nicoc89 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 με 1000 euro σου δίνω μια τούφα απ το μαλλί μουσε λίγα χρόνια θα βγάλεις τα λεφτά σου χ100 3
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ταξιδι χαλαρα. Εναλλακτικα απλα κρατα τα και οταν θα θελεις να αγορασεις κατι μπορεις να τα ξοδεψεις 2
pantote Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 1) Η υγεία πάνω απ' όλα! Να πας στο Ιατρικό Διαβαλκανικό και να κάνεις Check-up ΑΝΔΡΩΝ Check-up ΑΝΔΡΩΝ Γενική Αίματος Τ.Κ.Ε. Γενική Ούρων Σάκχαρο Κρεατινίνη Αυστραλιανό Αντιγόνο Χοληστερίνη Τριγλυκερίδια Α/Α Θώρακος F H.K.Γ.( ηλεκτροκαρδιογράφημα) Καρδιολογική Εξέταση Παθολογική Εξέταση Οφθαλμολική Εξέταση Ω.Ρ.Λ. Εξέταση SGOT SGPT HDL LDL Ουρικό Οξύ PSA 2) Δώσε σε φτωχούς να φάνε. 3) Να τα επενδύσεις. 2
Tsiou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 DJI Phantom 2 vision, και οταν το μαθεις καλα, θα μπορεις να βγαζεις και χαρτζιλικι Σε αγώνες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φωτογράφιση ξενοδοχείων και τόσες άλλες λύσεις.... 1
NickTG Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Πάντα μα πάντα ο καλύτερος τρόπος να ξοδεψεις χρήματα είναι τα ταξίδια. Το να μην αρέσουν σε κάποιον τα ταξίδια ή να μην τα έχει πρώτη επιλογή δεν παίζει? 1
dimitrisOP Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 να βάλεις τουρμπίνα στο αυτοκινητο σου το σκεφτηκες; αν βρεις δωρεάν πουτάνες και σου μείνουν τα λευτα καντο 1
Backpacker Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ταξίδι χωρίς δεύτερη σκέψη....τα υλικά παλιώνουν...το μόνο που μένει στο τέλος είναι οι εμπειρίες... 1
leonidas_fs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Το να μην αρέσουν σε κάποιον τα ταξίδια ή να μην τα έχει πρώτη επιλογή δεν παίζει? Οχι βέβαια! Ξέρεις 1 άνθρωπο στον κόσμο που να μην του αρέσουν τα ταξίδια;; 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 καταρχας θα σου απαντησω με μια ατακα του πατρικ απο το μπομπσφουγκαρακι "βγαλαμε τοσα λεφτα που δεν ξεραμε τι να τα κανουμε,στην αρχη σκεφτηκαμε να τα θαψουμε,μετα να τα καψουμε και στο τελος αποφασισαμε να τα χαρισουμε" τωρα αν η ερωτηση δεν ειναι "δεν ξερω τι να τα πρωτοκανω" και ειναι "δεν ξερω τι να τα κανω" τοτε φιλε μαλλον κατι δεν παει καλα,με 1000 ευρω κανεις καποια καλη ψυχαναλυση πιστευω.. εμεις ουτε σε ξερουμε,ουτε τι σου αρεσει ξερουμε, ουτε τι πρωτεραιοτητες εχεις ξερουμε,σαν τι ιδεες περιμενεις να ακουσεις δηλαδη?κατι που δεν ξερεις? και θα καταληξω και στο πιο σημαντικο,μπορει να ακουστει καπως λαικιστικο,αλλα θα το πω,οταν στην σημερινη ελλαδα τα 1000 ευρω μπορει να ειναι η σταγονα που ξεχυλιζει το ποτηρι και οδηγει καποιον στην αυτοκτονια,οταν καποιος δεν εχει ουτε 5 ευρω στη τσεπη να φαει,τοτε φιλε δεν μπορει να ακουει εσενα να λες εχω 1000 ευρω δεν ξερω τι να τα κανω.. 4
redhotstef Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τα αγοραζω 500€ +1 (εγω δινω 700 ευρω) Αγορασε bitcoins..
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Οχι βέβαια! Ξέρεις 1 άνθρωπο στον κόσμο που να μην του αρέσουν τα ταξίδια;; Ναι, ξέρω μερικούς που έχουν και τα λεφτά να κάνουν. Επίσης ξέρω άλλους, εμένα για παράδειγμα, που δεν τα έχουν στην κορυφή της λίστας. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Γκοκυ το θέμα με τας ταξίδια είναι να γνωρίσεις αλλο λαό αλλη κουλτούρα κτλ για Αυτό πας σε άλλη χώρα Λεωνίδα και όμως Εγώ ξέρω 1
leonidas_fs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ενταξει αλλο αυτο και αλλο να πει κάποιος δεν μ'αρεσουν!
deesnider Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ξέρεις 1 άνθρωπο στον κόσμο που να μην του αρέσουν τα ταξίδια;; Παρών! Τα βαριέμαι σαν κολασμένος! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα