Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να στο πω πολυ απλα , παιζει οτι θα πληρωσεις και αλλη φορα μαγκιες με τα λεφτα τα δικα σου οχι με ολων των υπολοιπων που πληρωνουν εφορια για ολους εσας τους τσαμπατζηδες.

δε χρησιμοποιω σχεδον ποτε ΜΜΜ  γιατι δεν εχω υπομονη κτλ  , εχει χρειαστει ομως πολλες φορες να παρω το μετρο για ΜΙΑ(1)  μονο σταση επειδη εκει που θελω να παω δεν βρισκω με τιποτα να παρκαρω , οποτε αφηνω το αμαξι μια σταση πριν κ παω με το μετρο ! ποσα κιλα μαλακας ειμαι ρε φιλε που σκαω κανονικα το 1.40  για μια σταση μονο ε /?

παντως  στην προκειμενη περιπτωση  δεν ειναι θεμα μαλακιας οσο αξιοπρεπιας , αφου  για 40 λεπτα ρισκαρεις να σε κανει ο αλλος ρεζιλη να σε γραψει κ να σε κοιταει ολος ο κοσμος ! αν εισαι γυφτουλας - καρμοιρης - κακομοιρης δε σκεφτεσαι τιποτα απο ολα αυτα και το να γλυτωσεις τα 0.40 εχει μεγαλυτερη σημασια για σενα ..

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ότι δεν χτύπησε εισιτήριο το παιδί αλλά ο καριόλης ο ελεγκτής που έκρυβε το ταμπελάκι πριν τον έλεγχο.

Δεν θα αναφέρω μια σειρά ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παραβίασε, θα πω μόνο πως το  σωστό είναι να προειδοποιούνται οι επιβάτες 2-3 στάσεις πριν ώστε και να είναι προετοιμασμένοι αλλά και να αποχωρήσουν όσοι δεν επιθυμούν να υποστούν αυτή τη βάρβαρη και βάναυση διαδικασία

Δεν είναι υποχρεωμένος να έχει ταμπελάκι όταν μπει στο λεωφορείο. Είναι υποχρεωμένος να έχει ταμπελάκι όταν κάνει τον έλεγχο.

Έχει το δικαίωμα να καλέσει αστυνομία. Με τη βία νομίζω πως δε μπορεί να σε κρατήσει αλλά τι νόημα έχει? Αν σε πιάσει από τον αγγόνα και σου πει κάτσε θα πρέπει να τον απωθήσεις κάπως βίαια οπότε μετά εσύ θα ασκήσεις βία πάνω του. Να κάνεις τέτοιο σκηνικό και να γίνεις ρεζίλι για 0.5€ νομίζω πως δεν αξίζει. Άσε που μπορεί να σου την πέσουν και επιβάτες.

Αν σε κρατήσει με το ζόρι μπορείς όμως εσύ να φωνάξεις την αστυνομία... Ούτε είσαι υποχρεωμένος να του δείξεις την ταυτότητα σου χωρίς να υπάρχει αστυνομικός. Οπότε αν είσαι τόσο κάφρος απλά αρνήσε να δείξεις ταυτότητα και τότε είναι αναγκασμένος ή να σε αφήσει στη μοίρα σου, ή να κατέβεις μαζί του από το λεωφορείο και να φωνάξει αστυνομία ώστε να σου πάρει τα στοιχεία. Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν είσαι υποχρεωμένος να περιμένεις την αστυνομία εφόσον δε μπορεί να σε κρατήσει με το ζόρι.

anyway πληρώστε το γ@μ... το εισιτήριο. Δεν είναι μαλάκες οι υπόλοιποι που πληρώνουν. Και σταματήστε πλέον αυτό το πράμα που κάνετε την μαλακία σας αλλά μετά έρχεστε και ψάχνετε τρόπους να την γλυτώσετε. Ελληνάρες! 3 παρόμοια θέματα από χτες έχω διαβάσει εδώ πέρα. Όταν παραβαίνεις τους κανόνες θα πληρώνεις και τις συνέπειες. Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε!

Δημοσ.

Μωρέ έχω πληρώσει και στο παρελθόν και τώρα και αυτό. Απλά ακούω οτι πολλοί τα γλιτώνουν και θέλ ωνα μάθω πως για να το κάνω και εγώ.

Από τη στιγμή που πήρε τα στοιχεία σου δε νομίζω να μπορείς να το γλιτώσεις πλέον

Αυτοί που τα γλιτώνουν, δεν τους γράφουν καν, δεν δίνουν στοιχεία και στην 1η στάση κατεβαίνουν/τρέχουν/πηδάν από παράθυρα

Πρέπει να βρει μπάτσο για να σε κρατήσει

Δημοσ.

Έχω σκεφτεί το εξής. Τυπώνεις επαγγελματικές κάρτες με ψεύτικα στοιχεία και φώτο την μάπα σου από δίπλα. Όταν σε πιάσουν τους λες δεν έχεις τίποτα πάνω σου (ούτε κινητό) παρά μόνο αυτήν την κάρτα. Και είσαι κομπλέ. Απλά θέλει οργάνωση και μαεστρία το όλο πράγμα.

Δημοσ.

Έχω σκεφτεί το εξής. Τυπώνεις επαγγελματικές κάρτες με ψεύτικα στοιχεία και φώτο την μάπα σου από δίπλα. Όταν σε πιάσουν τους λες δεν έχεις τίποτα πάνω σου (ούτε κινητό) παρά μόνο αυτήν την κάρτα. Και είσαι κομπλέ. Απλά θέλει οργάνωση και μαεστρία το όλο πράγμα.

και λεφτά...τυπώνεις κάρτες για να μην δώσεις 0,40...καλή φάση

• Like 3
Δημοσ.

και λεφτά...τυπώνεις κάρτες για να μην δώσεις 0,40...καλή φάση

Τυπώνεις 10 κάρτες και κάνεις να κόψεις εισιτήριο 2 χρόνια.

Δημοσ.

χμμμ...σωστός

και γιατί να μείνεις εκεί?...βγάζεις 5-6 ζευγάρια πλαστές πινακίδες και παρκάρεις όπου θες μέχρι να στις πάρουν

δαιμόνιο μυαλό ο έλληνας

Δημοσ.

Ποια επαγγελματικη καρτα εχει την φατσα διπλα ????

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Ο πατερας μου πληρωνε οταν χρησιμοποιουσε  ΜΜΕ  εσενα λεω γυφτο και ολους σαν εσενα ,αν και προσβαλω και τους γυφτους καθως ειναι κλισε .

...σε φάση κάτσε να πάρω τον αντ1 να πεταχτώ σε μια δουλειά που έχω;

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχετε βαρεθει σε τετοια θεματα να μπαινετε και να κραζετε τον/τους TS , περι τζαμπατζιλικιου και οτι και καλα "γιαυτο φτασαμε εδω που φτασαμε" ? Αν δε θελετε μην ασχολειστε , μην βγαζετε ολα σας τα κομπλεξ εδω.

ΤS εγω μια φορα δεν ειχα τιποτα απο φραγκα πανω μου. Και επρεπε να παρω αστικο , ε το ρισκαρα . Αλλα τετοιος γκαντεμης που ειμαι μπηκε ελεγκτης.

Με κατεβασε κατω του μιλησα χαλαρα και του εξηγησα οτι δεν ειχα . Ειδε οτι ειμαι και φοιτητης και απο πολυτεκνη οικογενεια και με αφησε.

Το να αρχιζα να τρεχω κτλ και μετα να φοβαμαι μην ξαναπετυχω στο αστικο τον ιδιο και με αναγνωρισει δεν νομιζω οτι ηταν σοφη επιλογη

• Like 1
Δημοσ.

παιδια το προστιμο αυτο περναει στην εφορια? και εγω ειχα ενα προστιμο 48 ευρω αλλα δεν φαινεται πουθενα σαν οφειλη  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...