leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Χρειάζεσαι ηλεκτρολόγο. Αυτός θα κάνει σχεδιάγραμμα της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, θα εκδόσει πιστοποιητικό (το οποίο κοστίζει περίπου 80€) και θα το καταθέσει στην ΔΕΔΔΗΕ. Μόλις εγκριθεί, ο ίδιος ηλεκτρολόγος θα συνδέσει το κτίριο στο δίκτυο. Παράλληλα θα έρθει τεχνικός της ΔΕΗ για την εγκατάσταση και σφράγισμα ρολογιού. Θένξ. ο ηλεκτρολόγος έχει κάνει το σχέδιο και μου το έχει δώσει. Με αυτό πρέπει να πάω στον δήμο για να μου δώσουν μια βεβαίωση λέει (για τους φόρους, ταπ, φαπ, κλπ), και με όλα αυτά πάω εγώ, λέει, και όχι ο ηλεκτρολόγος, στον ΔΕΔΔΗΕ (και μια στοίβα χαρτιά ακόμα) για να με συνδέσουν στο δίκτυο. Εκεί έχει λέει και "μια δαπάνη" (για μετρητές κλπ κλπ), αυτή δεν ξέρω πόσο μεγάλη είναι Άλλη μικρή απορία: στα κεπ θα μου θεωρήσουν γνήσιο φωτοαντίγραφο ταυτότητας άλλου προσώπου; Εννοείται ότι θα έχω την ταυτότητα του άλλου προσώπου μαζί μου.
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 παιδια εχω προβλημα ας με βοηθησει καποιος! εβαψα τα μαλλια μου σημερα και μετα απο λιγο εκανα το λαθος και φορεσα καπελο απο 100% χαρτι (σαν ψαθινο) και εχει βαψει σε ενα σημειο ροζ και φαινεται! ξερει καμια πως να βγαλω τη βαφη χωρις να το καταστρεψω? απευθυνομαι εδω γιατι στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα σχετικο για καπελα απο 100% χαρτι! ευχαριστω! (ολοι ξερουμε πως κανουν οι γυναικες οταν πεφτει λεκε σε αγαπημενο τους must-have καλοκαιριου δεν θελω τρολ Ρώτα στο forum του cosmopolitan. Πιο πιθανό να πάρεις απάντηση απο εκει, παρά εδώ πέρα.
Adon1s Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 <p>Με αφορμή κάτι αστραπές που έβλεπα το απογευμα απο το μπαλκονι<br /> Οι πολεις πως προστατευονται απο κεραυνους;<br /> Καθε πολη εχει το ελεξικεραυνο της,πχ στις καιραιες στον Χορτιάτη ; Ή καθε πολυκατοικία είναι εν δυνάμει σημειο-στοχος ;<br /> Οταν ημουν Δημοτικο,στη γειτονια ειχαμε ενα υπερτεραστιο δεντρο που αφου γυρισαμε απο τις διακοπες το ειδαμε κομμενο,μας ελεγαν οτι επεσε κεραυνος και το εκαψε αλλα μου ακουγεται ψιλο μουφα.Και μιλαμε για σχεδον κέντρο ε,διπλα στο Ιπποκράτειο.</p>
Pa0ki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Συνήθως σχολεία και εκκλησίες που είναι απλωμένα στις γειτονιές έχουν αλεξικέραυνα
GreekMonkey Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 λολ, ίδια συζήτηση είχαμε σήμερα. Όπως λέει ο από πάνω, σε εκκλησίες και σχολεία.
DrLo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ένα αλεξικεραυνο σε μια εκκλησία σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την γύρω περιοχή ... απλά καλύτει το ίδιο το κτίριο της εκκλησίας και ίσως κάποιο περιβάλλοντα χώρο. Φυσικά όσο πιο ψηλό το κτίριο με το αλεξικεραυνο τόσο πιο πολύ χώρο γύρω γύρω καλύπτει
alex_programmer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 παιδια που να ρωτησω για αποριες που εχω για σχολες που θελω να δηλωσω;; εδωσα πανελληνιες φετος και θελω καποιες πληροφοριες
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εκεί που καθόμουν αμέριμνος στο pc, σε κάποια φάση που δεν ακούμπαγα καν το ποντίκι, πετάχτηκε αυτό από μόνο του σε νέα καρτέλα: Τι σκατά είναι αυτό; Να ανησυχήσω; Πρέπει να έχει ξαναπεταχτεί μια φορά ακόμα πριν κανα μήνα
doctorkostis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Ένα αλεξικεραυνο σε μια εκκλησία σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει την γύρω περιοχή ... απλά καλύτει το ίδιο το κτίριο της εκκλησίας και ίσως κάποιο περιβάλλοντα χώρο. Φυσικά όσο πιο ψηλό το κτίριο με το αλεξικεραυνο τόσο πιο πολύ χώρο γύρω γύρω καλύπτει Πάντως για να λέμε την αλήθεια, το αλεξικέραυνο σε εκκλησία, είναι ο ορισμός της έλλειψης εμπιστοσύνης. 4
deesnider Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Πάντως για να λέμε την αλήθεια, το αλεξικέραυνο σε εκκλησία, είναι ο ορισμός της έλλειψης εμπιστοσύνης. Το πιο ωραίο θα ήταν, να έβαζαν αλεξικέραυνο σε αρχαιοελληνικό ναό αφιερωμένο στο Δία... 1
scullyist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 ...και while you 're at it, τα γαμωΙΚΕΑ μίκρυναν τα συγκεκριμένα ποτήρια νερού ρε γαμώτο. Και ξεμένω σιγά σιγά. Anyone? Αυτά πάντως που τα πήρα προ ...3μήνου [;] είναι γαϊδούρια. Για μένα τουλάχιστον. Δεν ξέρω, τα έβγαζαν και μεγαλύτερα πιο πριν; ο_0 Ή μήπως είδες τα μικρά και μπερδεύτηκες; ---- Θεσ/νίκη , ποια περιοχή είπαμε ξεκινάει το τηλ. νούμερο από 3άρι;
angmar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Παραδοσιακά Χαριλάου/Πυλαία, αλλά με τις μεταφορές δε μπορείς να είσαι σίγουρος. 1
zio10 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Εκεί που καθόμουν αμέριμνος στο pc, σε κάποια φάση που δεν ακούμπαγα καν το ποντίκι, πετάχτηκε αυτό από μόνο του σε νέα καρτέλα: Τι σκατά είναι αυτό; Να ανησυχήσω; Πρέπει να έχει ξαναπεταχτεί μια φορά ακόμα πριν κανα μήνα Τρέξε κανένα adwcleaner, λογικά θα το καθαρίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις