κανει τη δουλεια της, εγω εμβολιαζομαι και θα εμβολιασω και τα παιδια μου στο μελλον(οταν κανω).

Το θέμα είναι μην κολλήσουμε εμείς από τους αμβολίαστους.

Από εκεί και πέρα δεν παν να κουρεύονται...

• Like 1
Δημοσ.

Τις προάλλες μου είπαν, οτι τους ειπε κάποιος, οτι έμαθαν απο κάποιον οτι ενας γνωστός του έκανε αντιτετανικό εμβόλιο και μετά τον έπιασε μια φοβερή φαγουρα στο αριστερο αυτί. 

Ωστε ετσι εξηγειται... αυτα να τα πεις στο μπαρμπα Κωστα απο πανω (που θελει να λεγεται και δοκτορας τρομαρα του) και θελει να εμβολιασει τα παιδια του... αμα τα πιασει φαγουρα να δω τι θα κανει μετα... οουυυυυ 666 αντιχρηστοι ολοι  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Ωστε ετσι εξηγειται... αυτα να τα πεις στο μπαρμπα Κωστα απο πανω (που θελει να λεγεται και δοκτορας τρομαρα του) και θελει να εμβολιασει τα παιδια του... αμα τα πιασει φαγουρα να δω τι θα κανει μετα... οουυυυυ 666 αντιχρηστοι ολοι  :devil:

εμβολιο για τη φαγουρα πρωτο ρε! win

Δημοσ.

Το αντιτετατινό στο κάνουν στον ποπό. Τι σχέση εχει το αυτί ;

Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω. Φτασαμε να εχουμε σχεδον εξαλειψει καποιες ασθενειες στο δυτικο κοσμο,

Από οτι φαίνεται υπάρχουν μερικές που τις φυλάμε για  κάποιο λόγο...

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231323167

Δημοσ.

Αχαριστοι...

Κατι ασχετο,υπαρχουν ακομα ανθρωποι που  αρνουνται ορισμενες θεραπειες-επεμβασεις για θρησκευτικους λογους και φτανουν σημειο να αποφασιζουν και για τα παιδια τους με βαση τα πιστευω τους.Σε αυτες τις περιπτωσεις τι γινεται?Μπορει το κρατος να παρεμβει?

Δημοσ.

Δε διαφωνει καποιος για το οτι τα εμβολια εχουν ευεργετικο χαρακτηρα. Αλλα για το αν τυχον αρνητικες συνεπειες απο αυτa τa καθιστουν ασυμφορa. Εγω προσωπικα κατεληξα οτι θα καμω τα εμβολια του στρατου γιατι αν τυχον στο μελλον φυλακιστω -το θεωρω πιθανο- ειναι πολυ πιθανο να το μετανιωσω καθως το περιβαλλον εκει ειναι ιδιαιτερως ανθυγιεινο. Διαφορετικα δε θα εκανα.

Αχαριστοι...

Κατι ασχετο,υπαρχουν ακομα ανθρωποι που αρνουνται ορισμενες θεραπειες-επεμβασεις για θρησκευτικους λογους και φτανουν σημειο να αποφασιζουν και για τα παιδια τους με βαση τα πιστευω τους.Σε αυτες τις περιπτωσεις τι γινεται?Μπορει το κρατος να παρεμβει?

Γιατι φοβασαι να αναφερεις οτι αυτοι ειναι οι ψευδομαρτυρες του Ιεχωβα?

Δημοσ.

Θα δώσω μια αναλογία για να γίνει αντιληπτό πόσο πιθανό είναι να πάθεις κάτι κακό από τα εμβόλια σε σχέση με την προστασία που σου προσφέρουν.

Είσαι νύχτα στην ερημιά, όπου έχει παγωνιά και άγρια ζώα. Βλέπεις ένα σπίτι στα 50 μέτρα. Αν πας και κοιμηθείς μέσα στο σπίτι, θα γλιτώσεις από το κρύο, που μπορεί να σε σκοτώσει, και από τα ζώα, που επίσης μπορούν να σε κατασπαράξουν. Αν πάλι μπεις στο σπίτι, μπορεί να πιάσει φωτιά και να καείς ή να γίνει σεισμός και να πέσει να σε πλακώσει.

Ε, αν βρίσκετε πιο λογικό να μείνετε έξω στο κρύο μην τυχόν και γίνει σεισμός 7 ρίχτερ και σκοτωθείτε, τότε μην κάνετε και εμβόλια.

• Like 9
Δημοσ.

Εμβολιασμός, γενικά ναι. Νομίζω όμως πως ακόμα και στο θέμα του εμβολιασμού, όπως και σε πολλά άλλα, θα πρέπει να το αντιμετωπίζουμε νηφάλια και ψύχραιμα. Δεν χρειάζεται να φανατιζόμαστε και να τρέχουμε να βαράμε ο,τι καινούρια ένεση βγει αλλά ούτε να πιστεύουμε σε hoaxes που διαδίδουν πως τα εμβόλια πχ δημιουργούν αυτισμό.

Το καλύτερο imo είναι να παίρνουμε τη γνώμη του γιατρού μας και να μην ακούμε τι λένε τα media.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...