Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έπεσα πάνω στο σάιτ που γράφει η εικόνα. Μεταλλικές βρύσες, κάπως έτσι το έψαξα και έβγαλε στο google βρύσες μεταλλικές παραδοσιακές. Για διακοσμητικό το θέλεις; Γιατί για χρήση πρέπει να έχει και στα είδη κάμπινγκ πιο βολικές. Για χρηση. Ειδα και σε ειδη καμπινγκ κατι αλλα δε μου φανηκαν ιδιαιτερα βολικες, αν εχεις καποια να προτεινεις πες μου
Miracle Worker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 είχα στο παρελθόν ασφάλεια στο ικα (προ τριετίας) . έπιασα μία δουλειά εδώ και 6 μήνες με ικα κανονικά. μπαίνω στο https://apps.ika.gr/eInsEligibility/και λέει ότι δεν έχω ασφάλεια ακόμα. ξέρω ότι πρέπει να πάρω 150 ενσημα και δεν μετριούνται οι 3 ή 4 τελευταίοι μήνες. Όταν θα πάρω αυτά τα 150 ένσημα, θα πρέπει να κανω κάποια διαδικασία με το ικα; ή απλά θα εμφανιστεί σε αυτή τη σελίδα ότι είμαι ασφαλισμένη και απλά πηγαίνω με το βιβλιαριο μου στους γιατρους; 50 ένσημα χρειάζονται. Εμένα μου είχαν πει ότι δε χρειάζεται να πάω από εκεί και ότι γίνεται αυτόματα, απλά πηγαίνεις στο γιατρό με το βιβλιάριο όπως λες. Βέβαια μου είχε πει ότι αν πάω από εκεί μπορεί να γίνει άμεσα, αλλά ότι γενικά δεν αργεί. Και εμένα πάντως στη σελίδα μου λέει ότι δεν είμαι ασφαλιστικά ενήμερος, ενώ ένας φίλος που είχαμε ξεκινήσει μαζί τη δουλειά είχε πάει αρχές Δεκέμβρη στο ΙΚΑ και του είχαν πει ότι έχει ξεκινήσει η ασφάλιση. Θέλω να πιστεύω ότι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΙΚΑ είναι γ.τ.π. Καλά αυτές του Atlas.gov.gr σίγουρα είναι. Μου εμφάνιζε τα ένσημα μέχρι δύο μήνες πριν από αυτά που φαίνονταν στο χαρτί που έπαιρνα από το ΙΚΑ. Εγώ θα πάω Δευτέρα ΙΚΑ να δω τι παίζει πάντως, αν θες πιο πολύ ίνφο!
φραμπάλα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Η μονη λυση που βρηκα ειναι το να βαλω το κινητο στο αθορυβο^ κι αν με πάρουν τηλ να μην το ακούσω; το φεσιμπουκ απλά θέλω να μην ακούω Κάπου θα υπάρχει μία επιλογή απενεργοποίησης. Εγώ πχ, στο iPhone, πάω Ρυθμίσεις -> Γνωστοποιήσεις -> Messenger και μπορώ να κάνω ρυθμίσεις. ναι ρε συ! εγώ είχα αποκλείσει τις ειδοποιήσεις του facebook και είχα ξεχάσει ότι οι ηλίθιοι για να μπορείς να διαβάζεις τα μηνύματα σου, σε υποχρέωναν να κατεβάζεις και άλλη εφαρμογή , το χαζοmessenger! άρα το μεσεντζερ και όχι το φέισμπουκ έπρεπε να είχα ρυθμίσει 1
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Για χρηση. Ειδα και σε ειδη καμπινγκ κατι αλλα δε μου φανηκαν ιδιαιτερα βολικες, αν εχεις καποια να προτεινεις πες μου Όχι δεν έχω κάποια σόρυ, υπέθεσα ότι θα έχουν καμία πιο ελαφριά - βολική σε τέτοια είδη. Πάντως με πήγες πολλά χρόνια πίσω!
billstrong Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει για Cosmokarta/Whats'up κάτι ανάλογο με αυτό της Wind https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/ για ενημέρωση υπολοίπου,ανανέωση χρόνου,ενεργοποίηση πακέτων κλπ από οποιοδήποτε υπολογιστή;
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τι ακριβώς σημαίνει ο όρος φωτογραφία στον κινηματογράφο; Δηλαδή όταν λένε ότι μια ταινία έχει καλή φωτογραφία, τι εννοούν;
Unabomber Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τι ακριβώς σημαίνει ο όρος φωτογραφία στον κινηματογράφο; Δηλαδή όταν λένε ότι μια ταινία έχει καλή φωτογραφία, τι εννοούν; Για την φωτογραφια στον κινηματογραφο ευθυνεται ο DP (Director of Photography) . Δες τι κανει ο DP και θα καταλαβεις και τον ορο που θελεις..... http://dreamsteep.com/writing/media-arts-production/131-the-role-of-the-director-of-photography.html 1
iordanis77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τι ακριβώς σημαίνει ο όρος φωτογραφία στον κινηματογράφο; Δηλαδή όταν λένε ότι μια ταινία έχει καλή φωτογραφία, τι εννοούν; Το αντιστοιχο στο ξενο κιν/φο ειναι το cinematography. Γνωριζω στο περιπου τι ειναι, εχει να κανει με την καθαροτητα και την υφη της εικονας της ταινιας. Τετοιες ειχαμε στα χωρια πρωτου βαλουν υδρευτικο δικτυο. Τις γεμιζαν απ τα πηγαδια Στο δικο μου χωριο τις θυμαμαι να υπαρχουν εως το '80. 1
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει για Cosmokarta/Whats'up κάτι ανάλογο με αυτό της Wind https://www.wind.gr/gr/f2g/my-free-2-go/login/ για ενημέρωση υπολοίπου,ανανέωση χρόνου,ενεργοποίηση πακέτων κλπ από οποιοδήποτε υπολογιστή; Σελίδα ενημέρωσης δεν έχουν, αλλά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή αν έχεις Android, η αλλιώς με sms. Υ στο 1314 για το υπόλοιπο των χρημάτων σου, και Υ στο 1330 για το υπόλοιπο των πακέτων σου. 1
billstrong Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Σελίδα ενημέρωσης δεν έχουν, αλλά μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή αν έχεις Android, η αλλιώς με sms. Υ στο 1314 για το υπόλοιπο των χρημάτων σου, και Υ στο 1330 για το υπόλοιπο των πακέτων σου. Κρίμα που δεν έχουν τέτοια σελίδα ...Να φτιάξουν! γιατί με ενδιαφέρει η πρόσβαση στον λογαριασμό μου από οποιονδήποτε υπολογιστή.
φραμπάλα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 πόσο κοστίζει να πάω τα ρούχα μου για πλύσιμο σε ένα καθαριστήριο; μόνο πλύσιμο, ούτε στέγνωμα, ούτε σίδερο 1 πλυντήριο
Glikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 πόσο κοστίζει να πάω τα ρούχα μου για πλύσιμο σε ένα καθαριστήριο; μόνο πλύσιμο, ούτε στέγνωμα, ούτε σίδερο 1 πλυντήριο Ανάλογα το καθαριστήριο. Και το ρουχο. Οι τιμές ποικίλουν. Αφού τα πλύνουν το στέγνωμα / σίδερο είναι must. Δεν νομίζω να γλιτώσεις τίποτα. Εγω που πήγα πχ ένα μπουφάν μου πήρε 6 ευρω.
φραμπάλα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ορίστε; 6 ευρώ για ένα μπουφάν; θυμάμαι σαν φοιτήτρια για 1 πλυντήριο πχ με σεντόνια πετσέτες έδινα 3 ευρώ μόνο για πλύσιμο και τώρα μ λες ότι για ένα μπουφάν μόνο πρέπει να δώσω τα διπλάσια;
zio10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ορίστε; 6 ευρώ για ένα μπουφάν; θυμάμαι σαν φοιτήτρια για 1 πλυντήριο πχ με σεντόνια πετσέτες έδινα 3 ευρώ μόνο για πλύσιμο και τώρα μ λες ότι για ένα μπουφάν μόνο πρέπει να δώσω τα διπλάσια; Ίσως έδωσε 6€ για στεγνό καθάρισμά. Το πλυντήριο πρέπει να είναι φτηνότερο.
Glikos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 ορίστε; 6 ευρώ για ένα μπουφάν; θυμάμαι σαν φοιτήτρια για 1 πλυντήριο πχ με σεντόνια πετσέτες έδινα 3 ευρώ μόνο για πλύσιμο και τώρα μ λες ότι για ένα μπουφάν μόνο πρέπει να δώσω τα διπλάσια; Εδωσα 6 ευρώ για πλύσιμο ναι. Βεβαια αυτοί στο στεγνώνουν και σιδερώνουν μετα. Το πλύσιμο ήταν στεγνο διότι το μπουφάν ηταν με γέμιση πούπουλα. Μόνος μου δεν θα μπορούσα. Επίσης έδωσα 8 ευρω για ενα σακάκι. (το λεγόμενο ψαροκόκαλο). Επίσης στεγνο. Και σήμερα πήγα ενα παλτό. Θεωρώ καλές τις τιμές. Ανάλογα το ρουχο πάντα και το είδος καθαρισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις