Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 5 (Open Spoiler Thread Seasons 1-4)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εγω εχω μια απορια

απο τη στιγμη που ο ανηψιος ειπε τι εχει γινει με τη Σερσει δεν θα επρεπε να μπει και αυτος φυλακη?

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω εχω μια απορια

απο τη στιγμη που ο ανηψιος ειπε τι εχει γινει με τη Σερσει δεν θα επρεπε να μπει και αυτος φυλακη?

Ανετα ο ανηψιος είναι και αυτός κρυφή και άνετα τα έχει και με το Σεπτον οπότε αλληλοϋποστηριζονται. Game of thrones βλέπουμε τα πάντα μπορεί να συμβαίνουν.

Δημοσ.

εγω εχω μια απορια

Αυτός εξομολογήθηκε το "έγκλημα" του, μετανόησε, είδε το φως το αληθινό και οι 7 θεοί τον συγχώρεσαν. ;)
  • Like 10
Δημοσ.

Αυτός εξομολογήθηκε το "έγκλημα" του, μετανόησε, είδε το φως το αληθινό και οι 7 θεοί τον συγχώρεσαν. ;)

Δλδ και η Μαργιορί τόσο απλά θα μπορούσε να τη σκαπουλάρει?

Δημοσ.

Το είπε στο τελευταίο επεισόδιο ο Σέπτον, μπορούν να ομολογήσουν πριν τη δίκη και η "Μητέρα" θα δείξει έλεος

Δημοσ.

εγω πιστευω αυτον τον σεπτον πολυ τον αφηνουνε και χορευει, αμα ζουσε ο μπαμπας λανιστερ ειχε πεθανει γυρω στις 52 φορες μεχρι τωρα

• Like 7
Δημοσ.

Μπορεί να κυριαρχεί η φαντασία στη σειρά αλλά υπάρχουν πολλές επιρροές απ΄την παγκόσμια ιστορία. Και σε αυτή καλός η κακός η θρησκεία έχει παίξει πολύ έντονα το ρόλο της. Δε θα μπορούσε να λείπει και από εδω. Τύποι σα τον Σέπτον είχαν απίστευτη εξουσία κατά τον μεσαίωνα με πλήθος να τους ακολουθεί.

Νομίζω οτι ο μπαμπάς Λάνιστερ δε θα του έδινε ποτέ σημασία. Θα είχε κανονίσε τα πάντα με τον δικό του τρόπο, πράγμα που η Σέρσευ δε θα μπορουσε να κάνει διοτι η ασκηση της εξουσίας της έχει να κάνει με ζηλοτυπίες. Ανίκανη να διαχειριστεί την οποιαδήποτε κατάσταση αλλά και να κάνει στην άκρη να μείνει μια βασιλομήτορ με ότι εξουσία της δίνει αυτό. Την ενδιαφέρει μόνο το πως θα βάλει στην άκρη όποιον θεωρει οτι δε τη προσκυνάει.

Ισως ο χειρότερος χαρακτήρας σε όλη τη σειρά. Και φυσικά πανέμορφη. Μπιτς που λέμε :P

Δημοσ.

Επιτέλους ρε λούστη.

Μια απορία. Υπάρχουν δύο ειδών whitewalkers, οι original που σκοτώνονται με dragonglass και οι μεταμορφωθέντες/θύματα των πρώτων που σκοτώνονται σαν κοινοί θνητοί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...