Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 χρονια θα ζήσεις παικτούρι μου :D

Μου αρεσει που λες ´´ασε να μπει να γραψει καποιος που ξερεί´´ και στην συνεχεια ταυτοποιεις αυτον που ξερει με τον πρωτο που συμφωνει με την γνώμη σου. Στο στρατο το εμαθες αυτο?

• Like 24
Δημοσ.

Μου αρεσει που λες ´´ασε να μπει να γραψει καποιος που ξερεί´´ και στην συνεχεια ταυτοποιεις αυτον που ξερει με τον πρωτο που συμφωνει με την γνώμη σου. Στο στρατο το εμαθες αυτο?

εμενα παλι  γιατι κατι μου λεει , οτι στο αλλο νημα τα εχουν πει απειρες φορες αυτοι μεταξυ τους?? B)

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς το ποστ πιθανώς να έχει αποκλειστικά "χιουμοριστικό" χαρακτήρα, αλλά το παράλογο που ακριβώς βρίσκεται; Όλοι έτσι δεν θα έκαναν με κάποιον που συμφωνεί μαζί τους; Εκτός αν κάποιος δεν πιστεύει αρκετά στην γνώμη του οπότε και εκεί υπάρχει θέμα

Δημοσ.

Δέν διάβασα όλο το νήμα.

Άκουσα για δυνατό βύσμα (very very).

Θα χτυπήσετε που θα χτυπήσετε την πόρτα,πείτε στο "δόντι" σας να σας βολέψει σε καμιά δουλίτσα.Μήν κάψετε το χαρτί σας στους 9 μήνες χαμένου χρόνου της θητείας.

• Like 1
Δημοσ.

Moναδικη ευκαιρια ο στρατος να δεις και να μαθεις να αντιμετωπιζεις ολους τους χαρακτηρες μαζεμενους;

Το σχολειο τι ηταν τοτε; Η τριτοβαθμια; Μπορω να το παω και πιο κατω, αλλα οπως βλεπεις, δεν χρειαζεται.

Το μονο που μαθαινει κανεις στο στρατο ειναι  το αναποδο: Να μην εχει προσωπικοτητα, γιατι αλλιως παρε 10Φ. Αυτο καποιοι απο σας το μεταφραζουν σε "μαθαινεις να εχεις υπομονη". Ναι, επειδη ο καραβανας παιζει με τη λογικη μου και μου λεει 1+1=3 , εγω παιρνω μαθηματα υπομονης συμφωνοντας υποχρεωτικα μαζι του.

Πραγμα που ειναι οχι απλα αχρηστο για την υπολοιπη ζωη, αλλα κι επικινδυνο για οποιον το υιοθετησει σαν τακτικη (πχ εναν αυριανο επαγγελματια που θα φοβαται να πει τη γνωμη του στη δουλεια σε εναν ανωτερο για διαφορα ζητηματα, επειδη ο στρατος τον διδαξε να μην εκφραζει διαφορετικη αποψη απτον ανωτερο).

Υποστηριξτε το στρατο για αλλους λογους, αλλα οχι δα οτι ειναι και σχολειο για την ζωη εξω... Και μονο ο τιτλος του θεματος στο οποιο γραφετε αρκει για να καταλαβετε περι τι ειδους σχολειο προκειται.

Μερικοί βγαίνουν το αντίθετο. Δηλαδη μπορει να γινει αφεντικό και να έχει αυτη την ιεραρχία.Βεβαια καμια φορα βγαίνει σε καλο αυτο γιατι αποφασίζει ενας και δε τσακώνονται μεταξύ τους (απο οτι εχω δει, αλλα δε περνάγαν καλά εκεί) 

Δημοσ.

ο Ε.Σ υπάρχει μονο και μονο για θεμα ψηφοθηρίας και τπτ παραπάνω .Ειναι καθαρα χασιμο χρονου και σε καμια περιπτωση δε το λες μεγαλο σχολειο.Το μονο που θα κερδίσεις ειναι ισως 1-2 καλους φιλους και αρκετούς εχθρούς γιατι τα αλλα φανταρια δεν  τα βλεπεις σαν ατομα που ειστε μαζι σαν ομαδα κτλ αλλα τα βλεπεις μονο σαν σκοπανθρωπους .Οταν ερχεται ο νεος με μεταθεση δε λες ηρθε ενα αλανι να το γνρισουμε λες αντε να τελειωσει η βδομάδα προσαρμογής του να κανει καμια υπηρεσια.Οταν παιρνει αδεια καποιος δε λες αντε καλα να περάσεις λες πω το πουστη φευγει και δε θα βγαίνουν οι υπηρεσίες... . Εχεις να αντιμετωπίσεις εναν σωρο αμπαλους επ.οπ που νομιζουν δεν ξερω και εγω τι ειναι και δεν κανουν τπτ αλλο απο το να καθονται και να γκρινιάζουν οτι δε πληρώνονται ...

το μονο που σε μαθαινει ο Ε.Σ ειναι οτι ολοι τους ειναι τζαμπατζίδες..  ψαχνουν τζαμπα εργατικα χερια και τζαμπα μυαλά.. Εμενα ο δκτης στην τελευταια μου μονάδα μου φερνε το desktop του , to laptop της κορης του το λαπτοπ του μπαντζανάκη του, εφερε μια μερα μια κουνια κηπου να την βαψει ενας φανοποιος που ειχαμε γενικα οτι να ναι

Τωρα στο θεμα μας , αφου εχεις χοντρο βυσμα βαλτο γιατι οπως ειπαμε ο στρατος ουτε αντρα σε κανει ουτε ειναι μεγαλο σχολειο.. για αυτο να πας να γινεις οδηγος να μη σε ποιανει τπτ "γτ ο στρατος σε αναγκάζει να χρησημοποιεις και το δικο του λεξιλογιο"

• Like 1
Δημοσ.

Aκομα και αν κάποιος σε αδικήσει εκεινη τη στιγμη δεν λες τιποτα , ο στρατος (αν την κανεις τη θητεια σωστά) ειναι μεγάλο σχολειο για την μετεπειτα ζωη σε μαθαινει και σε φτιάχνει σε αρκετα πράγματα τα οποια δεν μπορεις να μάθεις απο την προστατευτικοτητα του σπιτιου σου.

Σε κάθε θέμα για στρατό το ίδιο ανέκδοτο θα γραφτεί!!!

:lol: :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ναι στο στρατο το έμαθα. ;)

Γιατι οταν έχεις περασει καποια πράγματα μπορεις να καταλαβεις ποιος έλαβε σοβαρη στρατιωτικη εκπαιδευση και ποιος κοροιδευει το κοσμο. 

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς το ποστ πιθανώς να έχει αποκλειστικά "χιουμοριστικό" χαρακτήρα, αλλά το παράλογο που ακριβώς βρίσκεται; Όλοι έτσι δεν θα έκαναν με κάποιον που συμφωνεί μαζί τους; Εκτός αν κάποιος δεν πιστεύει αρκετά στην γνώμη του οπότε και εκεί υπάρχει θέμα

Δεν είναι έτσι. Αν ο άλλος μου παρουσιάσει τεκμήρια γιατί χρειαζόμαστε τον στρατό όπως είναι σήμερα, χωρίς οι πηγές να είναι defencenet και olympia, ασφαλώς και θα πάρω την άποψη του στα σοβαρά.

Δημοσ.

Άστα να πάνε ρε, πολύ άχρηστοι! Για παράδειγμα αυτοί, αυτοί και αυτοί παίζει να είναι οι πιο άχρηστοι απ' όλους.....

Αναρωτηθηκες ποτε γιατί μεταφέρθηκε το κοριτσάκι απο την Κέρκυρα στα Ιωάννινα;

Μήπως γιατί στην Κέρκυρα δεν μπορούσε να του παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα;

Αν δεν έφευγαν τα μυρια οσα σε αμυντικές δαπάνες, σε μίζες, σε προνόμια των ενστολων, αν οι 11.000 στρατιωτικοί δεν έκαναν δωρεάν διακοπές με τα λεφτά των γονιών του κοριτσιού τότε ίσως δεν χρειαζόταν η διακομιδή του στα Ιωάννινα......

• Like 10
Δημοσ.

Τι πας και σκέφτεσαι εσύ;

Εδώ μας παρουσιάζουν πως ο βιασμός της λογικής, είναι μια σουπερ ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Και ότι οι καλύτερες φιλίες δεν σφυριλατουνται στο χρόνο μέσα από κοινές εμπειρίες σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά στο πώς υπομενετε από κοινού τη κάθε βλακεία του καμένου "ανωτέρου" σου.

Αλλά ξέχασα ο στρατός μας κάνει άντρες, γιατί μας προετοιμάζει να αντέχουμε τις παντοφλιες των γυναικών μας.

• Like 9
Δημοσ.

Μάγκες η άποψη μου είναι ότι ο στρατός είναι σχολείο αλλά όχι με την έννοια αυτή που κρατάει χρόνια. Άλλωστε κάποτε πήγαιναν 3 χρόνια φαντάροι χωρίς τηλέφωνα ίντερνετ καφετέριες και κλαμπ στις εξόδους. Τώρα το θεωρώ ακόμα σχολείο διότι όταν σου λένε κάνε γοπινγκ στο λένε για να καθαρίσεις τον χώρο που "εσύ" έκανες χάλια και όχι κάποιος άλλος. Δείτε πόσοι πετάνε τις γόπες από τα τσιγάρα στον δρόμο. Άλλο ένα παράδειγμα τα καψώνια από μαλακίες άλλων. Πόσες φορές έχει τύχει στην δουλειά κτλπ να την πληρώνουν όλοι για έναν που έκανε την μαλάκια? Θεωρώ ότι κάποια πράγματα έχουν ακόμα μια λογική σε αυτό το μπουρδ.. Υπηρέτησα στην 35μκ οπότε δεν ξέρω για @@εποπ που έχω ακούσει τα χειρότερα.

Συγγνώμη για το off topic σεντόνι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο στρατός (σαν θεσμός/θητεία) είναι κάτι ωραίο αλλά όπως και άλλα πράγματα το χαλάνε οι άνθρωποι που έχει. 

Είναι κατασκήνωση για άντρες μόνο (με την έννοια ότι δεν πάνε γυναίκες) στην οποία παίρνεις ( ; ) και πολεμική εκπαίδευση. Άρματα δεν θα δεις έξω από τον στρατό. Ραντάρ δεν θα δεις έξω από τον στρατό. Οπλαποθήκες δε θα δεις έξω από τον στρατό. Πρωτόκολλα καταστροφής σε περίπτωση ήττας δεν θα δεις έξω από τον στρατό. 

Όμως, άκουσε/κατάλαβε ο κάθε να_μην_τον_πω για πολεμικό κάτι και έβαλε άκριτα όλα του κόμπλεξ. 

Το "μην ρωτάς και άκου" έχει σημασία σε πόλεμο. Εάν δώσει διαταγή ο "στρατηγός" για επίθεση στο τάδε ύψωμα ΤΩΡΑ, σημαίνει πως πρέπει οι στρατιώτες να ξεκινήσουν ΤΩΡΑ. Εάν αρχίσουν συζήτηση για το εάν θα πάνε ή όχι, πάει πέταξε το πουλάκι και ήρθε η ήττα. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να κερδίσουν αυτή την υπακοή με το να σου φέρονται σαν σκυλί.... εκπαιδεύοντάς σε όπως κάνουν σε ζώα και δη εν έτη 2014. Κάλλιστα μπορούν να στο δείξουν με μία - δύο ασκήσεις (φάση σκηνάκια) στην οποία εάν δεν κάνεις σωστά να βλέπεις και τις άμεσες συνέπειες της ήττας. Θα σε εκπαίδευαν μέσω της γνώσης όχι σαν ζώο. 

Αυτό όμως δεν θα ικανοποιούσε τις κ@ύλες του κάθε παππούλη με τα 100 + 1 παράσημα από "σχολεία" που έφαγε ξύλο για να τα περάσει. 

Έτσι, στο στρατό μαθαίνεις για σφουγγαρίστρες, για το πώς θα στρώσεις το κρεβάτι σου, πως θα κουνάς το χέρι σου σε συγκριμένο σχηματισμό όταν βλέπεις κάποιους που απλά και μόνο έχουν ένα σχηματάκι στο πέτο τους και πως οι γόπες στο πάτωμα είναι σκουπίδι και πρέπει να καθαριστούν. 

Εν έτη 2014 πρέπει να μάθεις να ακούς με τρόπους που φέρονται σε ζώα. Τόσοι αιώνες εξέλιξης και λες και δεν πέρασε μία μέρα από τον στρατό. Εκεί. Κολλημένος στο 1000 π.χ. 

• Like 6
Δημοσ.

Είτε αυτοί που το θεωρείτε σχολείο...είτε οι άλλοι που το θεωρείτε χάσιμο χρόνου...οι πρώτοι δεν σας μάθανε προφανώς στο στρατό/σχολείο πως να μένετε στο θέμα και να μην γαμάτε την συζήτηση...και οι δεύτεροι προφανώς θεωρείτε αγγαρεία να απαντήσετε στο ερώτημα ενός παιδιού και πρέπει να πείτε τις δικές σας κοσμοθεωρείες πάνω σε άσχετη συζήτηση.

Άρα μην πλακώνεστε...δεν είστε καθόλου διαφορετικοί...το ίδιο άχρηστοι είστε και οι δύο πάνω στο να μείνετε to the point.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...