SlimData Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Όταν είχα παει για δίπλωμα είχα τυπώσει μερικές στο σπίτι. Στραβόέκοψα το χαρτί και πήγα 5-6 στη σχολή. Μου λέει ο δάσκαλος δεν παίζει να τις δεχτουνε, φέρε τις προβλεπόμενες. Πάω τις βγάζω αλλά του είχα αφήσει ήδη και τις δικές μου. Όταν πήρα το δίπλωμα στα χέρια μου, ποια φωτογραφία να είχε επάνω; Την σπιτικη... Λολολολολολοολ Sent from my iPhone using Insomnia 1
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 εγω εβαλα σπιτικη σκετο χαλι αλλα καθε 5 χρονια θα αλλαζει οποτε κλαιν
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 5? δε νομιζω. εμενα σε 15 λεει που το λεει?? [εμενα δε λεει κατι τετοιο εκτος αν εννοεις την <<ημερομηνια ληξης>> )
gokuthelegend Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αλλαγή στα 15 χρόνια αφορά την αστυνομική ταυτότητα και οχι το δίπλωμα οδήγησης.
dimitrisOP Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 τα καινουργια διπλωματα απο το 13 και μετα θελουν ανανεωση καθε 15 χρονια και ουτε η ταυτοτητα αλλαζη καθε 15 χρονια ΛΟΛ
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 κ εγω κατι παρομοιο ειχα ακουσει για τις ταυτοτητες ,αλλα οσοι βγαλανε απο το 2005-6 κατι τετοιο κ μετα ( το θυμαμαι γιατι ειχα βγαλει το 2004 αλλα σκεφτομαι πως ουτως η αλλιως πρεπει να αλλαξω, θα νομιζουν οτι ειμαι κανας τρομοκρατης αν συγκρινουν φωτο με εμενα )
NickTG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=139&Itemid=132&lang= Πότε πρέπει να αντικαταστήσω το δελτίο ταυτότητάς μου; 1. Σε περίπτωση που έχει αλλάξει οποιοδήποτε στοιχείο της ταυτότητας σας2. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται στο δελτίο ταυτότητας η ιθαγένεια ή τα στοιχεία σας με λατινικούς χαρακτήρες3. Σε περίπτωση που έχει φθαρεί 4. Όταν έχει περάσει δεκαπενταετία από την έκδοσή του 5. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα