cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φτιάχνεις μια νέα γραμμή ως προέκταση της προηγούμενης και τις ενώνεις. Μετά κάνεις τριμ ό,τι περίσεψε. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Για να το δεις μόνο το φτιάχνεις το σχέδιο;
Pintsie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Φτιάχνεις μια νέα γραμμή ως προέκταση της προηγούμενης και τις ενώνεις. Μετά κάνεις τριμ ό,τι περίσεψε. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Για να το δεις μόνο το φτιάχνεις το σχέδιο; ναι, το extend το ήξερα. Νόμιζα ότι θα υπήρχε κι άλλος τρόπος όπως στο archiCad. Ευχαριστώ πολύ πάντως Τι εννοείς για να το δω μόνο; :$
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα το στείλεις πουθενά σε κανα μηχάνημα για κόψιμο ή σε κανέναν άλλον να το διαβάσει; Ή θέλεις να φτιάξεις κάτι και το σχεδιάζεις για να δεις πως θα σου βγει; Αν είναι το δεύτερο το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις
Pintsie Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Θα το στείλεις πουθενά σε κανα μηχάνημα για κόψιμο ή σε κανέναν άλλον να το διαβάσει; Ή θέλεις να φτιάξεις κάτι και το σχεδιάζεις για να δεις πως θα σου βγει; Αν είναι το δεύτερο το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις θα πάει σαν φωτογραφία (κάτοψη/τομή/φωτορεαλιστικό-αν το καταφέρω ποτέ) σε πελάτες μιας εταιρίας (πισίνα είναι συγκεκριμένα). Θα έχω θέμα στο 3D λογικά ε; Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με autocad.
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εσείς λίγο πιο πάνω που μιλάτε για prepaid μου δημιουργήσατε μία απορία. Έχω prepaid από eurobank η οποία λήγει φέτος σε κάνα δυο μήνες. Τι συμβαίνει όταν λήξει; Προφανώς θα μου στείλουν άλλη αλλά τα λεφτά χάνονται από μέσα ή μεταφέρονται στην νέα;
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Μεταφέρονται.Απλά κρατάνε ένα ποσό για την καινούρια κάρτα.
leftermann Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Στην Κύπρου πάντως όταν λήξει η prepaid δεν σε στέλνουν άλλη, πρέπει να πας εσύ και να ζητήσεις. Πληρώνεις και 5 ευρώ. Έτσι ήταν πριν καναδυό χρόνια τουλάχιστον...
.::NikoS::. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όταν την έβγαλα πάντως στην eurobank δεν μου ζήτησαν λεφτά. Μόνο στο πρώτο γέμισμα παίρνει κάτι παραπάνω και αυτό ήταν όλο. Οπότε υποθέτω πως αυτό θα γίνει μόνο, δε νομίζω να μου χρεώσουν την νέα κάρτα ενώ δε μου χρέωσαν ούτε την παλιά
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Όταν την βγάζεις δεν κρατάνε κάτι.Στην ανανέωση κρατάνε.
DrLo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πως μπορώ να κάνω το laptop (win7) να λειτουργεί και ως wifi AP ? δηλαδή να είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε lan του κτιρίου αλλά να μπορώ να συνδέομαι στο inet πχ με tablet μέσω αυτού ?
panosno1com Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Στην Κύπρου πάντως όταν λήξει η prepaid δεν σε στέλνουν άλλη, πρέπει να πας εσύ και να ζητήσεις. Πληρώνεις και 5 ευρώ. Έτσι ήταν πριν καναδυό χρόνια τουλάχιστον... εμενα μου την ειχαν στειλει σε φακελο , νομιζω το 2010 , το 5ευρω το κρατησαν απ το υπολοιπο εννοειται. Επρεπε απλα να παρω τηλεφωνο σε εναν αριθμο να τους πω αριθμο καρτας ,ταυτοτητας και ΑΦΜ για να μου την ενεργοποιησουν. Φετος που ληγει [σε δυο μηνες] θα δουμε
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Σταμάτησαν ηλεκτρονικά στο τελωνείο (ελ Βενιζέλος) και μου ζητάνε το τιμολόγιο. Ερώτηση Τι να υπολογίζω οτι θα πληρώσω; Thanks
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 25-30% της αναγραφόμενης τιμής, συνήθως. Είναι, πραγματικά, ανάλογα με τα κέφια του τελώνη
Geos1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Που μπορω να βρω αποφασεις απο το συμβουλιο επικρατειας; Στο σιτε βλεπω εχει μονο προσφατες
Προτεινόμενες αναρτήσεις