haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Bibilou και εγώ! Πήρα ένα πανέμορφο βαπτιστικό σταυρό από το κόσμημα ελευθερίου σε τιμή που έψαξα σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της αθήνας που μου είπαν και ήταν +20%! Η εμπειρία του να γίνεις νονός είναι κάτι το μοναδικό απλά αν θέλετε να γίνετε μη ξεχνάετε ότι δεν είναι μόνο μια στιγμή αλλά ότι θα πρέπει να είστε εκεί σαν να είναι παιδί σας... Αν και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου η όλη διαδικασία της βάφτισης (γιατί, πως) μαζί και με την "χρησιμότητα" του νονού έχουν προ πολλού περιοριστεί σε ένα event με ωραία ρούχα (γούστα είναι αυτά ) και φωτογραφίες
GreyHorse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Bibilou και εγώ! Πήρα ένα πανέμορφο βαπτιστικό σταυρό από το κόσμημα ελευθερίου σε καταπληκτική τιμή, το έψαξα τον ίδιο και σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της αθήνας αλλα ήταν +20% πιο ακριβός! Η εμπειρία του να γίνεις νονός είναι κάτι το μοναδικό απλά αν θέλετε να γίνετε μη ξεχνάετε ότι δεν είναι μόνο μια στιγμή αλλά ότι θα πρέπει να είστε εκεί σαν να είναι παιδί σας... Ε όχι και σαν να είναι παιδί σου. Ο ρόλος του νονού/νονάς είναι να μεριμνήσει για την "πνευματική" καθοδήγηση του παιδιού, όχι για να εισβάλλει οικονομικά και πρακτικά στην ανατροφή του. Και όταν λέμε πνευματική καθοδήγηση εννοούμε να το κατηχήσει και να εισβάλλει σημαντικότατα στην πλύση εγκεφάλου με σκοπό την ίδρυση θρησκευτικών πεποιθήσεων και πιστεύω στο παιδί. Αν θέλεις να είσαι εκεί σαν να είναι παιδί σου, ζητάς μέρος της κηδεμονίας, όχι να το βαφτίσεις.
haris_216 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Μα νομίζω ότι αυτό εννοεί ο συνφορουμίτης λέγοντας "σαν παιδί σας". Δεν φαντάζομαι να είχε στο μυαλό του κηδεμονία. Και αν και καταλαβαίνω ότι είσαι μάλλον αρνητικός αφού μιλάς για πλύση εγκεφάλου, καλώς ή κακώς η βάφτιση είναι μια θρησκευτική διαδικασία και κανονικά θα έπρεπε να συμμετέχουν όσοι συμμερίζονται τα σχετικά που πρεσβεύει. Αν κάποιος διαφωνεί (γονείς, νονοί, γείτονες, κλπ) καλό θα ήταν να μην υποβαλλουν τους εαυτούς τους και το παιδί σε αυτή, ειδικά τώρα που υπάρχει εναλλακτική, σαφώς πιο εύκολη και οικονομική Βέβαια σε αυτή την εναλλακτική δυστυχώς δεν χρειάζεται να βαλουμε τουαλέτες και ούτε θα έχουμε φωτογραφίες για το άλμπουμ και τους συναδέλφους. Ε όχι και σαν να είναι παιδί σου.Ο ρόλος του νονού/νονάς είναι να μεριμνήσει για την "πνευματική" καθοδήγηση του παιδιού, όχι για να εισβάλλει οικονομικά και πρακτικά στην ανατροφή του. Και όταν λέμε πνευματική καθοδήγηση εννοούμε να το κατηχήσει και να εισβάλλει σημαντικότατα στην πλύση εγκεφάλου με σκοπό την ίδρυση θρησκευτικών πεποιθήσεων και πιστεύω στο παιδί.Αν θέλεις να είσαι εκεί σαν να είναι παιδί σου, ζητάς μέρος της κηδεμονίας, όχι να το βαφτίσεις. Επίσης πνευματική καθοδήγηση με πιο ευρεία έννοια θα ήταν και η καθοδήγηση αναφορικά με ευρύτερες έννοιες και αξίες (ισότητα, δημοκρατία, ελευθερία, κλπ) που σίγουρα θα έκαναν ένα καλύτερο (όχι απαραίτητα θρησκευόμενο) άνθρωπο 1
idomeneas7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εχω φουλ ντεζαβου τωρα, οταν ηταν να βαφτισω ειχα ανοιξει ενα τετοιο θεμα σε αλλο φορουμ και κατεληξαν να γινουν σπλιτ 3 θεματα, βαφτιση και οργανωση, βαφτιση ως κοινωνικο γεγονος και νηπιοβαπτισμος ως θρησκευτικη πρακτικη. Ο ανθρωπος ρωτησε ποσο παει το μαλλι και τι πρεπει να παρει...
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Προσωπικα δε θα αγοραζα σταυρο ή οποιοδηποτε κοσμημα χρυσο απο ιντερνετικο καταστημα. Just saying, 1
Bibilou Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Προσωπικα δε θα αγοραζα σταυρο ή οποιοδηποτε κοσμημα χρυσο απο ιντερνετικο καταστημα. Just saying, Pleon oles oi agores mesw internet ginontai.. Me ta shmerina wraria den uparxei xronos gia pswnia..edw den uparxei xronos gia mageirema..open your mind.. an psa3eis, rwthseis kai matheis ti exeis na fovh8eis? poso mallon otan den s kanei kai ginetai kai epistrofh xrhmatwn kai oute gata oute zhmeia..
zio10 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Pleon oles oi agores mesw internet ginontai.. Me ta shmerina wraria den uparxei xronos gia pswnia..edw den uparxei xronos gia mageirema..open your mind.. an psa3eis, rwthseis kai matheis ti exeis na fovh8eis? poso mallon otan den s kanei kai ginetai kai epistrofh xrhmatwn kai oute gata oute zhmeia.. Καλά δεν είναι κανένας τεχνοφοβικός ο άνθρωπος...moderator σε τεχνολογικό φόρουμ είναι! Κάποιο λόγο θα έχει που το λέει... 1
tsioudiver Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Είτε θα πας σε ένα κατάστημα και θα κλείσεις το πακέτο είτε θα τρέξεις παραπάνω ώστε να είναι όλα της επιλογής σου. Έχω κάποια καταστήματα να σου προτείνω, εάν θες πληροφορίες σε πμ.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δεν ξερω ειδικα στα χρυσα ειμαι πολυ διστακτικος να σου πω την αληθεια. Ασε που στο νετ δε φαινονται και πολυ καλα λογω 2D. Υποκειμενικα παντως προτιμώ τα χειροποιητα παρα τα mass producted χυτα και αυτα δεν τα βρίσκεις ευκολα ονλαην. Τεσπα απλα η γνωμη μου. Παρεμπιπτοντως μη γραφεις με greeklish Pleon oles oi agores mesw internet ginontai.. Me ta shmerina wraria den uparxei xronos gia pswnia..edw den uparxei xronos gia mageirema..open your mind.. an psa3eis, rwthseis kai matheis ti exeis na fovh8eis? poso mallon otan den s kanei kai ginetai kai epistrofh xrhmatwn kai oute gata oute zhmeia.. 1
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Και εγώ συμφωνώ με τον stormrain.... οι αγορές από το internet είναι λίγο περίεργες γι'αυτό και ειδικά σε κοσμήματα και εγώ θα αγόραζα από το internet μόνο αν υπήρχε και φυσικό κατάστημα.... έτσι και έχω καλύτερες τιμές και ξέρω ότι υπάρχει κοσμηματοπωλείο από πίσω που μπορώ να τους βρω και να τους ψάξω.... Συνεπώς ειδικά σε κοσμήματα Online αγορές μόνο από sites που έχουν φυσικό κατάστημα από πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα