Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με VBA είναι μια γραμμή "ThisWorkbook.RefreshAll". Χαιρω πολύ θα μου πεις.

Αν δεν παίζει VBA, νομίζω δεν γίνεται, το έψαχνα καιρό.

Κάπου πήρε το μάτι μου βέβαια ότι στο καινούριο Excel αν πατήσεις το κουμπί "Refresh All" στο Ribbon, ανανεώνει ΚΑΙ τα Pivots. About time, facking square logic ρε γμτ.

Και με VBA μου κάνει. thanx

Θα δοκιμάσω και το "Refresh All" (<--- Πόσο βλάκας να μη το έχω προσέξει)

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για Ουγγαρία και Κροατία χρειάζεται διαβατήριο?

CU vs F2G vs Q

Δεν κατεχω απο vodafone και Wind και θελω τη γνωμη σας για καρτα sim απο τις παραπανω, με στοχο το 3G σερφαρισμα (σχεδον καθολου τηλεφωνηματα γιατι εχω αλλο στην κοσμοτε).

Είσαι φοιτητής;

Δημοσ.

Ειδα το "The good,the bad and the Ugly" αλλα και αλλες ταινιες του ειδους , western κλπ

Ολα αυτα τα τοπία με τις ερημους,τα βράχια κλπ σε ποιές πολιτείες των ΗΠΑ υποτίθεται οτι γίνονται ;

Δημοσ.

Ουγγαρια μπορεις και με ταυτοτητα για Κροατια δεν ξερω. Εδω λεει οτι μπορεις http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/entry-exit/eu-citizen/index_el.htm

Κι εγω αυτο το λινκ κοίταζα απλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.Θα το γράψω και στο τοπικ με τα ταξίδια,όλο και κάποιο θα χει πάει
Δημοσ.

Θέλω να στείλω ένα δεματάκι συστημένο στην Ιταλία. Δεν έχω όνομα παραλήπτη, έχω μόνο την επωνυμία της εταιρείας στην οποία θα πάει, θα το δεχτούν τα ΕΛΤΑ ή θέλει οπωσδήποτε όνομα προσώπου;

Δημοσ.

Μέχρι πρότινος έβλεπα δορυφορικά τα κανάλια της Ελλάδας δηλαδή είχα πιάτο και  συνδεδεμένο στην τιβί (σημ: η τιβί είναι του 2006 οπότε δεν έχει mpeg4) http://stokostos.gr/edision-progressiv-hd-compact.html  , αυτό.

τώρα με τον ερχομό της digea στις κυκλάδες κόψανε το δορυφορικό σήμα ,οπότε πάω σε κλασικό αποκωδικοποιητή και κεραία μπλα μπλα μπλα;

εν ολίγοις άχρηστο πλέον αυτό το edision μαραφέτι; φχαριστώ. :)

Δημοσ.

Θέλω να στείλω ένα δεματάκι συστημένο στην Ιταλία. Δεν έχω όνομα παραλήπτη, έχω μόνο την επωνυμία της εταιρείας στην οποία θα πάει, θα το δεχτούν τα ΕΛΤΑ ή θέλει οπωσδήποτε όνομα προσώπου;

To δεχονται. Εγω εστειλα πρόσφατα με όνομα παραλήπτη την πρεσβεία. 

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα το "The good,the bad and the Ugly" αλλα και αλλες ταινιες του ειδους , western κλπ

Ολα αυτα τα τοπία με τις ερημους,τα βράχια κλπ σε ποιές πολιτείες των ΗΠΑ υποτίθεται οτι γίνονται ;

Spain βλέπω (τουλάχιστον για το The Good, the Bad and the Ugly):

http://www.imdb.com/title/tt0060196/locations

Δημοσ.

Αν εννοείς που γυρίστηκαν, εδώ

Αν εννοείς που διαδραματίζονται τα υποθετικά γεγονότα (το πιθανότερο), εξαρτάται την ταινία.

Σε άλλες αναφέρει, σε άλλες όχι.

Στις περισσότερες μιλάμε για New Mexico, Texas, Mexico, Arizona, California (όπου έχει gold rush), Colorado, Kansas κτλ.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, στο internet banking  της Εθνικής στην "Έκδοση χρεωστικής κάρτας" εσάς σας αφήνει να προχωρήσετε; Έχω συμπληρώσει όλα τα πεδία με (*) αλλά δεν αφήνει να πατήσω το κουμπι.

post-202580-0-95758300-1423680393_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...