Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάνω στην Link.png Site: αίτηση λέει

"Αποδεικτικό 30 € για την εκτύπωση:

3. Η προµήθεια του αποδεικτικών γίνεται από ∆ηµόσιο Ταµείο ή µε τη διαδικασία του e-παραβόλου ."

Άρα δεν χρειάζεται να πας στην Εθνική.

Στην Εθνική Τράπεζα 10 λεπτά χρειάζονται μόνο για να ανοίξει η πόρτα ...

• Like 1
Δημοσ.

Στην Εθνική Τράπεζα 10 λεπτά χρειάζονται μόνο για να ανοίξει η πόρτα ...

έχεις δίκιο, εννοούσα μόνο τη διαδικασία στο υπουργείο.

από την άλλη, δε θυμάμαι να πήγα ποτέ σε τράπεζα για τα παράβολα. παίζει να τα δίνουν κεπ ή περίπτερα; πάνε χρόνια που έκανα τη μόντα.

Δημοσ.

συνήθως πουλάνε σε κάτι βιβλιοπωλεία ή άλλα μαγαζάκια που είναι κοντά στις υπηρεσίες που ζητάν παράβολα.

Δημοσ.
- Το παράβολο των τριάντα (30,00) ευρώ, που εκδίδεται σε περίπτωση απώλειας του εντύπου άδειας οδήγησης ή ανανέωσής της, δεν προσαυξάνεται σε περίπτωση δεύτερης απώλειας.

3. Τα παραπάνω αναφερόμενα παράβολα ο πολίτης δύναται να τα εκδώσει είτε από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είτε από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)
Όταν το παράβολο εκδίδεται από Δ.Ο.Υ., πρέπει να πιστώνεται ο ΚΑΕ 3439.

http://www.yme.gr/?aid=3696&tid=838

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Eχει οδηγησει/μπει κανεις σε Daihatsu Copen και να εχει υψος κοντα στα 2 μετρα να μου πει αν ειναι εφικτο κατι τετοιο?

Δημοσ.

Eχει οδηγησει/μπει κανεις σε Daihatsu Copen και να εχει υψος κοντα στα 2 μετρα να μου πει αν ειναι εφικτο κατι τετοιο?

όχι ότι έχει σημασία αλλά σε volkswagen up! χωράς άνετα!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

όχι ότι έχει σημασία αλλά σε volkswagen up! χωράς άνετα!

Το Up ειναι πανω κατω οσο το fiat 500 που εχω, αλλα εφαγα μια φλασια με το Copen που ειναι μικροτερο και ειπα να ρωτησω εδω, αλλα μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε καμια αντιπροσωπεια να το δω απο κοντα. Και να γελασει ο κοσμος ισως :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Το Up ειναι πανω κατω οσο το fiat 500 που εχω, αλλα εφαγα μια φλασια με το Copen που ειναι μικροτερο και ειπα να ρωτησω εδω, αλλα μαλλον με βλεπω να πηγαινω σε καμια αντιπροσωπεια να το δω απο κοντα. Και να γελασει ο κοσμος ισως :lol:

Θα φας τρίψιμο στην οροφή αν είσαι δίμετρος.

Σου εύχομαι να έχει καλό καιρό για να την ανοίξεις  ... :-D

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η πικροδαφνη ειναι δηλητηριωδες φυτο γιατι χρησιμοποιειται  για διακοσμηση πεζοδρομια , παρκα, ποσο μαλλον σε αυλες σχολειων ? 

Δημοσ.

Απο την στιγμη που η πικροδαφνη ειναι δηλητηριωδες φυτο γιατι χρησιμοποιειται  για διακοσμηση πεζοδρομια , παρκα, ποσο μαλλον σε αυλες σχολειων ? 

επειδη απομακρυνει τα ζωα. Τα ζωα προσπαθουν να μην το πλησιαζουν και γι'αυτο δεν διασχιζουν την εθνικη οδο.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για αρχιτέκτονες/μηχανικούς: 
Εκτυπώνω τα σχέδια που έχω κάνει στο autocad και μου βγαίνει μία γραμμή από πάνω. 
Σας επισύναψα εκτύπωση σε pdf για να καταλάβετε. 

Δεν έχω επιχειρήσει ξανά να εκτυπώσω οπότε -προφανώς- κάτι κάνω εγώ λάθος. Any help? ? ? 

rwmaiki rotonta-scale100.pdf

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...