Luxx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εχετε βγει εξω για καφεδακι, αλλα οταν πατε σπιτι τα ρουχα μυριζουν τσιγαριλα.. Αντε την μπλουζα να την βαλετε για πλυσιμο, αλλα τι γινεται με το πατελονι; Δε γινεται να το πλενουμε καθε ημερα..
zio10 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εχετε βγει εξω για καφεδακι, αλλα οταν πατε σπιτι τα ρουχα μυριζουν τσιγαριλα.. Αντε την μπλουζα να την βαλετε για πλυσιμο, αλλα τι γινεται με το πατελονι; Δε γινεται να το πλενουμε καθε ημερα.. Απαγορεύτηκε το κάπνισμα και λύθηκε το πρόβλημα! Στην απίθανη περίπτωση που κάπου καπνίζουν ακόμα και δεν κάθεσαι έξω, ε απλά το βγάζεις να αεριστεί και να το δει ο ήλιος!
sistah Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απαγορεύτηκε το κάπνισμα και λύθηκε το πρόβλημα! Στην απίθανη περίπτωση που κάπου καπνίζουν ακόμα και δεν κάθεσαι έξω, ε απλά το βγάζεις να αεριστεί και να το δει ο ήλιος! Ελα μου? 2
gokuthelegend Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Απαγορεύτηκε το κάπνισμα και λύθηκε το πρόβλημα! Στην απίθανη περίπτωση που κάπου καπνίζουν ακόμα και δεν κάθεσαι έξω, ε απλά το βγάζεις να αεριστεί και να το δει ο ήλιος! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Που απαγορεύτηκε το κάπνισμα; Δεν είναι να πας πουθενά χωρίς να μυρίσουν τα ρούχα σου. Εγώ προσωπικά κρατάω 2 μπλούζες, μια για όταν βγαίνω σε καφετέρια και μια όταν πάω κάπου αλλού που ξέρω σίγουρα ότι δεν καπνίζουν. 2
sodoma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το χέσιμο. Βρωμάνε και ντρέπομαι να βγω από το μπάνιο. Μια φορά καθόμουν πάνω στην λεκάνη για μια ώρα μέχρι να φύγουν οι καλεσμένοι που είχαμε. 4
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 ξεκινας το καπνισμα. δε θα σενοχλει μετα 2
paylidis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Το χειμώνα ξεμυριζουν πάνω στο καλοριφέρ. Το καλοκαίρι τα βγάζω έξω στον ηλιο αλλα δε κάνει και τοσα πολλα...
torq Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 αυτό το πράγμα μου την έδινε απίστευτα παλιά. και δε ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με την απαγόρευση του καπνίσματος έχω ηρεμήσει.
LiquidTroll Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ωχ , θα ξεκινήσουνε τώρα οι health Nazis να βγάλουνε το άχτι τους.....
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Σωστά. είναι υπερβολικοί αυτοί οι τύποι που δε θέλουν να βρωμάνε, αν μη τι άλλο (να αναπνέουν καπνό ας πούμε). here you are 1
kage Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Αφαιρέστε τον καπνό από τα ρούχα σας Αφαιρέστε τον καπνό από τα ρούχα σας - Το ψεκάζετε με μαγειρική σόδα και το αφήνετε έτσι όλο το βράδυ. Το πρωί το τινάζετε. Η μαγειρική σόδα, όπως και το άσπρο ξύδι εξουδετερώνουν τις μυρωδιές.
Valerie_ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Ναι και αντε καθάρισε την σόδα από το παντελόνι μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα