arc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 πηγε ο πατερας σου σε ενα καταστημα οτε να κατσει με ενα υπευθυνο να ζητησει διακανονισμο, πχ να πληρωνει 40-50 ευρω το μηνα και του ειπαν δε σου κανουμε κοψτο κεφάλι σου? Αν δεν θελει να πληρωσει απλα και οπως ειπες την εχει δει στα τετοια του τοτε και το παρον θεμα δεν εχει νοημα. θα τον πανε δικαστικα και θα πληρωσει τα 3πλασια τουλαχιστον μαζι με τα δικαστικα εξοδα γιατι τη δικη θα την χασει. οπως λεμε και στην κρητη ξασου. Το θεμα δεν ειναι τι θα σου απαντησουμε εμεις, το θεμα ειναι πως θα αλλαξεις εσυ μυαλα στον πατέρα σου μαλλον. Με καθε σεβασμο στο ανθρωπο και σε σενα βεβαια. Τα κοκκινα
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δυστυχως εμαθα απο την μητερα μου οτι χρωσταει και σε ατομα απο το χωριο διαφορα ποσα πχ 50-100€ κλπ.Μονο αυτος ξερει ποσα ειναι συνολικα.Και επισης οτι αν δεν τον πιεζε με τσακωμους η μητερα μου να ειναι συνεπης στις δοσεις απο τα μικροδανεια που ειχε παρει απο τις τραπεζες δεν νομιζω να τα πληρωνε.Και γενικα με την διαχειρηση των χρηματων.Βασικα τα γνωριζα,απλα επιβεβαιωθηκαν.Το να χρωσταει γενικα το κανει καιρο,μαλλον χρονια.Ουσιαστικα χαρη στην μητερα μου ο πατερας μου δεν εχει μπει στην φυλακη η δεν του εχουν κατασχεσει το σπιτι γιατι αυτη φροντιζει και τον πιεζει να πληρωνονται οι λογαριασμοι κλπ. Οποτε δεν αξιζει να ασχοληθω.Αν ηταν σωστος και βρισκοταν σε 1 στιγμη αδυναμιας που δεν μπορουσε να πληρωσει θα βοηθουσα.Δεν δικαιολογειται να χρεωνεται ετσι για πλακα απο τον καθενα.Τουλαχιστον δεν εχει μπλεξει με πιστωτικες η με κανα μεγαλο δανειο. Οσο για τα 1200€ που παιρνει τον μηνα ειναι 1 σεβαστο ποσο αλλα δεν ειναι πολλα χρηματα για 2014.Φευγουν σε 1 μηνα,καποιες φορες δεν φτανουν.Καποια χρηματα εχουν μπει για το σπιτι που ανακαινιστηκε μερικως και καποια αλλα για την κηδεια της μητερα του και του αδερφου του που εχασε πριν 1-2 χρονια. Αν εκανε παντως καλυτερη διαχειριση των χρηματων θα ηταν σε καλυτερη κατασταση και δεν θα χρωστουσε πουθενα.Δεν μπορω ομως εγω να του επιβαλω τι θα χαλασει και πως.Δεν ειναι δικα μου χρηματα.Χρωσταει αυτος και ακομα μερικα εκατομμυρια Ελληνες.Δεν ειναι ο μονος. Εγω δεν χρωστουσα ποτε μου σε κανεναν ουτε 1 €.Ουτε δανειζω στον καθενα.Ειναι θεμα χαρακτηρα. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Awesomeness... 3
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 αν έχεις σκοπό να τρολάρεις το πας καλά Υποθετω οτι το λες γιατι εγραψα οτι τα 1200 € ειναι σεβαστο ποσο αλλα δεν ειναι πολλα για το 2014.Δεν τρολαρω καθολου. Για πες μου ομως,ποσα βγαζει 1 αντρογυνο τον μηνα οταν δουλευουν και οι 2?Κατω απο 1200€?Και ποσα ξοδευουν,μηπως τους περισσευουν κιολας?
AntiCambeR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χαχα! Οχι,μονο στοιχημα παιζει 2-3 €.Ο τζογος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει.
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Τεσπα ο καθένας ξοδεύει τα χρήματά του όπως θέλει, από εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ας κάνει οτι θέλει ο πατέρας, ελπίζω μόνο AntiCambeR να μην πληρώνεις εσύ τα σπασμένα αργότερα.
GreyHorse Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Χαχα! Οχι,μονο στοιχημα παιζει 2-3 €.Ο τζογος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει. Καλά και για τα μικροποσά δεν είχες ιδέα. Αν δεν πάει καζίνο, πάει φρουτάκια. Έξοδα κηδείας δίνει πίσω μεγάλο μέρος η ασφάλεια. Απλά μην σε δουλεύουν.
AntiCambeR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν ασχολειται με τζογο σοβαρα,θα το ηξερα αν ηταν ετσι.
paylidis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Τότε του τα τρων γκόμενες. OTE says: "χαλαλι"
spacecowboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 νταξει οκ εχει πει 10 φορες το παιδι οτι καταλαβαινει πως ειναι λαθος ο πατερας του κ πρεπει να πληρωσει .. εσυ ρε μπαγλαμαουα βγαινεις κ γραφεις οτι πρεπει να τον γ@$%σουν τον πατερα του κανονικα ? δε γραφονται αυτα οτι αποψη κι αν εχεις για το θεμα, δε το καταλαβαινεις , στοκος εισαι ? προφανος ουτε εσυ καταλαβες οτι δεν το ειπε για το γιο αλλα για τον πατερα που λεει και πρατει ετσι (και εγω το ιδιο νιωθω και τραβαω τα μαλια μου - για τον πατερα και της συμπεριφορες του) στην τελικη για να στο πω αλλιος αν στα χρωσταγε εσενα και σε εγραφε στα @@ του ετσι απροκαλυπτα εχοντας λεφτα απλα μην θελοντας να στα δωσει? θα ελεγες ελα μωρε ενταξει ολα καλα? τεσπα δεν την λεω και εγω στον AntiCambeR ισα ισα το παιδι προβληματιζεται και ψαχνει να βρει μια λυση απλα πηδιξατε να τον φατε τον αλλον για κατι λογικο που εγραψε
ParhsG Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Υποθετω οτι το λες γιατι εγραψα οτι τα 1200 € ειναι σεβαστο ποσο αλλα δεν ειναι πολλα για το 2014.Δεν τρολαρω καθολου. Για πες μου ομως,ποσα βγαζει 1 αντρογυνο τον μηνα οταν δουλευουν και οι 2?Κατω απο 1200€?Και ποσα ξοδευουν,μηπως τους περισσευουν κιολας? Αν δεις το θεμα με το πλαίσιο κάποιοι λένε πως τα 1200 είναι πάρα πολλα. Και για φαγητο και supermarket τους αρκουν 150-200 ευρω το μηνα.
Παπαρας Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Παιδια χρωσταο καπου στα 400 στην cosmote αλλα τοσα στην vodafone, γυρω στα 120 ΝΩΜΗΖΟ στην wind, και cyta,,, τιποτα δεν μου εχουν κανει, σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν μ μικροποσα, μετα απο 5 χρονια σβηνετε το ποσο, εχω δουλεψη σ πολυεθνικη εταιρεια τηλεπικοινωνιων δεν εχει να κανει καμια σχεση κ μην σας τρομαζουν τα σχολια που βλεπετε απο διαφορους εργαζομενους ote κ.τ.λ εδω μεσα, να σας τρομαξουν θελουν! Α! Την οτε ξεχασα να αναφερω, που εχει φτασει χιλιαρικο εδω που μας καταντησαν κ ζουνε μ τους τοκους τοσο στοκοι που ειναι κ λιγα τους κανουμε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα