Προς το περιεχόμενο

Toshiba Encore WT8-A-102

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι φοβερός, τώρα το κατάλαβα. Προφανώς και χρησιμοποιούμε επίσης το ήδη καλώδιο που έχει ο κλασικός φορτιστής για τη σύνδεση στο τάμπλετ, αυτό το καλώδιο συνδέεται με αυτό του ebay το οποίο με τη σειρά του μπαίνει στο φορτιστή...! Έχω σπουδάσει και πληροφορική τρομάρα μου, χαχαχαχα!! Παραγγέλνω σήμερα κιόλας...! χαχαχα!!

σωστα !.

επέτρεψε μ  να διαφωνήσω για dell απο προσωπική εμπειρια :)

• Like 1
  • Απαντ. 787
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια πως κανουμε επαναφορα συστηματος ολα απο την αρχη οπως το πηραμε ? Μου ζηταει κατι αρχεια κτλ ?

Refresh(σου κραταει ρυθμησεις,password και τα αρχεια σου,αλλα ολα τα υπολοιπα στα επαναφερει οπως την αρχη).

Aν εχεις ενεργοποιημενο το bitlocker,θα σου ζητηση τον κωδικο για να προχωρισει .

Reset (στα διαγραφει ολα και στο επαναφερει οπως το πρωτο boot)

post-192952-0-94510400-1415844180_thumb.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο παρελθον που προσπαθησα να κανω refresh  ακομη και με 7 gb ελευθερα ζητουσε περισσοτερο χωρο για να γινει. Φυσικά δεν γινεται να εχει περισσοτερο εκτος και αν εσβηνα αρχεια συστηματος.

Επεξ/σία από silmarien
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα φθηνό συμβατό πληκτρολόγιο για το ταμπλετ, επίσης αν υπάρχει οικονομική θήκη και ζελατίνα προστασίας για το γραφείο μου, ευχαριστω...

Δημοσ.

Refresh(σου κραταει ρυθμησεις,password και τα αρχεια σου,αλλα ολα τα υπολοιπα στα επαναφερει οπως την αρχη).

Aν εχεις ενεργοποιημενο το bitlocker,θα σου ζητηση τον κωδικο για να προχωρισει .

Reset (στα διαγραφει ολα και στο επαναφερει οπως το πρωτο boot)

attachicon.gifScreenshot (98).png

To δοκιμασα αλλα μου ζηταγε κατι αρχεια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To δοκιμασα αλλα μου ζηταγε κατι αρχεια...

Τι εκανες refresh(πρωτη επιλογη) ή reset(δευτερη επιλογη)?

Για το refresh για λιγοτερη ταλεπορια,απενεργοποιεις το bitlocker.

post-192952-0-22350000-1416413991_thumb.png

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Μετα απο δοκιμες πιστευω ο καλυτερος player ειναι ο vlc με ενεργοποιημενα τα mouse gestures απο τις ρυθμισεις. Φυσικα οχι  metro app.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δευτερη φορα που κολαει στην εκινηση και δεν ανοιγει! παω να κανω refresh αλα ζηταει περισσοτερο χωρο στο σκληρο που ειναι τα windows! πως θα ελευθερωσω χωρο ρε μαστορα που δεν ανοιγει? μαπα βγηκε το καρπουζι τελικα και ουτε που το ταλεπωρησα

Δημοσ.

δεν το λεω για ολα τα encore συγκεκριμενα για το δικο μου ειπα!

και εμένα μια χαρά με έχει βολέψει (μέχρι και eclipse εβαλα και γράφω μια εφαρμογή για android για την διπλωματική μου+σκευτομαι να βάλω και matlab γτ εχω μια εργασια :S). Πάντως είχα το ιδιο θέμα οταν το πρωτο πηρα με εσένα. Αλλα το ειχα κλείσει ενω εκανε windows update (μαμω την ms )και είχα πειράξει κάτι στους drivers.....Τελικά εκανα factory reset απο το bios και μια χαρά
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά είχα να ανοίξω το ταμπλετ 2 βδομάδες κοντά το ανοίγω βαράω κωδικό ανοίγει μου βγάζει μια γαλάζοπρασινη οθόνη και να αναβοσβήνει η γραμμή κάτω της έναρξης Και δε μπορώ να κάνω τίποτα. το κλείδωνω το ξεκλείδωνω τιποτα. στο ξεκλείδωμα που μπορείς να το γυρίσεις να βγαλεις φωτο βγαζει κανονικα. τι παιζει ρε παιδια;;;

Επεξ/σία από someone-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...