zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο σε μένα φαίνεται ύποπτο? Αλλά οκ.. Κουβέντα να γίνεται. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποια ύποπτα αλλά δεν είναι όλα έτσι (πχ εγώ πήρα ένα ps4 και σε 10-15 μέρες το πούλησα....)
kalogeros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αγοράζει κάποιος μια ηλεκτρική σκούπα, π.χ. 5/5/2014, με εγγύηση δύο ετών. Η σκούπα χαλάει ένα χρόνο μετά (εντός εγγύησης) και η εταιρία την αντικαθιστά με καινούρια. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι η εγγύηση συνεχίζει να ισχύει από την ημερομηνία αρχικής αγοράς (5/5/2014) και δεν ανανεώνεται για δύο χρόνια από την ημερομηνία αντικατάστασης. Είναι νόμιμο αυτό; Από προσωπική εμπειρία σου λέω όχι. Πρόσφατα μας χάλασε ένα μπλέντερ που μας είχαν φέρει δώρο πέρισυ στο γάμο μας. Το πήγαμε για επισκευή εντός εγγύησης, αλλά επειδή δεν μπορούσε να επισκευαστεί, μας το αντικατέστησαν και μας ανανέωσαν και την εγγύηση για άλλα δύο χρόνια. Ομοίως πριν περίπου 1 χρόνο όταν πήρα την DSLR και ήταν DOA. Την επέστρεψα δύο μέρες μετά την αγορά και παρόλα αυτά μου ανανέωσαν την εγγύηση.
wizzy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Από προσωπική εμπειρία σου λέω όχι. Πρόσφατα μας χάλασε ένα μπλέντερ που μας είχαν φέρει δώρο πέρισυ στο γάμο μας. Το πήγαμε για επισκευή εντός εγγύησης, αλλά επειδή δεν μπορούσε να επισκευαστεί, μας το αντικατέστησαν και μας ανανέωσαν και την εγγύηση για άλλα δύο χρόνια. Ομοίως πριν περίπου 1 χρόνο όταν πήρα την DSLR και ήταν DOA. Την επέστρεψα δύο μέρες μετά την αγορά και παρόλα αυτά μου ανανέωσαν την εγγύηση. Μάλιστα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάποια σχετική νομοθεσία στην οποία μπορώ να αναφερθώ για να λύσω το "πρόβλημα" με την εταιρία;
poulaki1976 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι αρκετός κόσμος (ήταν ακόμα περισσότερος) που παίρνει συσκευές απλά για να τις δει και να τις δοκιμάσει και τις πουλάει με μια μικρή χασούρα, είναι σαν χόμπι ας πούμε Ισχύουν βέβαια και τα υπόλοιπα με επιδοτήσεις, ότι δεν του έκανε τελικά κλπ Γεια χαρα,καποτε ειχε απαντηθει παλι αυτη η απορια. Ειναι απλο,ειναι μια μορφη δανειου,αφου δεν δινουν πλεον οι τραπεζες,αγοραζει καποιος ενα κινητο 600 ευρω με δοσεις απο καταστημα και το πουλαει τοις μετριτοις. 2
ZELDA Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 τι καλώδιο χρειάζομαι ωστε να συνδέσω το κινητό μου με καλώδιο jack 3,5 mm με εναν ενισχυτή μπασου compo ωστε να ακουω μουσική βασικά θελω να παίζω απο πάνω με το μπασσο , o ενισχυτής είναι ο ampeg BA 108 και εχει 2 εισόδους η μία -15
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τα μεσιτικα γραφεια για ενοικιασει σπιτιου ποση ειναι η αμοιβη τους; Αν παω στο γραφειο τους να τους πω οτι ψαχνω σπιτι με αυτα τα κριτηρια θα τους πληρωσω εκεινη την στιγμη ή αν το νοικιασω μονο;
Iris_89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τα μεσιτικα γραφεια για ενοικιασει σπιτιου ποση ειναι η αμοιβη τους; Αν παω στο γραφειο τους να τους πω οτι ψαχνω σπιτι με αυτα τα κριτηρια θα τους πληρωσω εκεινη την στιγμη ή αν το νοικιασω μονο; Συνήθως είναι ένα νοίκι. Άλλοι παίρνουν και μισό. Μόνο σε περίπτωση συμβολαίου τους πληρώνεις. Αλλά για να σου βρουν, θα πρέπει να υπογράψεις αποκλειστικότητα που πρέπει να διαβάσεις καλά τους όρους.
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ταχα μου βρισκουν αυτοι εμενα δεν μου αρεσει τιποτα τους πληρωνω; Υ.Γ:ανταποδωσες....
Iris_89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ταχα μου βρισκουν αυτοι εμενα δεν μου αρεσει τιποτα τους πληρωνω; Υ.Γ:ανταποδωσες.... Όχι, δεν πληρώνεις τίποτα. Πρόσεχε όμως. Η εντολή αυτή που θα σου δώσουν να υπογράψεις, διάβασε την καλά ξαναλέω. Συνήθως αυτή η αποκλειστικότητα κρατάει από 2 έως 4 μήνες που αυτοί θα ψάχνουν για σένα. Αν εσύ σε αυτό το διάστημα βρεις σπίτι από άλλο μεσίτη και το μάθουν, τους πληρώνεις κανονικά το ποσό που έχει συμφωνηθεί στο συμβόλαιο. 1
zio10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Τα μεσιτικα γραφεια για ενοικιασει σπιτιου ποση ειναι η αμοιβη τους; Αν παω στο γραφειο τους να τους πω οτι ψαχνω σπιτι με αυτα τα κριτηρια θα τους πληρωσω εκεινη την στιγμη ή αν το νοικιασω μονο; Αν σου βρούνε και το νοικιάσεις παίρνουν ένα νοίκι προμήθεια. Αυτό που λέει η Iris με την αποκλειστικότητα δεν ξέρω πως πάει
Liverpool89 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Να στε καλα 1
Lnk Hlk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει κανείς άποψη γι αυτό το κινητο?LEAGOO 1i? http://www.ebay.com/itm/LEAGOO-1i-3G-Smartphone-Android-4-4-MTK6582-1-3GHz-5-5-Inch-Screen-FM-WIFI-GPS-/161810187022?var=&hash=item25aca3830e
mylo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μετά από αλλαγή ταυτότητας πρέπει να τρέχουμε στη ΔΟΥ για αλλαγή στοιχείων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις