angmar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 50άρια που βγήκαν στην τροχαία. Επίσης απ ότι έμαθα, δε χρειάζεται να το αλλάξεις μέχρι τις 18/1, μπορείς να κάνεις χαρτιά γι αλλαγή και μετά τις 18. Αυτό που γίνεται μετά τις 18 είναι ότι αν σε σταματήσει η τροχαία (και οδηγείς το εν λόγω 50αρι) πρόστιμο + αφαίρεση διπλώματος, μετά πρέπει να πας να βγάλεις νέο δίπλωμα (για το 50αρι) δεν παίρνεις πίσω το παλιό. Τα παραπάνω μπορείς να τα διασταυρώσεις στη σχολή οδηγών της γειτονιάς σου.
gokuthelegend Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε κανα καλό πρόγραμμα OCR που να αναγνωρίζει Ελληνικό κείμενο; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δωρεάν ή επι πληρωμή. Επίσης θα με ενδιέφερε, εφόσον υπάρχει, να αναγνωρίζει και γράμματα στο πολυτονικό σύστημα (με περισπωμένες, οξείες κλπ).
mary Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μιας και πιασατε άδειες; Υπαρχει καποια προθεσμια μεχρι πότε πρεπει να αλλαχθεί η αδεια με καρτα τυπου πιστωτικης;
mouxaxa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ξέρετε κανα καλό πρόγραμμα OCR που να αναγνωρίζει Ελληνικό κείμενο; Δεν με ενδιαφέρει αν είναι δωρεάν ή επι πληρωμή. Επίσης θα με ενδιέφερε, εφόσον υπάρχει, να αναγνωρίζει και γράμματα στο πολυτονικό σύστημα (με περισπωμένες, οξείες κλπ). http://finereader.abbyy.com/
angmar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μιας και πιασατε άδειες; Υπαρχει καποια προθεσμια μεχρι πότε πρεπει να αλλαχθεί η αδεια με καρτα τυπου πιστωτικης; Μέχρι το 2033 ή τα 65 γενέθλια του κατόχου, όποιο έρθει πρώτο. 1
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Σκανάρω έγγραφα και μου δημιουργούνται πολλές εικόνες jpeg (πχ, αν το έγγραφο είναι 10 σελίδες, τότε έχω 10 εικόνες jpeg). Πως τις ενώνω σε ένα αρχείο pdf; Κάνα προγραμματάκι, free κατά προτίμηση, υπάρχει;
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 pdfcreator. Δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή, με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις pdf από οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να εκτυπώσει.
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 pdfcreator. Δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή, με τον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις pdf από οποιοδήποτε πρόγραμμα μπορεί να εκτυπώσει. Αλλά τις εικόνες πως θα τις ενώσω;
Pantelwolf Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το πρώτο πρόγραμμα ξαναπαίζει τη λιλιπούπολη από 12 Ιανουαρίου, Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρούμε ηχογραφημένα;
leftermann Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αλλά τις εικόνες πως θα τις ενώσω; Αν θυμάμαι καλά, τις επιλέγεις και με δεξί κλικ σου βγάζει επιλογή "print with pdfcreator" αλλά δεν είμαι σίγουρος. Το πρώτο πρόγραμμα ξαναπαίζει τη λιλιπούπολη από 12 Ιανουαρίου, Υπάρχει κάποιος τρόπος να τα βρούμε ηχογραφημένα; υπάρχει ένας τρόπος, έχεις πμ
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδιά, μου είπαν από το Υπουργείο Εξωτερικών πως ένα έγγραφο που θελω για μετάφραση χρειάζεται υπογραφή από το Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ο πρόεδρος του ΔΣΑ, βάζει υπογραφές σε εγγραφα πολιτών; Δηλαδή αν πάω εκεί θα με βρίσει ή θα υπογράψει;;;
ZELDA Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 ποιά σκούπα ρομπότ να πάρω μέχρι 500 ευρώ εκτός i-robot αξίζει καμία άλλη ? Δάπεδο έχω laminate.
GreekMonkey Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Αν πάρω μπατόν για ορειβασία, θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω και για σκι;
Muchacho Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Γιατι το ονομα της εταιριας Xerox προφερεται Ζιροξ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις