Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον i5-750 και πακέτο και την motherboard λόγω του 1156 socket. Κοιτάζω προς τον i5 4670 και μια ανάλογη motherboard. Κάρτα γραφικών (GTX 680), δίσκους και μνήμες τα κρατάω. Το σύστημα τρέχει ήδη Windows 8.1 Pro, 64bit. Η απορία μου είναι αν θα χρειαστεί να κάνω και format ή αν θα μπορεί να λειτουργήσει κανονικά το σύστημα και χωρίς να γίνει format.
Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Θες φορματ σε αυτην την περίπτωση. Κατηγορηματικά; Παίζει να μην μπουτάρει άμα δεν κάνω;
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι. Το πιθανότερο είναι να εμφανιστει blue screen. Δεν θα χρειαζόταν φορματ αν αναβάθμιζες π.χ ραμ ή τροφοδοτικο, αλλα πακέτο cpu/mobo είναι άλλη περίπτωση.
Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ναι. Το πιθανότερο είναι να εμφανιστει blue screen. Δεν θα χρειαζόταν φορματ αν αναβάθμιζες π.χ ραμ ή τροφοδοτικο, αλλα πακέτο cpu/mobo είναι άλλη περίπτωση. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που ήθελα να το αποφύγω είναι ότι τα 8.1 τα έχω από upgrade dvd και απ' όσο ξέρω θα πρέπει να περάσω πρώτα τα 7άρια και μετά από πάνω τα 8 συν τις αναβαθμίσεις τους... Γίνεται άραγε να τα περάσω κατευθείαν με το κλειδί του dvd αναβάθμισης;
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μπορεις να δοκιμάσεις να απεγκαταστήσεις όλους τους οδηγούς, αυτους που έχεις περάσει απ'το CD που πάει πακέτο μαζι με mobo (πριν την αλλαγή cpu/mobo προφανώς), και δοκιμάζεις να δεις αν θα μπουτάρει σ'αυτην την περίπτωση. Ερώτηση, έχεις αγοράσει το DVD, και προτίμησες αναβάθμιση απ'το να περάσεις απ'την αρχή τα 8 ;
Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ερώτηση, έχεις αγοράσει το DVD, και προτίμησες αναβάθμιση απ'το να περάσεις απ'την αρχή τα 8 ; Είχα αγοράσει ηλεκτρονικά το upgrade με την προσφορά των 30€ και κατέβασα μετά και το ISO για να το έχω σε περίπτωση που θα χρειαστεί format.
AMD Expert Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Όχι φίλε,δεν είναι απαραίτητο. Εγώ άλλαξα από AMD AM1 socket σε Intel 1150 και όλα δούλευαν ρολόι απ'το πρώτο Build. δοκίμασε κι αν χρειαστείς καν'το,τόσο απλό
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δεν γνωρίζω αν το κλειδί σου θα είναι έγκυρο σ'αυτην την περίπτωση. Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με την Microsoft να σου πουν με βεβαιότητα τι ισχύει.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μπες σε safe mode με τα παλια κομματια και κανε καταργηση των drivers απο τη διαχειριση συσκευων(καταργηση συσκευης και οδηγων). Βαλε τα νεα που θες να παρεις και δοκιμασε να bootαρεις κανονικα το συστημα. Υπαρχει πιθανοτητα να δουλεψει.
onty Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Απο προσωπικη εμπειρια , εβαλα σκληρο δισκο απο συστημα P 4 3.2 Ghz DDR2 με windows 7 σε συστημα με DDR3 και i3 και ολα ηταν ομαλα. Στην πρωτη εκκινηση μοναχα εκανε κατι εγκαταστασεις μονο του , και μετα απο 2 επανεκκινησεις ολα καλα .
Alejandro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Από drivers της μητρικής μόνο για την κάρτα ήχου έχω περάσει. Στο Internet πάντως κυκλοφορεί ένας τρόπος να κάνεις clean install με το DVD αναβάθμισης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα