*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 (Μη γελάσετε ε.)<br><br><br> Θέλω να μεταφέρω...τυρι σε αποσκευη στο αεροπλάνο. <br><br> Πώς θα τα καταφέρω να μην τα κάνει όλα πουτανα; Any tips? (Δεν μιλάω για χειραποσκευη αλλά βαλίτσα που θα την πετάνε από δω κι από κει :/ )
deesnider Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να μεταφέρω...τυρι Βάζεις κι εσύ κάτι φιτιλιές όμως... Θα αρχίσουν τώρα τα: «Τι τυρί;» ο ένας, «Ένα είναι το τυρί, τα υπόλοιπα είναι κασέρια» ο άλλος...
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Χαχαχ πιθανον! Το σίγουρο είναι ότι δεν ανήκει στα 'κασερια' πάντως :Ρ λέγεται ξινοτυρι και είναι απ'αυτά που θεωρούνται 'αλοιφες'. (Καλά το πάω το σαλονικιωτικο
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πείτε ρε παιδιά ιδέες. Το τάπερ θα ανοίξει πανεύκολα λογικά...κάναν τρόπο τυλιγματος; ιδέες συσκευασιας; 1-2 κιλά τυρακι το πολύ. Δεν γίνεται να πάω στο νησί κ να μην πάρω μαζί μου!!
Iris_89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς να μου το δώσεις πριν φύγεις και να στο στείλω μέσω ελτα. Τώρα δε θα είναι ακριβώς 1-2 κιλά.. Αλλά οκ. Από κει και πέρα, σίγουρη απάντηση θα λάβεις από το αεροδρόμιο/αεροπορική..
TriLoBiTe Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Τύλιξε το τάπερ με καμιά σακούλα απ' αυτές τις χοντρές που είναι για κατάψυξη με τα clips, έτσι ώστε αν σου ανοίξει να μην τα κάνει όλα τάνα. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Το βάζεις σε τάπερ, το φέρνεις καναδυο βόλτες με διάφανη ταινία(ή με όποια ταινία) για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ανοίξει το καπάκι (βάζεις ταινία και κοντά στις γωνίες) και άμα είναι το βάζεις και σε πολυμπαγκ για να είσαι σίγουρη ότι δεν πέσει καμιά σταγόνα έξω που τυχόν διέφυγε 1
D4rkshadow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω ταιριαζει η φραση καλυτερα να μασας παρα να μιλας( η στην δικια μας περιπτωση γραφεις)
leftermann Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πείτε ρε παιδιά ιδέες. Το τάπερ θα ανοίξει πανεύκολα λογικά...κάναν τρόπο τυλιγματος; ιδέες συσκευασιας; 1-2 κιλά τυρακι το πολύ. Δεν γίνεται να πάω στο νησί κ να μην πάρω μαζί μου!! αφού είναι αλοιφή φάση, ίσως σε κάνα πλατικό βάζο τέτοιου στυλ ερώτηση που μάλλον είναι ηλίθια, αλλά τολμάω: σε μιά led τηλεόραση 40'' ή 42'', τα μίζερα divx βιντεάκια μου, ανάλυσης 640χ480 ξερωγώ, που τώρα στην αρχαία crt 32άρα κουμούτσα δείχνουν γαμάτα, θα δείχνουν καλά ή θα βλέπω πιξελάρες σαν το κεφάλι μου ασπούμε; 1
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κάνα τέτοιο βαζάκι θα ψάξω άμα είναι. Και να πάρω μαζί και σακούλες και ταινια που είπατε. Και ναι, θα βλέπεις πιξελιασμενες ταινίες. Θα τις ξαναβρεις σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλιώς δουλειά δεν γίνεται.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, κάνα τέτοιο βαζάκι θα ψάξω άμα είναι. Και να πάρω μαζί και σακούλες και ταινια που είπατε. Και ναι, θα βλέπεις πιξελιασμενες ταινίες. Θα τις ξαναβρεις σε μεγαλύτερη ανάλυση αλλιώς δουλειά δεν γίνεται. Στη χειραποσκευή δεν μπορείς να το πάρεις;
*nenya* Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αφήνουν τρόφιμα στις χειραποσκευες. Έχω ξαναρωτησει. Εκτός και αν είναι απ'τα duty free, τότε επιτρέπεται. 1
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν αφήνουν τρόφιμα στις χειραποσκευες. Έχω ξαναρωτησει. Εκτός και αν είναι απ'τα duty free, τότε επιτρέπεται. εγώ που κουβαλάω λουκούμια και χαλβαδόπιτες μου τα αφήνουν ρε συ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις