Zugzwang Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Πριν ξεκινήσει το κράξιμο για τους D&D, ήταν κάτι που επέβαλε ο Martin σαν αλλαγή... Για ποια αλλαγή μιλάς; Σε σπόιλερ εννοείται...
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Κάψανε το αθώο κοριτσάκι ζωντανό, νταξη σιγά τουλάχιστον δεν ήταν βιασμός
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γιατί την έκαψε ο πατέρας της την μικρή; Γιατί έχει βασιλικό αίμα, και χρειαζόταν (σύμφωνα με την red woman/ Melisandre ) μια τέτοια θυσία για να νικήσουν στην επερχόμενη μάχη με τους Boltons. Επίσης, γιατί είναι βλαμμένος. 4
Alithinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν. Και άρχισαν και οι τρύπες... καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει...
bilya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν. Και άρχισαν και οι τρύπες... καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει... μα ο ένας ηταν ελεύθερος τόσες φορες τον έδειξε να πετά 2
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν. Και άρχισαν και οι τρύπες... καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει... όχι όλους τους δράκους... Ένας από τους 3 (o Drogon) είχε ξεφύγει. Αυτός που υποτίθεται είχε κάψει το παιδί ενός αγρότη or something. (Αυτός που είδαν νωρίτερα ο Tyrion με τον Jorah). Και αν θυμάμαι σωστά πρέπει να είχαμε και άλλη σκηνή όπου ο Drogon επισκέπτεται την Danny και είναι φιλικός - σχετικά. 1
techm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γιατί έχει βασιλικό αίμα, και χρειαζόταν (σύμφωνα με την red woman/ Melisandre ) μια τέτοια θυσία για να νικήσουν στην επερχόμενη μάχη με τους Boltons. Επίσης, γιατί είναι βλαμμένος. Πραγματικά μεσαίωνας.
Alithinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Α ώστε ο δράκος που είδαν ο Τζόρα και ο Τύριον ήταν αυτός ? Δεν τον αναγνώρισα, και νόμιζα ότι πέρα απ' αυτούς της Καλίσι, στα μέρη εκείνα που είναι εγκαταλελειμενα και αχαρτογράφητα πόσους αιώνες είχαν ξεμείνει κι άλλοι, οι οποίοι ζούσαν ελεύθεροι. Και πάλι, το καβάλημα νομίζω ήταν too much.
bilya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Α ώστε ο δράκος που είδαν ο Τζόρα και ο Τύριον ήταν αυτός ? Δεν τον αναγνώρισα, και νόμιζα ότι πέρα απ' αυτούς της Καλίσι, στα μέρη εκείνα που είναι εγκαταλελειμενα και αχαρτογράφητα πόσους αιώνες είχαν ξεμείνει κι άλλοι, οι οποίοι ζούσαν ελεύθεροι. Και πάλι, το καβάλημα νομίζω ήταν too much. γιατί αφού έχει αναφερθεί πως στο πρλθον κ αλλη μια ταγκαριεν το έχει κανει 1
lifeowner771 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 To σημερινο επεισοδιο δε μου πολυ αρεσε.Το 8ο μου φανηκε πολυ καλυτερο. Το μονο που αξιζε, ηταν η σκηνη με το κοριτσακι.Κατα τα αλλα και η σκηνη με τους δρακους ηταν meh..
Dreyar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Και εγώ περιμένω να δω αν θα γίνει ο πανικός που είχε γίνει με την Σάνσα Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον πανικό και τα σχόλια που δημιουργήθηκαν από την σκηνή του "βιασμού". Εφόσον η κοπέλα είπε το i do έπρεπε να ολοκληρωθεί και ο γάμος.ΤΕΛΟΣ. Όλα τα άλλα σχόλια είναι γελοιότητες για μένα. Τα έχω πάρει ολίγον τι με τα σχόλια που είτε διαβάζω είτε ακούω για αυτή τη σειρά. Ο ένας δεν μπορεί μια σκηνή σεξ, ο άλλος βαριέται το πολύ μπλα μπλα. Πρέπει να καταλάβουμε πως η σειρά κάνει την διαφορά γιατί τα έχει όλα. Από "ξύλο" μέχρι πολιτική ίντριγκα. Αν είναι να μας πλασάρουν και σε αυτή τη σειρά χιλιοειπωμένα κλισέ τι να πω; Όσον αφορά την τελευταία σκηνή της Shireen σε οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία στο τέλος θα την έσωζαν. Τα παράπονα που ακούω και διαβάζω για το GoT είναι ο λόγος που την λατρεύω. 9
techm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Ακόμα δεν έχω καταλάβει τον πανικό και τα σχόλια που δημιουργήθηκαν από την σκηνή του "βιασμού". Εφόσον η κοπέλα είπε το i do έπρεπε να ολοκληρωθεί και ο γάμος.ΤΕΛΟΣ. Όλα τα άλλα σχόλια είναι γελοιότητες για μένα. Τα έχω πάρει ολίγον τι με τα σχόλια που είτε διαβάζω είτε ακούω για αυτή τη σειρά. Ο ένας δεν μπορεί μια σκηνή σεξ, ο άλλος βαριέται το πολύ μπλα μπλα. Πρέπει να καταλάβουμε πως η σειρά κάνει την διαφορά γιατί τα έχει όλα. Από "ξύλο" μέχρι πολιτική ίντριγκα. Αν είναι να μας πλασάρουν και σε αυτή τη σειρά χιλιοειπωμένα κλισέ τι να πω; Όσον αφορά την τελευταία σκηνή της Shireen σε οποιαδήποτε άλλη σειρά ή ταινία στο τέλος θα την έσωζαν. Τα παράπονα που ακούω και διαβάζω για το GoT είναι ο λόγος που την λατρεύω. Ίσως επειδή είναι τόσο αγαπητή η σειρά,κάποιοι το παρακάνουν και είναι σα να συμμετέχουν οι ίδιοι.Σα να θέλουν να γράφουν οι ίδιοι το σενάριο.
GreyHorse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το θέμα με τις αλλαγές που κάνουν οι σκηνοθέτες είναι ότι άρχισε να γίνεται προβλεπόμενο, και επαναλαμβανόμενο. Μου φαίνεται πως η σκηνοθεσία έχει την εντύπωση πως κάθε θάνατος χαρακτήρα θα είναι και πιασάρικος, ανεξάρτητα το ποιος ή πως πεθαίνει. Δεν εξηγείται αλλιώς να σκοτώνουν αβέρτα χαρακτήρες που θα 'πρεπε να ζουν. Και άρχισαν και οι τρύπες... καλά τι "από μηχανής θεός" ήταν η τελευταία σκηνή ? αφού τους έχουν σε μπουντρούμι αλυσοδεμένους υποτίθεται, και απ' τη μούρλα τους τρώνε ότι πλησιάσει οι δράκοι... 1 αυτό. το δεύτερο ? υποτίθεται ότι η Καλίσι έχει χάσει τον έλεγχο των δράκων και δεν την ακούνε ποια, αυτό που είδαμε στο τέλος ακυρώνει το ίδιο το σενάριο. άρχισε πολύ b-movίλα να πέφτει... Α ώστε ο δράκος που είδαν ο Τζόρα και ο Τύριον ήταν αυτός ? Δεν τον αναγνώρισα, και νόμιζα ότι πέρα απ' αυτούς της Καλίσι, στα μέρη εκείνα που είναι εγκαταλελειμενα και αχαρτογράφητα πόσους αιώνες είχαν ξεμείνει κι άλλοι, οι οποίοι ζούσαν ελεύθεροι. Και πάλι, το καβάλημα νομίζω ήταν too much. Έχεις διαβάσει τα βιβλία ή όχι; Γιατί αν δεν τα έχεις διαβάσει δεν θα πρέπει ούτε στο παραμικρό να σε νοιάζουν οι όποιες αλλαγές, 2
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Να δουμε ποση γκρινια θα πεσει για τη σημερινη σκηνη! ελα ντε αυτη την ειχα ξεχασει ! Αντε να δουμε ποση γκρινια θα κανουν για τις δυο σκηνες λοιπον Ποια είναι η...άλλη ρε σεις? Με την κόρη του Στάνις λέτε? P.S. Γ...σε το σημερινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα