Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είχαν μείνει 10€ στον λογαριασμό και έτυχε να περνάω απο ένα ΑΤΜ και πήγα να κάνω κατάθεση ένα δεκάρικο για να μπορώ να τα βγάλω μετά. Και στην διάρκεια που έλεγχε το χαρτονόμισμα μου έβγαλε μήνυμα οτι είναι παραχαραγμένο και μου το κράτησε. Παίζει να φταίει οτι ήταν ψιλοσάπιο και ταλαιπωρημένο? Πρέπει να πάω απο τράπεζα να δω τι παίζει λέτε? 

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λογικά αφού πάτησες αποδοχή ποσού ή τράπεζα θα το πιστώσει στον λογαριασμό σου...μην ανησυχείς ουδέν πρόβλημα!

Δημοσ.

Κανονικα οταν η τραπεζα βρισκει πλαστα τα κραταει και φυσικα δεν τα αντικαθιστα με γνησια. Αυτη την οδηγια εχουν οι ταμιες, αν πετυχουν πλαστα ενημερωνουν τον πελατη και...ας προσεχε. Αν δεις οτι σου λειπει μην σοκαριστεις και πολυ. Αν μπηκε στον λογαριασμο σου, τοτε μαλλον ηταν γνησιο και το μηχανημα εκανε λαθος (χλωμο).

Δημοσ.

πηγες σε atm και έβαλες ενα δεκάρικο για να το πάρεις μετά (καταρχήν βγάζει 20€ μόνο αποσο ξέρω) ; εμένα μου φαίνεται ότι κάτι ήξερες και εσύ για την ιστορία του συγκεκριμένου χαρτονομίσματος αλλά και να μην ήξερες καλύτερα κάνε τώρα τον κινέζο σαν να μην έγινε γιατι ο κάθε υπεύθυνος το ίδιο θα σκεφτεί αν ακούσει το περιστατικό και μπορεί να βγείς μπλεγμένος. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.

πηγες σε atm και έβαλες ενα δεκάρικο για να το πάρεις μετά (καταρχήν βγάζει 20€ μόνο αποσο ξέρω) ; εμένα μου φαίνεται ότι κάτι ήξερες και εσύ για την ιστορία του συγκεκριμένου χαρτονομίσματος αλλά και να μην ήξερες καλύτερα κάνε τώρα τον κινέζο σαν να μην έγινε γιατι ο κάθε υπεύθυνος το ίδιο θα σκεφτεί αν ακούσει το περιστατικό και μπορεί να βγείς μπλεγμένος. 

Είχε ένα δεκάρικο μέσα και έβαλε άλλο ένα για γίνουν 20 και να τα βγάλει.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ δεν στο είπα για να σε κατηγορήσω... και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα απλά απότι κατάλαβα δεν είσαι και πολύ μεγάλος οπότε αν δούν κάποιον ηλικίας 20-~29  με την παραπάνω ιστορία θα σκεφτούν ότι ίσως το κάνεις για να τσεκάρεις αν μπορούσες να ξεπλύνεις με αυτόν τον τροπο λεφτά, και ανάλογα με το πόσο καχύποπτος κτλ ειναι ο εκάστοτε υπεύθυνος μπορεί να το κυνηγήσει το θέμα και να μπλεχτείς απο το πουθενά.

Γιαυτό ας το πες πως τα έχασες τα 10€ στον δρόμο.... 

Δημοσ.

Μου είχαν μείνει 10€ στον λογαριασμό και έτυχε να περνάω απο ένα ΑΤΜ και πήγα να κάνω κατάθεση ένα δεκάρικο για να μπορώ να τα βγάλω μετά. Και στην διάρκεια που έλεγχε το χαρτονόμισμα μου έβγαλε μήνυμα οτι είναι παραχαραγμένο και μου το κράτησε. Παίζει να φταίει οτι ήταν ψιλοσάπιο και ταλαιπωρημένο? Πρέπει να πάω απο τράπεζα να δω τι παίζει λέτε? 

Μα το είπε ρε παιδια o TS από την αρχή

10 (στην τσέπη) + 10 (στον λογαριασμό) = 20 (που μπορεί να τα πάρει αφού το μηχάνημα βγάζει 20άρικα)

• Like 1
Δημοσ.

Μα το είπε ρε παιδια o TS από την αρχή

10 (στην τσέπη) + 10 (στον λογαριασμό) = 20 (που μπορεί να τα πάρει αφού το μηχάνημα βγάζει 20άρικα)

ναι κανένας δεν διαφωνεί σε αυτό... απλα η συγκεκριμένη εξήγηση αποτελεί ενα ακόμη πιθανό σενάριο.

Ένα άλλο πιθανό είναι να βάλανε 10 νόμιμα ευρώ και μετά να δοκιμάζουν αν το πλαστό δεκάρικο περάσει απο το ατμ και μπορέσουν να βγάλουν νόμιμο 20€ (= ξέπλυμα βρόμικου χρήματος/στείλανε κάποιο τσιράκι να δοκιμάσει) 

Αυτό βέβαια δεν είναι πιθανό να συμβαίνει συνήθως αφού δεν έχει βρεθεί πλαστό..γιαυτό δεν ελέγχουν κάθε τέτοιου είδους μικροσυναλλαγές αν όμως βρεθεί πλαστό και τεθεί το θέμα της προσοχής κάποιου προϊστάμενου (και θα το προσέξει κάποιος προϊστάμενος μόνο αν πάει κάποιος να παραπονεθεί)  τότε αυτός ανάλογα την περίπτωση του ανθρώπου  μπορεί να εξετάσει παραπάνω το θέμα του σεναρίου για ξέπλυμα που είπαμε πιο πάνω..

Οπότε επειδή μιλάμε για απώλεια 10€ μόνο καλύτερα ας το αφήσει εκεί για να μην ρισκάρει το να μπλεχτεί σε κάποια μεγάλη ταλαιπωρία στο να προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν ειναι ελέφαντας. 

• Confused 1
Δημοσ.

αχαχαχαχαχα κλαίω!!!! Ρε άσε με στην μοίρα μου που έχω ξεμείνει αυτό το μήνα να πούμε. Τέσπα πήγα στην τράπεζα σήμερα και τα κανόνισα, έκανα μια αναφορά τι έγινε και θα μου το πιστώσουν το μεσημέρι. 

ΥΓ. δεν είχα πατήσει αποδοχή συναλλαγής αλλα ακύρωση.

ΥΓ1. Με συνταξιούχο μητέρα απο την Εθνική θα μπορούσα να κάνω ξέπλυμα βρώμικου 10ευρου πιο εύκολα απο το να το βάλω στο ΑΤΜ.

• Like 3
Δημοσ.

Τα πλαστά νομίσματα κυκλοφορούν σε μικρά χαρτονομίσματα όσο πιο μικρά τόσο μεγαλύτερη η αξία τους γιατί κυκλοφορούν πιο εύκολα.

όσο για το 10ρικό μπορεί στο 20ρικο ναι για μια συναλλαγή δεν ειναι τιποτα αλλά αυτό θα ηταν απλά δοκιμή σημαίνει 50% αληθινό χρήμα για το 100% του κέρδους. 

:P

Δημοσ.

Σήμερα που ανοιξαμε ατμ αυτο εκανα: πιστωσα πισω στους λογαριασμούς 350ε "υποπτα" χαρτονόμισματα..

Απλά μπορεί να μην ανοιχτει το ατμ για 2-3-4 μερες κ ετσι να αργήσει να επιστραφεί το ποσό

Δημοσ.

ναι δε θα δινε το 10αρικο στην λαικη/βενζιναδικο/περιπτερο στο ΑΤΜ θα δοκίμαζε την τυχη του

τα επαγγελματα που αναφερεις "πιανουν" τα πλαστα με κλειστα ματια. :-)

Δημοσ.

Πήρα @@ σήμερα δεν μου το έβαλε, μάλλον μιλάνε με την ΟΠΚΕ να κάνουν καμια έφοδο σπίτι μου να βρούν και τα υπόλοιπα. Είχα που είχα λίγα λεφτά μου έφαγε και το γαμημένο το δεκάρικο τώρα δεν έχω σάλιο αχαχαχαχα τι έπαθα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...