chaosmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Κάνεις ότι θες. Αρκεί οι κάμερες να μη καταγράφουν εκτός του καταστήματος και η εξωτερική να μη βλέπει πέρα από τη πόρτα σου. Ούτε καν το πεζοδρόμιο. Αν μπαίνει κόσμος θα πρέπει να υπάρχει ταμπέλα σε εμφανή σημεία. Αν είναι μέρος όπως καφέ απαγορεύεται να καταγράφεις το κόσμο. Εκεί είναι δηλωμένο ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για πρόσβαση σε καταγραφικό κλπ. Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Παράθυρα και τρύπες υπάρχουν όπως παντού άλλωστε
Adon1s Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Thanks για την απάντηση . Ωστόσο δεν αναφαίρομαι σεβολοκληρο σύστημα με κάμερες ασφαλείας ( με καταγραφες κλπ ) Λεω για το αν είναι παράνομο να πάρω 2-3 κουτιά , να τα κάνω να μοιάζουν με κάμερες ( πιάνουν τα χέρια μου ) ή τίποτα χαλασμένες κάμερες προς απόσυρση κλπ και να τα βάλω μέσα στο μαγαζί . Απλά δηλαδή να κρεμάσω 2-3 μεταλλικά κουτάκια στις γωνίες κλπ , να βαλω και 2 ταμπέλες "καταγραφεται ο χωρος για την ασφαλεια" και ολο αυτό για μπλόφα . Ουτε καταγραφή , ουτε καλωδια ουτε τίποτα. Sent from my iPhone using Insomnia
chaosmaster Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όχι δεν είναι παράνομο απλά σου είπα και αυτά μη πέσεις σε κανένα τρελό και σου κάνει μήνυση νομίζοντας ότι τον καταγράφεις. Όχι ότι δε θα βρεις το δίκιο σου αλλά γιατί να τρέχεις. Οπότε φτιάξε αυτό που θες αρκεί να μην φαίνεται ότι κοιτάει στη μέση του δρόμου. Και ας είναι ψεύτικο. Btw υπάρχουν έτοιμες ψεύτικες κάμερες που παίρνουν και μπαταρίες για λαμπάκι και για να γυρνάνε. Πουλάνε κι εδώ αλλά μπορείς να φέρεις και από ebay με μικρό κόστος αρκεί να τις αλλάξεις λίγο ή να βάλεις κανένα αυτοκόλλητο 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ο kmplayer έγινε δύσχρηστος με τις διαφημίσεις. o vlc δεν μου εμφανίζει υπότιτλους. kάποιος player απλός να κάνω τη δουλειά μου;
Gtr34 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Media player classic home cinema http://mpc-hc.org/ 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 αυτό θα πει γρήγορη απάντηση. ευχαριστώ.
linkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Aκομα bs player που ψαχνει μονος του για subs. Εχε στο μυαλο σου και το vobsub που παιζει μονο του τα subs σε players που δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 1) Στον φουρνο μικροκυματων πειραζει αμα ειναι στην πριζα ολη την ωρα? Βαριεμαι να βγαζω το καλωδιο και να το βαζω καθε φορα που το χρησιμοποιω. 2) Στον ιδιο φουρνο παλι, στα αριστερα του που εχει τρυπες για να βγαινει αερας, εχω βαλει τροφιμα (δημητριακα, μερεντες κτλ). Υπαρχει καποιος κινδυνος;
leftermann Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 1. όχι, είναι φτιαγμένος για να είναι στην πρίζα. Εκτός κι αν έχει κάνα πρόβλημα. 2. θεωρητικά ναι, δεν παίρνει αέρα.
Silverage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 1) Στον φουρνο μικροκυματων πειραζει αμα ειναι στην πριζα ολη την ωρα? Βαριεμαι να βγαζω το καλωδιο και να το βαζω καθε φορα που το χρησιμοποιω. 2) Στον ιδιο φουρνο παλι, στα αριστερα του που εχει τρυπες για να βγαινει αερας, εχω βαλει τροφιμα (δημητριακα, μερεντες κτλ). Υπαρχει καποιος κινδυνος; Γιατί, την τηλεόραση που την έχεις συνέχεια στην πρίζα τί έχει πάθει; Αρκει να μην τις κλείνεις τελείως.
Voziniotis-3 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 2) Κινδυνος για τα τροφημα εννοω. Μηπως ο αερας που βγαινει δεν ειναι και τοσο καθαρος.
giorgos147 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά αριστερά-δεξιά και πίσω πρέπει να έχεις κενό ~10cm. Και πάνω νομίζω πρέπει να έχεις κενό ~20cm. Για να παίρνει αέρα ο φούρνος. 2) Κινδυνος για τα τροφημα εννοω. Μηπως ο αερας που βγαινει δεν ειναι και τοσο καθαρος. Με αυτή τη λογική θα φορούσαμε μάσκες όποτε κάναμε χρήση μικροκυμάτων.
DrLo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Έχει γενεθλια η βαφτιστήρα μου. Γίνεται 10. Πείτε καμιά ιδέα για δώρο που να μπορώ να αγοράσω και στείλω από internet. Υπάρχουν κλασσικές λύσεις Βιβλία έχω αγοράσει στο παρελθόν Ρούχα και τέτοια απορρίπτονται γιατί δε ξέρω νόυμερα και είναι δύσκολο να επιστραφούν επειδή είναι επαρχία Ηλεκτρονικά κλπ πρέπει να είναι καλυμένη Όποιος έχει παιδιά, ανήψια, βαφτιστήρια στην ηλικία αυτή ας ρίξει καμιά ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις