agrio.imeros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το έκανα με κόκκινο ξύδι. Υπάρχει πρόβλημα; Λεκιάζει ... αν δεν έχεις πρόβλημα κάν΄το με κόκκινο ...
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εχουν τα φαρμακεια χαπι αποπαρασοτωσης για ζωα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πως ναι, αλλά πουλάνε όλο το πακέτο αντί για ένα ένα χάπι που πουλάνε τα pet shop...
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Από που ρυθμίζω το να μην φαίνομαι στην αναζήτηση του φμπ?
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω πως ναι, αλλά πουλάνε όλο το πακέτο αντί για ένα ένα χάπι που πουλάνε τα pet shop... Αυτη ειναι η μακακια που φοβαμαι. Pet shop ανοιχτα τωρα δεν εχει να φανταστω. Καλαα αν κανει τρι ευρω κλαιν
DrLo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να "προωθήσω" τον ήχο από το laptop μου σε συγκεκριμένη έξοδο? πχ - Ο ήχος από τον browser να παίζει στα ηχεία του laptop - ο ή χος από τον media player στα ακουστικά ή ακόμα χειρότερα - Ο ήχος από ένα παράθυρο του browser να παίζει στα ηχεία του laptop - Ο ήχος από άλλο παράθυρο στα ακουστικά
whodatinsomniaK Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δε νομίζω να γίνεται με μια κάρτα ήχου, και αν δεν κάνω λάθος, ειναι θέμα hardware, από τη μία κλείνει κάποιο κύκλωμα με το που βάζεις τα ακουστικά. Απο την άλλη, δε νομίζω ότι μπορείς να διαχωρίσεις το input της κάρτας ήχου, το συνολικό σήμα ειναι αυτο που εισάγεται και δεν υπάρχει τρόπος διαχωρισμού εντός της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Αυτη ειναι η μακακια που φοβαμαι. Pet shop ανοιχτα τωρα δεν εχει να φανταστω. Καλαα αν κανει τρι ευρω κλαιν Υπομονή για αύριο που θα είναι ανοιχτά λογικά...
astrosunnefo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Από που ρυθμίζω το να μην φαίνομαι στην αναζήτηση του φμπ? Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Ποιοι μπορούν να με αναζητήσουν
kalogeros Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει τρόπος να "προωθήσω" τον ήχο από το laptop μου σε συγκεκριμένη έξοδο? πχ - Ο ήχος από τον browser να παίζει στα ηχεία του laptop - ο ή χος από τον media player στα ακουστικά ή ακόμα χειρότερα - Ο ήχος από ένα παράθυρο του browser να παίζει στα ηχεία του laptop - Ο ήχος από άλλο παράθυρο στα ακουστικά Το πρώτο που λες ίσως να γίνεται με καμια κάρτα που να υποστηρίζει 7.1. Το δεύτερο δεν νομίζω ότι γίνεται.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Υπομονή για αύριο που θα είναι ανοιχτά λογικά... Πηγα πηρα.. ενα χαπι εχει η συσκευασια 2,5€
adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μου στειλαν αυτη τη μουφα για free rolex http://www.rolexwaatch.com/xxxxx
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μου στειλαν αυτη τη μουφα για free rolex http://www.rolexwaatch.com/xxxxx Γιατί μούφα ρε αδερφέ; Μπορεί όντως να είναι κανονικά ρολεξάκια /s
adi32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Πως γινεται να λεει πανω 180 και κατωRemaining Watches: 356 και να ανεβαινει συνεχεια ?
user0x Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα!οι paysafe καρτες ακυρωθηκαν για ελλαδα?δεν υπαρχουν τωρα πια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις