revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 εγώ πάντως πήγα και τα σήκωσα όλα από την προηγούμενη βδομάδα, χουχου. Και τα έκρυψα. Νέο επάγγελμα που θα ανθίσει στην Ελλάδα. Τοκογλύφος.
leftermann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 λαδέμπορας φίλε Ρηβόλβερ. Αυτοί γινόταν πλούσιοι στην κατοχή. Πάω λαϊκή τώρα, θα τα επενδύσω όλα σε λάδι, φασόλια, ρύζι και χαρτί υγείας. Πάντως, μια και μιλάμε ωραία ωραία και πολιτισμένα για πολιτική πλέον, βρίσκω κι εγώ τεράστια μαλακία τούτο το δημοψήφισμα. Τόσο ακατανόητο, που απλά διατηρώ μια κρυφή ελπίδα ότι "τελικά είναι τόσο τσάκαλοι, είχαν τόσο γαμάτη ιδέα που εμείς τα ντουγάνια δεν μπορέσαμε με τίποτα να κατανοήσουμε". 3
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πες μου κάτι, ειλικρινά: αν σου έδινα ένα τάληρο, και σου έλεγα ποντάρισέ το και με τα κέρδη πάρε από μια καραμέλα στα παιδιά σου, ας πούμε, πού θα το έβαζες: Στο ότι είναι τσάκαλοι ή ντουγάνια;
revolver1990 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 λαδέμπορας φίλε Ρηβόλβερ. Αυτοί γινόταν πλούσιοι στην κατοχή. Πάω λαϊκή τώρα, θα τα επενδύσω όλα σε λάδι, φασόλια, ρύζι και χαρτί υγείας. Πέρα από την πλάκα υπάρχει potential και σε αυτή την κίνηση.Ειδικά αν καταλήξουμε σε ανταλλακτική οικονομία,με κουπόνια etc.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Είστε αχάριστοι για να μην πω τίποτα πιο βαρύ... μέσα σε δύο μέρες έχει αναβλήσει στο face το book μία καινούρια γενιά πολικών αναλυτών, οικονομολόγων, μεντιουμ, αστέρια τις εξωτερικής πολιτικής και ακόμα πόσοι χαρισματικοί έλληνες και εσείς κολλάτε σε αυτά τα ναι και όχι λες και είναι σημαντικα. Λυπάμαι ειλικρινά που βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος 6
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 http://youtu.be/Jgs5wfOIdhE Μέρες αγαπουλες που κλαίτε για τα €120 που θα πάρουν οι συνταξιούχοι σας
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μου μοιρασαν χθες χαρτακι στο μετρο για τον δασκαλο Shikibaba η κατι τετοιο ( ελπιζω να με συγχωρεσει ) Εκτος των αλλων , λεει οτι λυνει κ διαφορες κρισεις Λετε να του πω να μεσολαβησει ωστε ο Γιουνκερ να κανει μια καλη προταση? Καλημερα..
leftermann Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Πες μου κάτι, ειλικρινά: αν σου έδινα ένα τάληρο, και σου έλεγα ποντάρισέ το και με τα κέρδη πάρε από μια καραμέλα στα παιδιά σου, ας πούμε, πού θα το έβαζες: Στο ότι είναι τσάκαλοι ή ντουγάνια; ντουγάνια. Και προσπαθώ να βρω έναν καλό λόγο να πάω να ψηφίσω 'Όχι" αντί να πάω για μπανάκι την κυριακή. Ίσως να αναθεωρούσα το "ντουγάνια" αν ακύρωναν το δημοψήφισμα στο παρά πέντε. Δεν ξερω όμως. Νομίζω είναι η πρώτη φορά που ταλαιπωρούμαι τόσο πολύ για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη... Εντωμεταξύ,έχω μια απορία. Θα είναι φάση σαν τις εκλογές; Θα κληθούν πολίτες ως εφορευτική επιτροπή κλπ; Δεν βλέπω να κινείται τίποτα σχετικό. Είστε αχάριστοι για να μην πω τίποτα πιο βαρύ... μέσα σε δύο μέρες έχει αναβλήσει στο face το book μία καινούρια γενιά πολικών αναλυτών, οικονομολόγων, μεντιουμ, αστέρια τις εξωτερικής πολιτικής και ακόμα πόσοι χαρισματικοί έλληνες και εσείς κολλάτε σε αυτά τα ναι και όχι λες και είναι σημαντικα. Λυπάμαι ειλικρινά που βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος εντωμεταξύ, Αλέκο, πιστωτικές δέχεται ο κρασέμπορας; Λογαριασμό ΕΤΕ έχει τουλάχιστον; Αν ναι, πάρε 5-6 από τα κασόνια που λέγαμε. Αν όχι, ρώτα τον αν δέχεται φακή σε αντάλλαγμα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Α, πολύ σωστή ερώτηση αυτή με τις εφορευτικές: Ισχύει ό,τι και στις τελευταίες βουλευτικές: κλήθηκες τότε, είσαι και τώρα. Μιλάμε, οργάνωση, όχι αστεία.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Α, πολύ σωστή ερώτηση αυτή με τις εφορευτικές: Ισχύει ό,τι και στις τελευταίες βουλευτικές: κλήθηκες τότε, είσαι και τώρα. Μιλάμε, οργάνωση, όχι αστεία. -Και παραβάν δεν έχουμε! -Γιαγιά... βγάλε το φουστάνι!!!
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μιλάω με μία φίλη από το αμέρικα σήμερα και μου λέει ότι εκεί ακούγονται τρελά πράγματα,ότι έχουμε αδειάσει τα σ.μ και μου φωναζε κανε τα χαρτια σου και ελααα,θα σε φιλοξενησω, εχει δουλειες εδω και τετοια. #μουμπηκανειδεες 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 έλα κι εσύ,θα κάνουμε συνάντηση των ινσόμνιακ στο nyc Με τον μπόμπα σε άλλα νέα,οι αγορές ψιλόχέστηκαν γι αυτό που έγινε http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/66401/oi-agores-fainetai-na-antistekontai-stin-elliniki-krisi
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μιλάω με μία φίλη από το αμέρικα σήμερα και μου λέει ότι εκεί ακούγονται τρελά πράγματα,ότι έχουμε αδειάσει τα σ.μ και μου φωναζε κανε τα χαρτια σου και ελααα,θα σε φιλοξενησω, εχει δουλειες εδω και τετοια. #μουμπηκανειδεες Φύγε όσο προλαβαίνεις... 1
manzah80 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μιλάω με μία φίλη από το αμέρικα σήμερα και μου λέει ότι εκεί ακούγονται τρελά πράγματα,ότι έχουμε αδειάσει τα σ.μ και μου φωναζε κανε τα χαρτια σου και ελααα,θα σε φιλοξενησω, εχει δουλειες εδω και τετοια. #μουμπηκανειδεες Να σου βγουνε.Μην πηδατε απο το πλοιο σαν τα ποντικια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις