Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Guys λίγο info γιατί έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω αεροπλάνο...

Μιλάμε για πτήση εσωτερικού (Αλεξανδρούπολη-Αθήνα ή Καβάλα-Αθήνα και πάλι πίσω), με Aegean (πτήσεις Olympic Air και Aegean), εισιτήρια κατηγορίας GoLight. Πάω για ένα γάμο, οπότε δε θα έχω πολύ πράμα, δηλαδή θα χρειαστώ μια αποσκευή (και πιθανότατα κάτω από 8 κιλά). Την ανεβάζω πάνω μαζί μου και δε χρεώνομαι ή μου την παίρνουν και με χρεώνουν;

Ρωτάω γιατί με μπερδεύει λίγο η φόρμα στο site της Aegean, στο στάδιο που δηλώνουμε αποσκευές...

Δημοσ.

Καλά κάνει και λέγεται μηνιαία. Αν την πάρεις την πρώτη του μήνα, θα την έχεις για ένα μήνα. Αν εσύ τρομπάρεις τότε θα έχεις λιγότερο. Δικό σου πρόβλημα. Το ότι θα μπορούσε να είχε καλύτερες και πρακτικότερες λύσεις οκ ναι, πάντως μια φορά και αυτό που κάνει έχει λογική.

• Like 4
Δημοσ.

Καλά κάνει και λέγεται μηνιαία. Αν την πάρεις την πρώτη του μήνα, θα την έχεις για ένα μήνα. Αν εσύ τρομπάρεις τότε θα έχεις λιγότερο. Δικό σου πρόβλημα. Το ότι θα μπορούσε να είχε καλύτερες και πρακτικότερες λύσεις οκ ναι, πάντως μια φορά και αυτό που κάνει έχει λογική.

Ούτως η άλλως δεν μπορείς να την αγοράσεις όλο το μήνα.

Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών διατίθενται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ δέκα (10) ημέρες πρίν και δέκα (10) ημέρες μετά την πρώτη ημέρες μετά την πρώτη ημέρα ισχύος κάθε κάρτας.

Δημοσ.

Γιαυτο και βλεπεις στην Αγγελακη και την Μητροπολεως για κανα 2 βδομαδο ουρες απο το εκδοτηριο μεχρι την παραλια

Δημοσ.

Ούτως η άλλως δεν μπορείς να την αγοράσεις όλο το μήνα.

Οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών διατίθενται από τα εκδοτήρια του Ο.Α.Σ.Θ δέκα (10) ημέρες πρίν και δέκα (10) ημέρες μετά την πρώτη ημέρες μετά την πρώτη ημέρα ισχύος κάθε κάρτας.

δλδ; μπορείς πχ να βγάλεις κάρτα στις 10/1 και να ισχύει κανονικά μέχρι 1η Φλεβάρη και με παράταση να πάει μέχρι 10/2;;;;
Δημοσ.

αν τη βγάλεις 10 / 1 ισχύει μέχρι 31/1 δεν υπάρχει παράταση. απλά από 20/1 μέχρι 10/2 βγάζεις κάρτα που ισχύει το Φεβρουάριο και μόνο άσχετα αν την έβγαλες 30/1 ή 10/2

• Like 2
Δημοσ.

Δε μου χει τύχει. Συνήθως πετάει όλο. Ζελέ ή κερί δεν;

Τώρα τελευταία πάντως με έχει σώσει το Elnett satin spray. Και για τζαματο ισιωμα και χωρίς φριζάρισμα.

Εγω στο ειχα προτεινει αυτο; αυτο να παρεις λουσι

Ευχαριστώ μικρές μου δροσοσταλίδες.

Αλήθεια, αυτό πρέπει το μαλλί να 'ναι λουσμένο ντε και καλά πριν το βάλεις και το στεγνώσεις ή μπορώ απλώς να το βρέξω λίγο με τα χέρια;

Δημοσ.

Ειναι ο μονος τροπος για να φας ρυζογκοφρετες. Ρυζογκοφρετα + φυστικοβουτυρο = φουντουνια.

Το εχω δει και σε ψωμι μαζι με μερεντα, δεν το εχω δοκιμασει ομως. Το θεωρω εγκλημα για τη μερεντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...