doctorkostis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Γενικά μάλλον πιο σωστός είναι ο όρος "αντιμικροβιακά". Αντιμικροβιακη αγωγή σε σχέση με το παλιότερο αντιβιοτικη αγωγή. Ψιλά γράμματα, λεπτομέρειες. Στο ΙΚΑ πάντα θα είναι "πάρε μια αντιβίωση για την ίωση να μη στο γυρίσει σε πνευμονία". 1
Aspartame Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω ακούσει κανέναν να αναφέρεται σε μυκητοκτόνο ως "αντιβιοτικό". Ετυμολογικά ναι, και το εντομοκτόνο αντιβιοτικό είναι. Αν δεν έχεις διδαχθεί μικροβιολογία από που περιμένεις να το ακούσεις; Το εντομοκτόνο δεν είναι αντιβιοτικό . Ένα έντομο όμως μπορεί να πάρει αντιβίωση (βλέπε μελισσοκομία) . Ας έψαχνες έστω τον ορισμό...
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ειμαι λιγο κρυωμενος και εχω βουλωμενη μυτη. Αυτα εδω θα βοηθησουν για να μη χρησιμοποιω σπρευ? http://www.tilestwra.gr/pos-tha-kimithite-efcharista-an-echete-boukoma-sti-miti/
kalogeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Σε Android 4.3 χωρίς root, υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε ένα συγκεκριμένο app να μην κάνει updates?
Adon1s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οταν ημουν Γ Λυκειου ειχα "μαλωσει" με την φιλολογο μας για.ενα θεμα σχετικα με τη ζωη κλπ και βαλαμε ενα στοιχημα . Ποσωπικα δεν την μισω ή την βριζω και αμα τυχει και την δω στο δρομο τυχαια θα την αγγαλιασω . Αλλα επισης με μεγαλη χαρα θα ηθελα ομως να της τριψω στη μουρη ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο , μια βεβαιωση σπουδων . Για την ιστορια , εβαζε οτι στοιχημα , οτι ΔΕΝ θα περνουσα με.τις Πανελληνιες σε καποια σχολη επςιδη δε πηγα 5μερη και θα ειχα ψυχολογικα τραυματα. ( Ενδοπαλαμικη_πεοπαλινδρομηση_γενομενη_επι_καθετου_αξονα_αποσκοπουσα_στην_ολοκληρωση_επι_φανταστικου_στοχου.gif ) Απο τη Γ Λυκειου εχουν λερασει 7 χρονια αλλα δεν το εχω ξεχασει . Πως μπορω να βρω τα στοιχεια της , το τηλεφωνο της ; Αν παω στο Λυκειο υπαρχει αρχειο ή δε θα μου δωσουν τα στοιχεια ; Βγηκε και στη συνταξη αποτι ξερω
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 ρε σεις πως μπορω να κανω μεταφορα χρηματων σε λογαριασμο τριτου μεσω eurobank ebanking? εχω βαλει τον λογαριασμο μου βλεπω κανονικα υπολοιπο κι κινησεις αλλα δε βρισκω κατι για μεταφορα
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 προφιλ. ευρετηρια. ρυθμισεις ασφαλειας βλεπω μονο εκει περα. και στο προφιλ βγαζει προσωινα μη διαθεσιμο
Ison_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οταν ημουν Γ Λυκειου ειχα "μαλωσει" με την φιλολογο μας για.ενα θεμα σχετικα με τη ζωη κλπ και βαλαμε ενα στοιχημα . Ποσωπικα δεν την μισω ή την βριζω και αμα τυχει και την δω στο δρομο τυχαια θα την αγγαλιασω . Αλλα επισης με μεγαλη χαρα θα ηθελα ομως να της τριψω στη μουρη ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο , μια βεβαιωση σπουδων . Για την ιστορια , εβαζε οτι στοιχημα , οτι ΔΕΝ θα περνουσα με.τις Πανελληνιες σε καποια σχολη επςιδη δε πηγα 5μερη και θα ειχα ψυχολογικα τραυματα. ( Ενδοπαλαμικη_πεοπαλινδρομηση_γενομενη_επι_καθετου_αξονα_αποσκοπουσα_στην_ολοκληρωση_επι_φανταστικου_στοχου.gif ) Απο τη Γ Λυκειου εχουν λερασει 7 χρονια αλλα δεν το εχω ξεχασει . Πως μπορω να βρω τα στοιχεια της , το τηλεφωνο της ; Αν παω στο Λυκειο υπαρχει αρχειο ή δε θα μου δωσουν τα στοιχεια ; Βγηκε και στη συνταξη αποτι ξερω lol δηλαδή σου είπε ότι αν δεν πας 5ήμερη θα έχεις ψυχολογικά τραύματα και δε θα περάσεις πουθενά; οΟ Μπουνιά θέλει, όχι αγκαλιά Τα στοιχεία της τα έχουν στο Λύκειο. Πες ότι ήταν η αγαπημένη σου καθηγήτρια και θες πολύ να την ξανασυναντήσεις και διάφορα άλλα τέτοια, γιατί δε νομίζω να δίνουν στοιχεία χωρίς λόγο.
therock Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Οταν ημουν Γ Λυκειου ειχα "μαλωσει" με την φιλολογο μας για.ενα θεμα σχετικα με τη ζωη κλπ και βαλαμε ενα στοιχημα . Ποσωπικα δεν την μισω ή την βριζω και αμα τυχει και την δω στο δρομο τυχαια θα την αγγαλιασω . Αλλα επισης με μεγαλη χαρα θα ηθελα ομως να της τριψω στη μουρη ενα χαρτι απο το πανεπιστημιο , μια βεβαιωση σπουδων . Για την ιστορια , εβαζε οτι στοιχημα , οτι ΔΕΝ θα περνουσα με.τις Πανελληνιες σε καποια σχολη επςιδη δε πηγα 5μερη και θα ειχα ψυχολογικα τραυματα. ( Ενδοπαλαμικη_πεοπαλινδρομηση_γενομενη_επι_καθετου_αξονα_αποσκοπουσα_στην_ολοκληρωση_επι_φανταστικου_στοχου.gif ) Απο τη Γ Λυκειου εχουν λερασει 7 χρονια αλλα δεν το εχω ξεχασει . Πως μπορω να βρω τα στοιχεια της , το τηλεφωνο της ; Αν παω στο Λυκειο υπαρχει αρχειο ή δε θα μου δωσουν τα στοιχεια ; Βγηκε και στη συνταξη αποτι ξερω Μηπως το τραυμα που προεκυψε ηταν η ολη συζητηση? Επειδη το κρατας μεσα σου μετα απο τοσα χρονια. Απλα ζησε τη ζωη σου υπεθυνα για σενα και μη σε νοιαζει ποιος λεει αν θα τα καταφερεις η αν θα αποτυχεις. Ειδικα ατομα που αργα η γρηγηρα δε προκειται να βλεπεις μπροστα σου
kate23 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Πού να πάω να μου κόψουν την κάρτα sim σε micro sim χωρίς να μου ζητάνε χρήματα? Vodafone που είμαι και χρόνια συνδρομητής?
Valerie_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εγω που εχω γουιντ δεν μου πγρανε λεφτα σε καταστξμα της.λογικα ετσι θα ναι και με βοντα 1
bluesattack Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ποιες αδειες κυκλοφοριας πρεπει να αλλαξουν μεχρι 18/1 ? Τα μοτοποδηλατα μονο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις