Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνεις μια νέα γραμμή ως προέκταση της προηγούμενης και τις ενώνεις. Μετά κάνεις τριμ ό,τι περίσεψε.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Για να το δεις μόνο το φτιάχνεις το σχέδιο;

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φτιάχνεις μια νέα γραμμή ως προέκταση της προηγούμενης και τις ενώνεις. Μετά κάνεις τριμ ό,τι περίσεψε.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Για να το δεις μόνο το φτιάχνεις το σχέδιο;

ναι, το extend το ήξερα. Νόμιζα ότι θα υπήρχε κι άλλος τρόπος όπως στο archiCad. Ευχαριστώ πολύ πάντως :) 

Τι εννοείς για να το δω μόνο; :$ 

Δημοσ.

Θα το στείλεις πουθενά σε κανα μηχάνημα για κόψιμο ή σε κανέναν άλλον να το διαβάσει; Ή θέλεις να φτιάξεις κάτι και το σχεδιάζεις για να δεις πως θα σου βγει; Αν είναι το δεύτερο το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις

Δημοσ.

Θα το στείλεις πουθενά σε κανα μηχάνημα για κόψιμο ή σε κανέναν άλλον να το διαβάσει; Ή θέλεις να φτιάξεις κάτι και το σχεδιάζεις για να δεις πως θα σου βγει; Αν είναι το δεύτερο το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις

θα πάει σαν φωτογραφία (κάτοψη/τομή/φωτορεαλιστικό-αν το καταφέρω ποτέ) σε πελάτες μιας εταιρίας (πισίνα είναι συγκεκριμένα). 

Θα έχω θέμα στο 3D λογικά ε; 

Δεν έχω ασχοληθεί σχεδόν καθόλου με autocad. 

Δημοσ.

Εσείς λίγο πιο πάνω που μιλάτε για prepaid μου δημιουργήσατε μία απορία. Έχω prepaid από eurobank η οποία λήγει φέτος σε κάνα δυο μήνες. Τι συμβαίνει όταν λήξει; Προφανώς θα μου στείλουν άλλη αλλά τα λεφτά χάνονται από μέσα ή μεταφέρονται στην νέα;  :unsure:

Δημοσ.

Στην Κύπρου πάντως όταν λήξει η prepaid δεν σε στέλνουν άλλη, πρέπει να πας εσύ και να ζητήσεις. Πληρώνεις και 5 ευρώ. Έτσι ήταν πριν καναδυό χρόνια τουλάχιστον...

Δημοσ.

Όταν την έβγαλα πάντως στην eurobank δεν μου ζήτησαν λεφτά. Μόνο στο πρώτο γέμισμα παίρνει κάτι παραπάνω και αυτό ήταν όλο. Οπότε υποθέτω πως αυτό θα γίνει μόνο, δε νομίζω να μου χρεώσουν την νέα κάρτα ενώ δε μου χρέωσαν ούτε την παλιά  :blink:

Δημοσ.

Πως μπορώ να κάνω το laptop (win7) να λειτουργεί και ως wifi AP ?

δηλαδή να είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε lan του κτιρίου αλλά να μπορώ να συνδέομαι στο inet πχ με tablet μέσω αυτού ?

Δημοσ.

Στην Κύπρου πάντως όταν λήξει η prepaid δεν σε στέλνουν άλλη, πρέπει να πας εσύ και να ζητήσεις. Πληρώνεις και 5 ευρώ. Έτσι ήταν πριν καναδυό χρόνια τουλάχιστον...

εμενα μου την ειχαν στειλει σε φακελο , νομιζω το 2010 , το 5ευρω το κρατησαν απ το υπολοιπο εννοειται. Επρεπε απλα να παρω τηλεφωνο σε εναν αριθμο να τους πω αριθμο καρτας ,ταυτοτητας και ΑΦΜ για να μου την ενεργοποιησουν.

Φετος που ληγει [σε δυο μηνες] θα δουμε :P

Δημοσ.

Σταμάτησαν ηλεκτρονικά στο τελωνείο (ελ Βενιζέλος) και μου ζητάνε το τιμολόγιο.

Ερώτηση

Τι να υπολογίζω οτι θα πληρώσω;

Thanks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...