John323 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ειμαι στα 28. Εχω φιλους και γνωστους σε ενα ευρος ηλικιων 23 με 30φευγα. Η συντρηπτικη πλειοψηφια δεν εχει δουλεια και λογω κρισης και λογω ωχαδελφισμου. Αναρωτιεμαι αν σε αυτα τα πιο πολυτιμα χρονια στη ζωη μας που πρεπει να μαζευουμε εμπειρια εμεις τα σπαταλαμε χωρις να κανουμε κατι, πως οταν φτασουμε στα 35 ξερω γω ενας εργοδοτης θα σκεφτει να μας προσλαβει? Δυστυχως βλεπω οτι ευκαιριες υπαρχουν κυριως στην εστιαση αλλα δεν γινετα ξαφνικα στα 25 να πας να μαθεις την δουλεια απο την αρχη, το αφεντικο θα προτιμησει εναν πιτσιρικα στα 20 που θα εχει και εμπειρια στον δισκο. Ακομα και για τα πενταμηνα που λετε εδω μεσα ξερω πολυ κοσμο που εφαγε ακυρο και δεν ειχε καν αυτη την δυνατοτητα να εμφανισει αυτη την μικρη εστω προυπηρεσια. 1
John323 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Εγω προσωπικα ειμαι ΣΘΕ. Κουτσα στραβα καπως προχωραω και εχω αποκτησει μια μικρη προυπηρεσια. Αναφερομαι σε φιλους και γνωστους απο διαφορετικα εντικειμενα σπουδων και σε διαφορετικα επιπεδα. Δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος, επειδη δεν εχεις προυπηρεσια δεν βρισκεις δουλεια και αρα δεν μπορεις να αποκτησεις προυπηρεσια και ετσι περναει ο καιρος. Ο χρονος δυστυχως ειναι αμιληκτος, αμα φτασεις στα 30 με μονη προυπηρεσια την πρακτικη σου στη σχολη το τρενο μαλλον την εκανε...
gokuthelegend Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Και εγώ μια από τα ίδια. Τελείωσα την σχολή μου κανονικά στα 4 χρόνια. Μπήκα στα 18 και τελείωσα στα 22. Δεν έχασα ούτε ένα εξάμηνο. Τώρα είμαι 28 χρονών και έχω δουλέψει πάνω στο αντικειμενό μου μόνο 10 μήνες (εκ των οποίων οι 6 είναι της πρακτικής άσκησης για την λήψη του πτυχίου). Τα χρονια ανεργίας μου είναι περισσότερα από τα χρόνια σπουδών μου (δηλαδή αν είχα την δυνατότητα, όσο είμουν άνεργος θα μπορούσα να είχα βγάλει ακόμη ένα πτυχίο σε κάποιο άλλο αντικείμενο). Προσπαθώ να ασχολούμαι μόνος μου αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότες που τελείωσα τις σπουδές και πλέον έχω αρχίσει και τα ξεχνάω, κολλάω σε πράγματα στα οποία θυμάμαι ότι στο ΤΕΙ ήμουν σαΐνι. Δηλαδή ουσιαστικά έχω σχεδόν την ίδια εμπειρία με κάποιον που είναι 22 χρονών και μόλις τελείωσε το ΤΕΙ, με την διαφορά ότι ο 22χρονος τα έχει ποιό φρέσκα.
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εγω προσωπικα ειμαι ΣΘΕ. Κουτσα στραβα καπως προχωραω και εχω αποκτησει μια μικρη προυπηρεσια. Αναφερομαι σε φιλους και γνωστους απο διαφορετικα εντικειμενα σπουδων και σε διαφορετικα επιπεδα. Δημιουργειται ενας φαυλος κυκλος, επειδη δεν εχεις προυπηρεσια δεν βρισκεις δουλεια και αρα δεν μπορεις να αποκτησεις προυπηρεσια και ετσι περναει ο καιρος. Ο χρονος δυστυχως ειναι αμιληκτος, αμα φτασεις στα 30 με μονη προυπηρεσια την πρακτικη σου στη σχολη το τρενο μαλλον την εκανε... εκει ειμαι εγω και αρκετοι φιλοι και γνωστοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα