Chrysteria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Έχει αφαίρεσει κανείς ελιές στο πρόσωπο , εχώ 3 στο μαγουλο και θέλω να τιις βγαλω για αισθητικους λόγους , ειναι μικρες σε διαμετρο γυρω στα 0,5cm οι 2 επιπεδες και 1 εξεχει ελαχιστα. Δερματολογος παλιοτερα που τις ειχε δει ειπε οτι ειναι φυσιολογικες αλλα δεν κανει αφαιρεσεις.Γνωριζει κανεις καποιον σωστο δερματοχειρουργο η και πλαστικο για να παω ,κυριως με ενδιαφερει να μην μινει σημαδι και να μην μου πιασει και τον **** γιατι κατι μ****ες απο κιφισια που ειχαρωτησει λενε 150-350ευρω για την καθε ελια ξεχωριστα , γενικα δεν εχω κανενα γνωστο που να εχει κανει κατι τετοιο οποτε δεν γνωριζω τι τιμες παιζουν αλλα να δωσω 500ευρω και πανω μου φαινεται υπερβολη.Αναφερετε εμπιριες δικες σας και γενικως οτι γνωριζετε
doctorkostis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εμενα γιατι δε μου φαινεται παραλογο το 500αρικο? Αισθητικη-πλαστικη επεμβαση και μαλιστα στο προσωπο, οπου δεν πρεπει να μεινει το παραμικρο σημαδι αρα εξαιρεση απο πλαστικο χειρουργο ή εστω εξειδικευμενο δερματολογο. Και ιδιωτικα. Ολα αυτα κοστιζουν και μαλιστα αρκετα. Φανταζομαι το να σταλουν οι σπιλοι για ιστολογικη εξεταση θα χρεωθει εξτρα? Παρολα αυτα, μπορεις να ρωτησεις στο νοσοκομειο Ανδρεας Συγγρος στην περιοχη Καραβελ που ειναι δημοσιο εξειδικευμενο στα δερματολογικα, για να παρεις μια ιδεα.
Chrysteria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Στο συγγρος δεν κανουν αφαιρεσεις πλεον
idomeneas7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εγω εκανα αφαιρεση το 2004 στο Συγγρου με εναν πλαστικο Παπαδοπουλο. ΜΗΝ πας σε αυτον με τιποτα, οχι μονο εδωσα φακελακι χιλιαρικο αλλα εχω μεινει με μια τεραστια κοκκινη ουλη που εξεχει. Ο τυπος το επαιζε ασχετος μετα... Στην δερματολογο που κανω λέιζερ ειχα ρωτησει και ηθελε καπου 150-200 την ελια, χωρις αποδειξη. Φανταζομαι λοιπον αυτες οι τιμες παιζουν γενικα.
Chrysteria Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δεν σκοπευω να παω σε δημοσιο νοσοκομειο , δεν τρελαθηκα ακομα , ποσο μαλλον για κατι τετοιο. Οι τιμες παιζουν στανταρ γτ εχω ακουσει και για 100 ανα ελια ακομα και 50 , αλλα τιποτα συγκεκριμενο απο κανεναν , στο ψαξιμο ειμαι . Νταξει αμα ηταν πηγαινα και στο χασαπι της γειτονιας μου αλλα δεν σκοπευω να ξοδεψω και ενα σορο λεφτα σε κατι που χαρακτηρεζεται "10 λεπτη μικροεπεμβαση ρουτινας".
GoDRiC- Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 παιδια οι σπιλοι αφερουνται; εχω εναν μεγαλο στο στηθος αριστερα μεχρι τον ωμο αλλα ουτε εχω τριχα σπιλου πανω ουτε τιποτα.. ειναι ενα πολυ ανοικτο καφε χρωμα... το ειχα απο τοτε που γεννηθηκα και ο γιατρος ειχε πει στους γονεις μου οτι μπορει να μου ανεβαινε στο κεφαλι, ευτυχως κατι τετοιο δε συνεβη.... παρολα αυτα θελω να το βγαλω γιατι δε μ'αρεσει να το εχω... οταν ρωτησα εναν γιατρο για το αν μπορει να αφαιρεθει (επειδη εχω και λευκη, αλλα παρα πολυ λιγο, ενα ασπρο σημαδακι στο κεφαλι μικρο... γενικα εχω πολλα κακα στο δερμα μου ) μου εκανε την παπια λεγοντας μου οτι και καλα δε χρειαζεται να το βγαλω και δεν ειναι τιποτα κλπ... δεν απαντησε ευθεως στην ερωτηση μου.. καμια ιδεα;
gokuthelegend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Εγώ είχα βγάλει μια ελιά. Το έκανα σε δημόσιο νοσοκομείο. Η όλη διαδικασία κράτησε μόνο μερικά λεπτά και δεν κόστισε τίποτα. Να σημειώσω όμως ότι δεν το έκανα για "αισθητικούς" λόγους. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί στην ουσία για αισθητικούς λόγους το έκανα αλλά επειδής ήταν περίεργη ελιά και ήταν μπροστά στην φάτσα μου, την βγάλαμε δήθεν διότι μπορεί να μου προκαλέσει καρκίνο μετά από πολύωρη έκθεση στην ήλιο και σε ακτινοβολία. Αυτό το οποίο ίσχυε έτσι κι αλλιώς, δηλαδή επίσημα το έκανα για λόγους υγείας. Ο δερματολόγος που με κοίταξε μου είπε να την βγάλω χειμώνα γιατί και από την πληγή υπάρχει κίνδυνος με τον ήλιο, και πρότεινε να το κάνω χειμώνα που δεν έχει πολύ ήλιο. Έτσι κι έγινε. Την διαδικασία την έκανε χειρούργος. Την πληγή μου την έραψε, σημάδι μου άφησε αλλά πλέον φαίνεται με δυσκολία, δηλαδή αν δεν σκεφτείς να κοιτάξεις ακριβώς εκεί που είναι το σημάδι, δεν πρόκειται να το καταλάβεις.
Chrysteria Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 1000ευρω φακελακι για 1 ελια και διχως να ειναι τελειο το αποτελεσμα ? εγκλημα . Ασε που οι περισσοτεροι γιατροι δεν λενε σχεδον τιποτα περα απο το ελα απο εδω και βλεπουμε μονο κι μονο για να αρπαξουν τα λεφτα της επισκεψης οι γυφτοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα