gatokoritso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 μου τη σπάνε τόσο οι διακοπές ρεύματος!! συναγερμοι να σου γαμανε το κεφάλι, ανησυχία για το αν επιβίωσαν τα πσ, τηλεοράσεις κ.α. , πιθανότητα να μην παίζει μεσημεριανό 1
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το θέμα με την ΔΕΗ είναι λιγότερο κακό από ότι νομίζουμε. Με τα σύγχρονα δίκτυα μπορούμε να αγοράζουμε ακόμα και από άλλες χώρες, οπότε οι τιμές θα πέσουν κάποια στιγμή με την ιδιωτικοποίηση. Ειδικά αν ανοίξει η αγορά στα Βαλκάνια θα πρέπει να έχουν τιμές χώμα για να μην αγοράζουμε από τους ξένους. Το πρόβλημα είναι στο νερό που παράγεται σε τοπικό επίπεδο και είναι καθαρό μονοπώλειο με μη δυνατότητα αλλαγής, όπου η πώληση του σημαίνει καταστροφή. Σκατά στους φασιστάκους της ΔΕΗ, άλλο κλέινω έναν, δύο, δέκα δρόμους και άλλο βυθίζω την χώρα στο σκοτάδι. Και η ανοχή έχει τα όρια της. Το ίδιο πράγμα είναι!
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Mε καμία απεργία (εκτός αν εισαι υπάλληλος Βουλής) δεν μπορείς να κερδίσεις πλέον κάτι παρά μόνο να προκαλέσεις την οργή του κόσμου που θα απαιτεί πλέον την πώληση στον ιδιωτικό τομέα με την ελπίδα να έχει ρεύμα χωρίς διακοπές. Τι κάνει νιάνιάου στα κεραμίδια? Τελείωσε και αυτό. Το ωραίο ειναι πως με την μερική ιδιωτικοποίηση είχαμε τρελή αύξηση. Αυτό βέβαια δικαιολογείτε. Ακρίβεια, μπλα μπλα μπλα. Να δουμε τώρα πως θα βελτιωθουν τα πράγματα...Ελπίζω να μην έχουμε επανάληψη των μπουζουκιών με τα λεφτά του κοσμάκι (αλήθεια ειναι φυλακή αυτοί οι υπέροχοι "επενδυτές"?Τα λεφτά τα επέστρεψαν?) Αντε και ακολουθεί σύντομα και η ΕΥΔΑΠ. Άκουσα οτι ο ιδιώτης θα προσφέρει πιο υγιεινό νερό από καλύτερους σωλήνες 5
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για την ΕΥΔΑΠ όντως υπάρχει και ορθώς μεγάλη ένσταση. Για τη ΔΕΗ όχι τόσο. Και από πότε αποφασίζουν οι εργαζόμενοι για το που θα πωληθεί η επιχείρηση?
michael92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το ίδιο πράγμα είναι! Πως είναι το ίδιο πράγμα; Αν κλείσει ένας δρόμος θα πας στον προορισμό σου από παράδρομο (έστω με μεγάλη καθυστέρηση). Αν σου κοπεί το ρεύμα τι θα κάνεις;
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για την ΕΥΔΑΠ όντως υπάρχει και ορθώς μεγάλη ένσταση. Για τη ΔΕΗ όχι τόσο. Και από πότε αποφασίζουν οι εργαζόμενοι για το που θα πωληθεί η επιχείρηση? Από τότε που ο συνδικαλισμός στηρίζεται απο κομματα Πρώτη φορά ειναι βρε dakon?
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 ξανααγόρασε ρευμα από τη δεη να την ξανακάνεις μεγάλη ... δε θα σε κρατήσει κανείς πελάτη με το ζόρι. Α για 6 μηνες θα ειμαι υποχρεωμενος να ειμαι με την νεα εταιρεια χωρις να με ρωτησουν και μετα για να παω στην ΔΕΗ θα θελουν πιθανοτατα τελη συνδεσης.... Β το πιο σημαντικο ειναι οτι ξεπουλανε τον εθνικο μας πλουτο και τεχνογνωσια για ψιχουλα!!!! 1
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν σου κοπεί το ρεύμα τι θα κάνεις; Λάμπα σα τα χωριά. Το ειπε βουλευτής της κυβέρνησης. Οχι εγω. Ειδατε? Υπάρχει λύση για τα πάντα. Εγω πάντως έχω 8 γιγαμπαιτ μνημη άρα δεν έχω προβλημα με το ρεύμα μου!!! 3
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Για την ΕΥΔΑΠ όντως υπάρχει και ορθώς μεγάλη ένσταση. Για τη ΔΕΗ όχι τόσο. Και από πότε αποφασίζουν οι εργαζόμενοι για το που θα πωληθεί η επιχείρηση? απο τοτε που κρινεται το μελλον του
Προτεινόμενες αναρτήσεις