Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και όταν πησε στο τμήμα να βγάλει νέα ταυτότητα τη είπε; Μου την κράτησαν σε μία δημόσια υπηρεσία; Και τι τού απάντησε ο αστυνομικός;

Επίσημα αν περάσουν κάποια χρόνια (15 νομίζω), πρέπει να την αλλάζεις. Την παλιά ταυτότητα ο πατέρας μου την είχε σίγουρα πολύ πάνω από 15 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος τι του είπαν στην αστυνομία αλλά του είπαν ότι θα έπρεπε να την αλλάξει έτσι κι αλλιώς.

  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators
Δημοσ.

Η σταση του 608 "βορειος πολος" επι της γαλατσιου, ξερει κανεις απο πού προεκυψε?

Δημοσ.

παιδιά μη φρικάρετε τόσο.. απλά μόλις βγάλετε τη νέα ταυτότητα σε όποια δημόσια υπήρεσια ή τράπεζα πηγαίνετε δίνετε και τη νέα ταυτότητα για επικαιροποιηση στοιχείων.

όχι να πάρετε αμπαριζα τράπεζες και εφορίες μόλις την αλλάξετε,όταν και αν βρεθείτε κάπου την αλλάζετε,σιγά.

 

Καλυτερα να το κανετε απο την αρχη, γιατι αν συμβει κατι, πρωτον να μην τρεχετε τελευταια στιγμη και δευτερον προς αποφυγη ανεπιθυμητων αποτελεσματων. 

Δημοσ.

τον φρεντο εσπρεσο επειδη βαριεμαι δεν τον χτυπαω τον ριχνω αμεσως σε ενα ποτηρι με πολλα παγακια, εκτος απο την εμφανιση εχει αλλο λογο που τον χτυπαμε ?

Δημοσ.

τον φρεντο εσπρεσο επειδη βαριεμαι δεν τον χτυπαω τον ριχνω αμεσως σε ενα ποτηρι με πολλα παγακια, εκτος απο την εμφανιση εχει αλλο λογο που τον χτυπαμε ?

Τον χτυπάς με πάγο για να κρυώσει. Αν και κάποιοι λένε ότι αχτύπητος είναι καλύτερος γιατί δεν αραιώνει τόσο γρήγορα.

Δημοσ.

Τον χτυπάς με πάγο για να κρυώσει. Αν και κάποιοι λένε ότι αχτύπητος είναι καλύτερος γιατί δεν αραιώνει τόσο γρήγορα.

 

οχι μια χαρα παγωμενος ειναι απλα στον φραπε πχ λενε οτι θελει χτυπημα για αλλιως κανει κακο στο στομαχι οποτε λεω μην ισχυει κατι παρομοιο.

 

οντως ειναι πιο ωραιος και οχι νερουλος.

  • Like 1
Δημοσ.

Η σταση του 608 "βορειος πολος" επι της γαλατσιου, ξερει κανεις απο πού προεκυψε?

 

Με λίγο ψάξιμο και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα...Βρήκα ένα site που έλεγε ότι ήταν παλιό νυχτερινό κέντρο στη Γαλατσίου που το έχουν γκρεμίσει. 

  • Like 1
Δημοσ.

Γκάιζ, θα ήθελα τη βοήθεια σας.

 

Πήραμε για το σπίτι αρτοπορασκευαστή, και έχω το εξής πρόβλημα. Βάζω τα υλικά, τα ανακατέβει και φουσκώνει τη ζύμη. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα του ψησίματος, η ζύμη "κάθεται" και το ψωμί γίνεται λίγο σφιχτό και παίρνει ότι να 'ναι σχήμα. Τα υλικά που βάζω είναι 400ml νερό, 500 γραμμάρια αλέυρι, 2 κουταλιές της σούπας λάδι, δύο κουταλιές του γλυκού αλάτι, μία κουταλιά του γλυκού ζάχαρη και ένα φακελάκι 8 γραμμαρίων μαγιά. Κάνω κάτι λάθος; Μήπως πρέπει να αλλάξω την αναλογία των υλικών;

Δημοσ.

οχι μια χαρα παγωμενος ειναι απλα στον φραπε πχ λενε οτι θελει χτυπημα για αλλιως κανει κακο στο στομαχι οποτε λεω μην ισχυει κατι παρομοιο.

 

οντως ειναι πιο ωραιος και οχι νερουλος.

Όχι δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. ΦΙλτραρισμένος βγαίνει από τη μηχανή και στο εσπρέσο και το καπουτσίνο αχτύπητο τον πίνεις έτσι κι αλλιώς :)

  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με λίγο ψάξιμο και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα...Βρήκα ένα site που έλεγε ότι ήταν παλιό νυχτερινό κέντρο στη Γαλατσίου που το έχουν γκρεμίσει.

 

 

Υπέρτατος. Θενξ :)

Δημοσ.

Εναλλακτική για gmail/yahoo?

outlook.com

zoho.com

mail.com

 

*Τα δύο τελευταία σου δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξεις πιο business oriented mails με ωραίες καταλήξεις.

Επίσης υποστηρίζουν POP/IMAP

  • Like 1
Δημοσ.

Microsoft; Τι σε ενοχλεί;

 

Για να πατάω το bookmark χωρίς να χρειάζεται σύνδεση/αποσύνδεση από gmail/yahoo λογαριασμό που έχω ήδη

Με το pop forward δεν έβγαλα άκρη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...