Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό με τα σπίρτα ήταν λάθος τους μπερδεύτηκαν εντελώς ... καταρχην ο αριθμός ήταν ο 1438 και όχι 4138 όπως ειπώθηκε πάνω.

και αν είδα καλά ελεγε να μετακινηθούν ΜΟΝΟ ΔΥΟ σπίρτα! άρα ο μέγιστος αριθμός που προκύπτει μετακινώντας 2 σπίρτα μόνο και κανένα άλλο ειναι αυτός που είπε ο τελευταίος παίχτης (ναι ξέρω πως φαίνεται αλλά όντως έτυχε να κάνω ζάπινγκ όταν ήταν στο τελείωμα και σφύριζαν τα κουδούνια γιαυτό και το άφησα για να δώ τι γίνεται :P

δηλαδή 11381

το 71130 που δώσανε στην εκπομπή ώς απάντηση (ή το 71139 που λέχθηκε πιο πάνω) προϋποθέτει την μετακίνηση 3 σπίρτων και ΟΧΙ 2 που ήταν ο κανόνας και άρα δεν έβγαινε έτσι... 

Αν δεν υπήρχε τελικά περιορισμός στο πόσα σπίρτα μπορούν να μετακινηθούν ο μεγαλύτερος αριθμός ίσως είναι 97113 (λέω ίσως γιατι δεν το μελέτησα και πολύ)  αλλά ειμαι σχεδόν βέβαιος πως υπήρχε κανόνας που έλεγε να μετακινηθούν μόνο δύο σπίρτα.

• Απαντ. 942
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τον σχηματισμό του 71139 μετακινώ ΜΟΝΟ δύο σπίρτα, ένα από τον αριθμό 4 (το οριζόντιο) και σχηματίζονται 3 άσσοι και ένα από το 8 (το κάτω αριστερό κάθετο) στον πρώτο άσσο σχηματίζοντας το 7 και μετατρέποντας το 8 σε 9. Τώρα αν είπε ότι υπάρχουν και ξύλα και σπίρτα δεν το άκουσα. Θεωρώ ότι όλα είναι σπίρτα

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι με τα ζώα ήταν γελοίο και σαν να μην έφτασε αυτό έδωσε βοήθεια και το πρώτο γράμμα. Φυσικά ήταν η γάτα. 

Τώρα πάλι έχουμε παιχνίδι με σπίρτα (μετακινοούμε μόνο σπίρτα, οχι ξυλάκια). Η δικιά μου μαντεψιά είναι 11335

Πρώτη λάθος απάντηση : 11333

Δεύτερη λάθος απάντηση απο τον ίδιο παίκτη ! : 11339     Θα τρελαθούμε βγήκε ο ίδιος back to back και είπε δεύτερη παπαριά.

post-300865-0-53912100-1405036194_thumb.jpg

post-300865-0-07874000-1405036859_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Πάω για ύπνο αν κάποιος δεί την απάντηση στο τέλος ας την αναφέρει. Πράγματι μάλον το 11378 είναι όπως λέει ο garevn

Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι με τα ζώα ήταν γελοίο και σαν να μην έφτασε αυτό έδωσε βοήθεια και το πρώτο γράμμα. Φυσικά ήταν η γάτα. 

Τώρα πάλι έχουμε παιχνίδι με σπίρτα (μετακινοούμε μόνο σπίρτα, οχι ξυλάκια). Η δικιά μου μαντεψιά είναι 11335

Πρώτη λάθος απάντηση : 11333

Δεύτερη λάθος απάντηση απο τον ίδιο παίκτη ! : 11339     Θα τρελαθούμε βγήκε ο ίδιος back to back και είπε δεύτερη παπαριά.

71330 ειναι σιγουρα... τους καταλαβαμε πλεον..

Βγαζουμε ενα σπιρτο απο το 8 το οριζοντιο, βγαζουμε και το μισο του 1, και τα δυο σπιρτακια τα κανουμε τον αριθμο 7 (οπως ακριβως εγινε και στο χθεσινο παιχνιδι!)...

Δημοσ.

Μετά τον back to back παίκτη είχαμε και νέο αστέρι τον Αλέκο. Τον ρωτάει ο παρουσιαστής να πεί το νούμερο και αυτός λέει ποιο αυτό που βλέπω στην οθόνη ? Οχι αυτο που σκέφτηκες εσύ και απαντάει ο Αλέκος 1998. ΧΑΧΑΧΑ 

Δημοσ.

71330 ειναι σιγουρα... τους καταλαβαμε πλεον..

Βγαζουμε ενα σπιρτο απο το 8 το οριζοντιο, βγαζουμε και το μισο του 1, και τα δυο σπιρτακια τα κανουμε τον αριθμο 7 (οπως ακριβως εγινε και στο χθεσινο παιχνιδι!)...

για να βγει το 71330 πρεπει να βγαλεις ενα απο το 8 και να παρει αλλα 2 σπιρτα απο το σπιρτοκουτο να τα βαλεις στο 7.. :P

Δημοσ.

για να βγει το 71330 πρεπει να βγαλεις ενα απο το 8 και να παρει αλλα 2 σπιρτα απο το σπιρτοκουτο να τα βαλεις στο 7.. :P

δεν παρακολουθεις το θεμα ουτε την εκπομπη βλεπω... στην χθεσινη εκπομπη το διο πραγμα εκαναν... :P

Λοιπον... η ωρα ειναι 3 και μιση.... να δειτε που αυτη ειναι η σωστη λυση, και ισως η πρωτη φορα που θα λυσω γριφο τους..

71330 καληνυχτες!!!!

Δημοσ.

13331 δεν μου βγαινει κατι αλλο...καλημερα :)

α ειπα πριν 11378 αλλα αμα βαλουμε νουμερο στο τελος  βγαινει 13781 gj

Δημοσ.

Επειδή είδα τα ποστς για τα χτεσινά σπίρτα, θέλω να πω πως όντως το 1438 γίνεται 71130 ή και 71139 μετακινώντας μόνο 2 σπίρτα. (απλά στη δεύτερη περίπτωση ίσως δεν είχε σπίρτο στο σωστό σημείο για να γίνει 9) Και θα κάνω κι εγώ την περιγραφή μου μήπως ξεμπερδευτούν κάποιοι.

το 7 προκύπτει από τον πρώτο άσσο και την μεσαία γραμμή από το τελευταίο 8αρι.

Το 11 προκύπτει από το 4. Δηλαδή περιστρέφοντας το οριζόντιο σπίρτο του 4 δεξιόστροφα. 

Τώρα για τα σημερινά σπίρτα δε ξέρω, θα δούμε αν θα μας πέσουν τα μαλλιά και πάλι σήμερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...