Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε θέμα για κατάλληλη στιγμή ζευγαρωματος, διαβάζεις ποστς περι καθαρόαιμου ή μη.

τρολολ

Κομπλεξισμοί του Νέο-Έλληνα.

• Like 3
Δημοσ.

Το αν είναι καθαρόαιμο σκυλί με το αν έχει pedigree είναι διαφορετικό. μπορεί να το πάρεις από εκτροφέα αλλά να μην ασχοληθείς (και να τα σκάσεις) για να βγάλεις Pedigree.

Και τι κόμπλεξ αυτό με τα καθαρόαιμα;

• Like 1
Δημοσ.

εγω το προβλημα σας δε το καταλαβαινω.

μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ!

ΕΛΕΟΣ!! 

α! btw να χαιρεσαι το λαμπραντορακι σου !! ;)

Δημοσ.

Την να την κάνω την "πιστοποίηση" του πετσοπά; Έχε την για κορνίζα, αχαχαχα!!!

Αυτό μάλιστα, να το κάνεις, συμφωνώ και επαυξάνω!

Θα περασω απο σενα να μου δωσεις μια πιστοποιηση...

Ελεος πραγματικα..

Εγω ρωτησα για στιγμη ζευγαρωματος και αυτος εδω και 3 σελιδες,μας εχει κανει ελεφαντιαση για το αν ειναι καθαροαιμο ή οχι το σκυλι και να μας πεισει για το αντιθετο..Και ολο αυτο το συμπερασμα βγηκε επειδη εκανα την συγκεκριμενη ερωτηση...

Λες και το ατομο που εχει τον σκυλο,ειναι υποχρεωμενος να εχει ενημερωθει ο ΙΔΙΟΣ για την απαντηση στο ερωτημα μου...

εγω το προβλημα σας δε το καταλαβαινω.

μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ!

ΕΛΕΟΣ!!

α! btw να χαιρεσαι το λαμπραντορακι σου !! ;)

Το προβλημα εμπιπτει στον εγκεφαλο,δεν ειναι τιποτα.. Καλοκαιρι εχουμε...

• Like 2
Δημοσ.

Θα περασω απο σενα να μου δωσεις μια πιστοποιηση...

Ελεος πραγματικα..

Εγω ρωτησα για στιγμη ζευγαρωματος και αυτος εδω και 3 σελιδες,μας εχει κανει ελεφαντιαση για το αν ειναι καθαροαιμο ή οχι το σκυλι και να μας πεισει για το αντιθετο..Και ολο αυτο το συμπερασμα βγηκε επειδη εκανα την συγκεκριμενη ερωτηση...

Λες και το ατομο που εχει τον σκυλο,ειναι υποχρεωμενος να εχει ενημερωθει ο ΙΔΙΟΣ για την απαντηση στο ερωτημα μου...

Το προβλημα εμπιπτει στον εγκεφαλο,δεν ειναι τιποτα.. Καλοκαιρι εχουμε...

Και να το πω απλά: όσο περισσότερο μπάσταρδο να είναι τόσο το καλύτερο μιας και τα μπασταρδάκια και εξυπνότερα είναι και δεν κληρονομούν τα ελαττώματα της κάθε "καθαρόαιμης" φυλής.

Καλή αναζήτηση στον γαμπρό αλλά μετά κάνε της στείρωση, έτσι θα γλυτώσεις την σκυλίτσα σου από ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ κακά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να μην πάρει το ελάττωμα της καθαρόαιμης φυλής αλλά παίρνει τα κουσούρια της μάνας.

Λοιπόν η δικιά μου είναι κυνηγόσκυλο(ο γιος της ημίαιμος). Μία φορά όταν τους έλυσα για να πάμε βόλτα στο βουνό κοντά στο σπίτι,έπιασε η μύτη της έναν λαγό που είχε μπει στο δικό μας χωράφι. Τον παίρνει στο κυνήγι και άρχισε το χαρακτηριστικό κλαψούρισμα που κάνουν τα επανιέλ όταν κυνηγάνε,ο καημένος ο μικρός δεν έχει μύτη για κυνήγι,έτρεχε απλά πίσω της.

Εν τέλει κάθε φορά που τους ανοίγω πλέον,αυτή τρέχει μπροστά κι αυτός πίσω της κλαψουρίζει σαν να κυνηγάει λαγό.

Παιδιά μια που έχετε σκυλιά αρκετοί από οτι κατάλαβα,πότε σταματάει ένας κούταβος να κατουριέται από τη χαρά του που σε βλέπει;

Δημοσ.

Παιδιά μια που έχετε σκυλιά αρκετοί από οτι κατάλαβα,πότε σταματάει ένας κούταβος να κατουριέται από τη χαρά του που σε βλέπει;

Μην του δίνεις σημασία όταν μπαίνεις στο σπίτι για κάνα τέταρτο. Και το ίδιο κάνα τέταρτο πριν φύγεις από το σπίτι. Σαν να μην υπάρχει ο σκύλος. 

• Like 1
Δημοσ.

Το σκυλι ηταν δωρο απο τον παππου μου που τον εχασα πριν 2 χρονια.. Οποτε δεν μου εχει μιλησει για ολα αυτα..

Και ομως το σκυλι ειναι καθαροαιμο οσο και αν εχεις αντιθετη αποψη

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το σκυλί σου εφόσον το πήρατε από pet shop προέρχεται κατά 99% από puppy mills...άρα το γενεαλογικό του δέντρο είναι άκρως μα άκρως αμφισβητούμενο μαζί φυσικά με το ιατρικό ιστορικό του αίματος του!!

• Like 2
Δημοσ.

Βρε danbo εδω δεν ηξερες βασικα θεματα σχετικα με το σκυλο σου & δε μπορουσες να δωσεις χρηματα να το πας στο γιατρο και θες να γινεις "εκτροφεας";

Εχουμε γεμισει σκυλια μ ενα καρο κληρονομικες παθησεις, που απλα "μοιαζουν" στη χ ρατσα, και πολλαααα αδεσποτα. Δεν υπαρχει λογος να δημιουργουμε κι αλλα.

Θες να ζευγαρωσεις το σκυλο κ δε ξερεις καν ποτε πρεπει να το κανεις. Και δεν ειναι κακο, εφοσον δεν εισαι κτηνιατρος η εκτροφεας, φυσιολογικο ειναι.

Κι ολοι οσοι λενε τωρα οτι θα θελαν κουταβι, πολυ ευκολα μπορουν ν αλλαξουν γνωμη κ να βρεθεις με 3-4 κουταβια αμανατι.

Οι κτηνιατροι που τα λενε τα λενε για να βγαζουνε φραγκα και μονο. Ειναι γελοιο στην εποχη μας ν ακους απο "επιστημονα" οτι ο σκυλος πρεπει να ζευγαρωσει!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Και να το πω απλά: όσο περισσότερο μπάσταρδο να είναι τόσο το καλύτερο μιας και τα μπασταρδάκια και εξυπνότερα είναι και δεν κληρονομούν τα ελαττώματα της κάθε "καθαρόαιμης" φυλής.

Αφελης ''ζωοφιλικη'' προσεγγιση. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα παντως...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει μια βάση , απο την εμπειρία μου η συντρηπτική πλειοψηφία των ημίαιμων αδέσποτων είναι αξιοθαύμαστα ζώα .

Ωστόσο σε καμία περίοτωση δεν θα χρησιμοποιούσα αυτό το επιχείρημα σε συζήτηση περι αναπαραγωγής.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Ολα τα ζωα ειναι αξιοθαυμαστα ασφαλως.

Εκφρασεις ομως πως τα ημιαιμα ειναι καλυτερα και πιο εξυπνα απο τα καθαροαιμα ειναι απλα για γελια

• Like 1
Δημοσ.

Ημίαιμα με γενετικές ανωμαλίες στο δρόμο, δε ζούνε για πολύ. Εκτός και αν τα φροντίσει ο άνθρωπος. Φαίνονται καλύτερα και πιο έξυπνα γιατί έχουν κοινωνικοποιηθεί και με ζώα και με ανθρώπους και επίσης είναι ήρεμα ως επί το πλείστον γιατί ασκούνται καθημερινά.  Για τα αδέσποτα πάντα. Επίσης το μυαλό τους στροφάρει καθημερινά να βρει φαγητό. Το οικόσιτο σκυλί πολλες φορές δεν τα έχει αυτά τα απλά και πολύ χρήσιμα και μας φαίνονται χαζά και νευρικά. Αλλά και το αδέσποτο που δεν τα έχει, δεν επιζεί και πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.

Ο μεσος ορος ζωης ενος αδεσποτου στην Ελλαδα ειναι περιπου 3-3,5 χρονια . Με η και χωρις γεννετικης φυσεως προδιαθεση σε κατι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...