Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^Εγώ θυμάμαι ακόμα και τους στίχους του απέξω. Μη σου πω πως αν πιάσω κιθάρα το γρατσουνάω κιόλας (παίζει να είναι ένα ακόρντο όλο το τραγούδι). :P

Πολύ στα σοβαρά την είχα πάρει την εφηβεία μου!

• Like 2
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα φυστικοβούτηρο για πρώτη φορά. Που μπαίνει; Σε φέτες; Κάτι άλλο;

έχω πολλά να σου προτείνω αλλά θα μα κόψουν όπως καταλαβαίνεις....

Δημοσ.

μπορω το χρεος μου στην ευαθ να το πληρωσω τμηματικα;

(εχει ληξει ο λογαριασμος και λογικα θα με κοψουν το νερο)

Δημοσ.

μπορείς να πας εκεί και να σου κάνουν  ρύθμιση σε δόσεις, νομίζω 5 μηνιαίες συνολικά.

για να σε κόψουν το νερό θα πρέπει να χρωστάς πολλά πολλά πολλά πολλά... Δεν κάνουν τον κόπο να παν να το κόψουν, βαριούνται.

Δημοσ.

Με αφορμή το θρεντ με το αμαξι χωρις εισοδημα

Προ χριστου,βλέπατε το "μοαμπα μη τρεχεις" ;

Εκεινη η γιαγια μαεζευε κ καλα για χρονια λεφτα στην τηλεοραση μεχρι να γινουν κανα εκατομμυριο .

Πες οκ , αν οχι μυριο , μαζευεις ενα 10χιλιαρο , και θες να αγορασεις κατι που θελει "αποδειξη" για τα λεφτα αυτα πχ αμαξι

Πως δικαιολογεις οτι ειναι αποτελεσμα...κουμπαρα;

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα βιβλίο (ή και περισσότερα) μαθηματικών/ΣΑΕ με την παρακάτω ύλη.

Tα βασικά από:

Ολοκληροδιαφορικές

Πίνακες

FEM

State-Space Rep <-> Transfer Function

Μ/Σ Laplace

Ελληνικά/Αγγλικά, αν είναι γραμμένα υπό το πρίσμα των ηλεκτρολόγων ακόμα καλύτερα.

Δημοσ.

Με αφορμή το θρεντ με το αμαξι χωρις εισοδημα

Προ χριστου,βλέπατε το "μοαμπα μη τρεχεις" ;

Εκεινη η γιαγια μαεζευε κ καλα για χρονια λεφτα στην τηλεοραση μεχρι να γινουν κανα εκατομμυριο .

Πες οκ , αν οχι μυριο , μαζευεις ενα 10χιλιαρο , και θες να αγορασεις κατι που θελει "αποδειξη" για τα λεφτα αυτα πχ αμαξι

Πως δικαιολογεις οτι ειναι αποτελεσμα...κουμπαρα;

Κουμπαρα ναι αλλα απο που;

Καθοσουνα και στα ριχνανε απο τον ουρανο;

Αυτους δεν τους νοιαζει που τα χεις αλλα απο που τα βρηκες και αγορασες ενα αμαξι πχ 10.000 αν δουλευεις πχ παιρνεις 1000 ευρω δικαιολογειτε να παρει ενα αμαξι που κανει τοσα με τα απο τρια χρονια πχ που παλι θα σε φορολογησει.

Αλλα ανεργος και να χεις κουμπαρα χωρις να χεις δουλεψει, αν δεν βρεθει καποιος να πει σου τα χαρισα, εγω τα εδωσα για να τον φορολογισουν, αλλιως θα κυνηγησουν εσενα

• Moderators
Δημοσ.

ρε λιβε μπορει τον κουμπαρα τον εχεις 2-3 χρονια και να πχ μια περιοδο που δυλευες να βαζες καθε μηνα 50€ ,μια γιαγια σου να σου ριξε μεσα μερικα κτλ. 

Το οτι τωρα εισαι ανεργοςδεν λεει κατι. ΔΗλαδη εγω δουλευα περυσι. και εχω κατι λεφτα στην ακρη. Αν τα χαλασω σε 2 χρονια και μεχρι τοτε ειμαι ανεργος γιατι θα πρεπει να τους πω που τα βρηκα ΞΑΝΑ?

Δημοσ.

Αυτο .

Εστω , κερδισες στο ΚΙΝΟ κανα 1000ρικο , αντε κανα χαρτζηλικι , αντε καποια στιγμη δουλευες και εβαζες στην ακρη ενα 50ρικο το μηνα , κλπ

Να πω οτι προκειταο για 300 χιλιαρικα οκ , να παει το μυαλο στη βρωμια , αλλα για τα ψιχουλα ;

Δημοσ.

Κάθε φορολογούμενος έχει το δικαίωμα να επικαλεστεί παλαιότερα δηλωμένα εισοδήματα του (ανάλωση κεφαλαίου), που έχουν ήδη φορολογηθεί. Όλη η διαδικασία πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με λογιστή. Θα πρέπει να δικαιολογήσεις την διαφορά επικαλούμενος ανάλωση κεφαλαίου βάζοντάς το και στη Δήλωση έμμεσα! Διαφορετικά θα φορολογηθείς extraordinary. Και μιλάω για αγορά κυρίως νέου αυτοκινήτου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...