Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να είχα να σας έγραφα ρε παιδιά. Ένα πς τουβλο-χ έχω. Παίζει τίποτα πιο σοβαρό ή να το πάρω σαν μια πληγή του δέρματος; Όποιος ξέρει κάτι ας πει 

Δημοσ.

Προσεχε το αιμα μην παει σε αλλα σημεια του σωματος γυρω απο την πληγη. Θα φυτρωσουν και εκει ελιες!

Σιγά μη φυτρώσουν και πορτοκαλιές...
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστυχως φιλε μου αν θες να ζησεις τωρα θα θες χημειοθεραπίες κτλ. Καλη τύχη ελπιζω να εχεις ασφάλεια. 

Ειχα ρωτησει τη δερματολογο και μου ειπε οτι αν ειναι απλη ελιά και οχι τπτ αλλο τοτε δεν παθαίνεις κατι και οτι ειναι μυθος αυτα που λενε.

Δημοσ.

Συνήθως δεν παθαίνεις κάτι αλλά καλό θα ήταν να τη δει δερματολόγος μήπως και μολύνθηκε αν και φαντάζομαι ότι έβαλες bedadine στο κόψιμο. Εγώ μια κρεατοελιά που έχω στο πρόσωπο την είχα μολύνει μιας και μια τρίχα απο τα γένια γύρισε ανάποδα και μπήκε μέσα. Για κάποιες μέρες έβαζα μια αλοιφή (fucidin αν θυμάμαι καλά) και είναι ΟΚ, ούτε μεγάλωσε ούτε τπτ. Επίσης μια σε μέγεθος μικρότερο από σπυρί την έκοβα για καμιά βδομάδα στο ξύρισμα μέχρι να καταλάβω ότι ήταν ελια άλλα ευτυχώς ούτε αυτή έπαθε τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάτωσα καταλάθως μια ελιά μου. Τι γίνεται τώρα;

Στα νιατα μας , σπαγαμε κεφαλια..ανοιγαμε μυτες...γραντζουναγαμε γονατα..και συνεχιζαμε το παιχνιδι...

Τωρα με το παραμικρο , ανοιγουμε θεμα στο ινσομνια .....καλα παμε...

• Like 1
Δημοσ.

φιλε να πας σε δερματολόγο κ άσε τις παπάτζες που ακούς απο τον καθένα
οι ελιές ειναι επικίνδυνες για εμφάνιση καρκίνου του δέρματος οταν αλλάζουν σχήμα/χρώμα κλπ κ αν ματώσουν/κοπούν πρέπει να πας να σε δει γιατρός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...