fastnq2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 οι εταιριες κινητης-σταθερης στην ελλαδα ειναι ακριβως πανω στην κοκκινη γραμμη με την απατη.Πολλες φορες την ξεπερνανε κιολας.Για αυτο και τα συμβόλαια εχουν γινει τοσο μεγαλο ταμπου και οχι αδικα.Ρωτηστε καποιον γνωστο σας προς τα βορεια γερμανιες σουηδιες Νορβηγίες ποσο ανωδυνο και απλο ειναι το να κάνει καποιος μια σύνδεση σε μια εταιρια,σαν να πηγαίνεις μια βολτα στο σουπερ μαρκετ.Εδω πρεπει να βεβαιωθεις με γραπτο συμβολαιο οτι δεν σου λένε αρλουμπες στο τηλεφωνο να πληρωσεις τελη συνδεσης τελη επισκεψης τεχνικου τελη επειδη εισαι κοντός. Να ερθει το συνεργειο οποτε τον βολευει να χρεωθεις κ για αυτο.Και το χειροτερο ειναι οταν γινει η συνδεση(και πληρώσεις και 5 6 μηνιάτικους λογαριασμους σε τελη καιεξοδα).Μιας και σε εχουν δεσει για κανα 24μηνο στα κακαλα τους αν πάθει κατι η συνδεσγ σου θα περασει οταν εχει χρονο ο τεχνικος.Φυσικα χρεωνεσαι για τις μερες που δεν λαμβανεις καμια απολυτως υπηρεσια,τι ειμαστε καμια μπανανια?Και το καλύτερο?Αν θες να φύγεις.Καθυστερουν οσο περισσότερο γίνεται μπας και αλλαξεις γνωμη(άτυπες ερευνες δειχνουν οτι ακριβως 0% που καθυστέρησε η διακοπη τους εμειναν τελικα στην εταιρια ενω ανέβηκε και το ποσοστο χριστοπαναγιας) και πληρωνεις ενα βουνο λεφτα και εκει(τελη αποσύνδεσης ετσι) γιατι ετσι και διακοψεις πριν την ανανεωση κακομοιρη μου..Γιατι ναι μεν υπογραφεις συμβολαιο αλλα μιλαμε για τετοιο γκετο που ενας κακομοίρης που μένει για παραδειγμα 2 μηνες τοξ χρονο στην ελλαδα πρεπει να κανει 12μηνο 24μηνο και παει λέγοντας και να πληρωσει τα κερατα του για διακοπη.Αληθεια,εχει δοκιμασει κανεις να αφησει χωρις συμβολαιο την εταιρία του?Τι εννοω,ενω πχ ληγει τον νοεμβρη το 12μηνο συμβολαιο του,να συνεχισει να λαμβάνει υπηρεσιες και τον δεκεμβρη χωρις να ανανεωσει με καποιο προγραμμα?Εγω δοκιμασα,δεν θελετε να δειτε αυξηση του λογαριασμου,τουλαχιστον 100% πανω.Για να μην μιλησω για απατες σε γμωστους μου που κανανε το λαθος να την ακουσουν αυτη τη ρημαδοπροσφορα στο τηλεφωνο και βρεθηκαν χωμενοι σε 24μηνα συμβολαια.Με αποκορυφωμα γνωστη μου να ζητησει να δει το συμβολαιο που δηθεν υπέγραψε και να υπαρχει επανω πλαστη υπογραφη!!Για αυτο εχει γινει αλλο ενα ταμπου οι προσφορές τηλεφωνικά,γιατι εκτος του οτι ειναι μετέωρα ολα που σου λένε,δεν εχεις κατι χειροπιαστο να αποδειξεις αυτα που σου ειπαν στο τηλεφωνο.Μεγαλο το σεντονι,για να καταληξω στο οτι ναι μεν πρεπει να πληρώνουμε γιατι μας παρεχει υπηρεσίες η εκαστοτε εταιρια αλλα ποτε δεν θα δειξω με το δαχτυλο καποιον που τους πιστολιασε γιατι ξερω ποσο μεγαλα λαμογια ειναι καποιες εταιριες και τι λαδιες μπορει να παίξουν.Για να παραλληλισω,ποτε δεν θα παρεις ενα μπουκαλι νερο απο το περίπτερο χωρις να πληρωσεις,αλλα αν δεις καποιον να παίρνει ενα νερο απο το περιπτερο του πιο μ@λ@κ@ περιπτερα που γνωρίζεις που για να σογ πουλησει σου βγαζει την πιστη σου ζηταει δεσμευσεις και εξτρα χρεώσεις και σου καταλογιζει και κατι αλλο που δεν καταναλωσες και και και,ε νομιζω οχι μονο δεν θα κραξεις αυτον τον άνθρωπο αλλα ισως μεσα απο τα δοντια σου να γελάσεις κιολας.
l337 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 σιγουρα αυτο δεν ισχυει για οτε (μεταβαση σε voip οποτε αναγκαστικα θα παρεις το ρουτερ του, αργα η συντομα) οποτε λογικα θα ακολουθησουν κι οι εναλλακτικοι Αναγκαστικά θα πάρεις το router όμως δεν το χρεώνεσαι μιας και το δίνει με χρησιδανεισμό.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Ξεκολλάτε με το θέμα νεκροξεθαύτη, ούτε καν offtopic δεν ήταν αυτός που το ξέθαψε, και επιπλέον αναρωτιέμαι αν είδατε πως έφαγε σούτο καπάκια.. άρα σε ποιον μιλάτε; Ontopic : Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος χαιρέκακος. Δεν είναι πως θα κάνουμε κάποιον "σύνδεσμο" κακοπληρωτών, απλά αναρωτιόμουν αν απλά γίνομαι όντως εγώ παράλογος από τις οικονομικές πιέσεις or something.. Συμφωνώ απόλυτα με τις ιδέες α. άλλαζε εταιρεία ανά έτος (που διετία πάνε να το κάνουν τα σούργελα αλλά τέσπα - ουτως ώστε να μην τα λαμβάνει μονόπλευρα ένας κατεργάρης και β. με το να μην πληρώνεις δε κερδίζει κανεις τίποτα, προσπάθησε να ΜΠΟΫΚΟΤΑΡΕΙΣ κτλπ ..το ζήτημα είναι πως εμένα μου ζητήσαν υπερβολικά πολλά χρήματα όταν ξέφυγα από τα 1.500 λεπτά ομιλίας που είχα, και δεν είχα πραγματικά καμία δυνατότητα να δώσω +80€ για 100-150 λεπτά ομιλίας παραπάνω που ζητούσαν ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ. Απλά σαλτάρεις σε μια φάση. Για αυτο εχει γινει αλλο ενα ταμπου οι προσφορές τηλεφωνικά,γιατι εκτος του οτι ειναι μετέωρα ολα που σου λένε,δεν εχεις κατι χειροπιαστο να αποδειξεις αυτα που σου ειπαν στο τηλεφωνο. Όποιος είναι χρήστης MIUI το πιο απλό που μπορεί να κάνει στον build-in dialer είναι να ηχογραφεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ και χωρίς περιττές ειδοποιήσεις, κάθε κλήση που πραγματοποιείται (inbox για το τρόπο), εναλλακτικά να κατεβάσεις ένα προγραμματάκι από το Store (φαντάζομαι με λίγο ψάξημο θα βρήσκεις κάτι που ηχογραφεί και την άλλη πλευρά.. Αυτές οι κλήσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά της εταιρείας σε μια τέτοια περίπτωση; Που στη τελική το καρμοίρη τον πωλητάκο θα φας, αλλά αν ακουστεί και αυτός ιδιαίτερα απελπισμένος και προκλητικός στο ψέμα που θα πει.. καλά να πάθει. Ψέματα δεν έχω πει ποτέ στην δουλειά μου, παρόλα αυτά.. αν κάτι έπρεπε να το ρωτήσεις και δε το ρώτησες.. είναι δική σου ευθύνη. Στην ερώτηση : ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ CENT ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΥ; ..ακούγεται να μη μπάζει από πουθενά. Αν φανεί πως κάτι σου έκρυψαν, τι μπορείς να κάνεις απέναντί τους;
green gordon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Παιδια χρωσταο καπου στα 400 στην cosmote αλλα τοσα στην vodafone, γυρω στα 120 ΝΩΜΗΖΟ στην wind, και cyta,,, τιποτα δεν μου εχουν κανει, σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν μ μικροποσα, μετα απο 5 χρονια σβηνετε το ποσο, εχω δουλεψη σ πολυεθνικη εταιρεια τηλεπικοινωνιων δεν εχει να κανει καμια σχεση κ μην σας τρομαζουν τα σχολια που βλεπετε απο διαφορους εργαζομενους ote κ.τ.λ εδω μεσα, να σας τρομαξουν θελουν! Α! Την οτε ξεχασα να αναφερω, που εχει φτασει χιλιαρικο εδω που μας καταντησαν κ ζουνε μ τους τοκους τοσο στοκοι που ειναι κ λιγα τους κανουμε!!! Το προβλημα ενος ολοκληρου εθνους μεσα σε μια λολγουατ παραγραφο απο καποιον παπαρα. 1
Manjaro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Το προβλημα ενος ολοκληρου εθνους μεσα σε μια λολγουατ παραγραφο απο καποιον παπαρα. όχι αυτό ειναι το σπυράκι και εσύ μισείς το σπυράκι (το άτομο που αποκαλείς παπάρα) και θες να το σκάσεις. Το θέμα είναι ότι τα σπυράκια δεν βγαίνουν στα καλά του καθουμένου πρέπει να υπάρχει μια αρρώστια που τα προκαλεί ή μια κακιά συνήθεια (πχ πολλά γλυκά) αυτό ειναι το πρόβλημα. και αυτό πρέπει να μισείς και να κόψεις όχι το σπυράκι...
consumer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Χρεος προς ΟΤΕ ακολουθει το ΑΦΜ ? Ειχε βαλει φοιτιτικο dsl πριν 8 χρονια ο γιος μου στην Κοζανη αλλα δεν συνεχισε σπουδες και στους 3 μηνες εφυγε .Πηγα με εξουσιοδοτηση σε καταστημα της Αττικης και εκανα διακοπη και μου ειπαν θα πληρωσει αλλα 9 παγια (12μηνη δεσμευση) εστω και αν προσκομισα θεωρημενο για το γνησιο της υπογραφης συμφωνητικο που ξενοικιασε το εκει σπιτι . Ηρθε ενας λογαριασμος με τα 9 παγια και δεν τον πληρωσε...Μετα τιποτα...Αν καποια στιγμη παει για συνδρομητης ΟΤΕ θα το βρουν ? Μετά τα 5 έτη (που μετράνε από το τέλος του έτους στο οποίο βγήκαν οι λογαριασμοί), έχουν παραγραφεί πλέον οι απαιτήσεις του ΟΤΕ, αν δεν τις έχει διεκδικήσει με κάποιο τρόπο. Έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μετά τα 5 έτη (που μετράνε από το τέλος του έτους στο οποίο βγήκαν οι λογαριασμοί), έχουν παραγραφεί πλέον οι απαιτήσεις του ΟΤΕ, αν δεν τις έχει διεκδικήσει με κάποιο τρόπο. Έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις. Ευχαριστω.Εχουν περασει καπου 7 χρονια .Ηταν 18+ και είναι 25. Μετα τον τελευταιο λογαριασο ΤΕΛΙΚΟ μερικους μηνες μετα τιποτα.
Manjaro Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 2 χρόνια με το ζόρι δεν υπάρχει γιατί είναι παράνομο βάσει ΕΕΤΤ, απλά κάνουν τιμές πολύ ελκυστικότερες για διετής παραμονή. Βέβαια αυτό είναι λογικό. Όσο μεγαλύτερη δέσμευση τόσο καλύτερη η τιμή. Παντού ισχύει αυτό, και στο γυμναστήριο που λέει ο λόγος. Που είναι λογικό φιλε σιγα τις καλύτερες τιμές με 20 λέβα έχει ο βούλγαρος 1GBIT ΟΠΤΙΚΗ ο ΒΟΛΥΓΑΡΟΣ στην υποανάπτυκτη ντεμέκ Βουλγαρία (όχι ότι διαφωνώ στο ότι είναι υποανάπτυκτη ως κράτος απλά εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να την βλέπουμε έτσι) Και το ξέρω ότι είναι παράνομο απλά τα λαμόγια δεν σκαμπάζουν άσε που η ΕΕΤΤ κουνιέται μόνο αν είναι η wind και οι άλλοι να μηνύσουν το δημόσιο για το μονοπώλιο του ΟΤΕ(όποτε δεν τα βρίσκουν με τις καρτελικές συμφωνίες τους) ... πήγαινε εσύ κάπου να κάνεις συμβόλαιο ένα έτος θα πρέπει απο πριν να το ζητήσεις (για να μην πω να το απαιτήσεις) και η τιμή θα είναι απαγορευτική λόγω γελοιότητας πχ 40 ευρώ για ADSL που στις περισσότερες των περιπτώσεων θα είναι 10mbit με τα καλώδια της χούντας... δείξε μου μια σελίδα ενός παρόχου που αν πας να την δεις θα έχει σε εμφανές σημείο συμβόλαιο 1 έτος Ενδεικτικά: ΟΤΕ double play https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fixed-Services-Double-Play/_/N-7xr δεν υπάρχει πρόγραμμα σε όλα τα διαθέσιμα double play που αν το διαλέξεις να έχει επιλογή κάτω απο 18 μήνες. και τα περισσότερα έχουν 24 μήνες μόνο. wind https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/ μόνο επιλογή για 24 forthet http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/nova2playplus/ μόνο 24 Σε κανένα απο τα παραπάνω link δεν πάτησα "προσφορά" κτλ πάτησα λινκ τύπου "προϊόντα για ιδιώτες" και μετά "double play" Απλά άν πας σε φυσικό κατάστημα να απαιτήσεις 12 μήνες ίσως να σου δώσουν αφού στα κάνουν τόσα για το ότι δεν γίνεται και θα σου πουν καμια τιμή 40-50 ευρώ τον μήνα λες και νοικιάζεις μερσεντές που λέει ο λόγος για να μην είναι παράνομοι για τα μάτια του κόσμου δηλαδή ναι μεν σου παρέχουμε την επιλογή 12 μηνών αλλά πρέπει πρώτα να σου περάσουμε ενα στραπόν....σίγουρα ειναι ρεαλιστική επιλογή... γιαυτό και αυτό παράνομο ειναι απλά πιο καμουφλαρισμένο και ποιος δίνει τα λεφτά και τον χρόνο για να τους μηνύσει.. εκει πατάνε. Αλλά εκει πατάω και εγώ και τους μπιστολιάζω με κάθε ευκαιρία Από εκεί και έπειτα σε οτιδήποτε συμφώνησες ο ίδιος , διαφωνώ με το πιστόλιασμα. όπως με γράφουν αυτοί (και τον υπόλοιπο πληθυσμό) στα @@ τους έτσι τους γράφω και εγώ να πατσίσουμε έχουν το καρπούζι έχουν και το μαχαίρι και μιλάμε για συμφωνία... Όσο για την Wind καλά έκανες γιατί έχει γίνει η χειρότερη ένα σορό παράνομες χρεώσεις εδώ και εκεί κάνει χειρότερη και από τράπεζα κατάντησε με τα ψεύτικα fees.
Orpheas1992 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 οι εταιριες κινητης-σταθερης στην ελλαδα ειναι ακριβως πανω στην κοκκινη γραμμη με την απατη.Πολλες φορες την ξεπερνανε κιολας.Για αυτο και τα συμβόλαια εχουν γινει τοσο μεγαλο ταμπου και οχι αδικα.Ρωτηστε καποιον γνωστο σας προς τα βορεια γερμανιες σουηδιες Νορβηγίες ποσο ανωδυνο και απλο ειναι το να κάνει καποιος μια σύνδεση σε μια εταιρια,σαν να πηγαίνεις μια βολτα στο σουπερ μαρκετ.Εδω πρεπει να βεβαιωθεις με γραπτο συμβολαιο οτι δεν σου λένε αρλουμπες στο τηλεφωνο να πληρωσεις τελη συνδεσης τελη επισκεψης τεχνικου τελη επειδη εισαι κοντός. Να ερθει το συνεργειο οποτε τον βολευει να χρεωθεις κ για αυτο.Και το χειροτερο ειναι οταν γινει η συνδεση(και πληρώσεις και 5 6 μηνιάτικους λογαριασμους σε τελη καιεξοδα).Μιας και σε εχουν δεσει για κανα 24μηνο στα κακαλα τους αν πάθει κατι η συνδεσγ σου θα περασει οταν εχει χρονο ο τεχνικος.Φυσικα χρεωνεσαι για τις μερες που δεν λαμβανεις καμια απολυτως υπηρεσια,τι ειμαστε καμια μπανανια?Και το καλύτερο?Αν θες να φύγεις.Καθυστερουν οσο περισσότερο γίνεται μπας και αλλαξεις γνωμη(άτυπες ερευνες δειχνουν οτι ακριβως 0% που καθυστέρησε η διακοπη τους εμειναν τελικα στην εταιρια ενω ανέβηκε και το ποσοστο χριστοπαναγιας) και πληρωνεις ενα βουνο λεφτα και εκει(τελη αποσύνδεσης ετσι) γιατι ετσι και διακοψεις πριν την ανανεωση κακομοιρη μου..Γιατι ναι μεν υπογραφεις συμβολαιο αλλα μιλαμε για τετοιο γκετο που ενας κακομοίρης που μένει για παραδειγμα 2 μηνες τοξ χρονο στην ελλαδα πρεπει να κανει 12μηνο 24μηνο και παει λέγοντας και να πληρωσει τα κερατα του για διακοπη.Αληθεια,εχει δοκιμασει κανεις να αφησει χωρις συμβολαιο την εταιρία του?Τι εννοω,ενω πχ ληγει τον νοεμβρη το 12μηνο συμβολαιο του,να συνεχισει να λαμβάνει υπηρεσιες και τον δεκεμβρη χωρις να ανανεωσει με καποιο προγραμμα?Εγω δοκιμασα,δεν θελετε να δειτε αυξηση του λογαριασμου,τουλαχιστον 100% πανω.Για να μην μιλησω για απατες σε γμωστους μου που κανανε το λαθος να την ακουσουν αυτη τη ρημαδοπροσφορα στο τηλεφωνο και βρεθηκαν χωμενοι σε 24μηνα συμβολαια.Με αποκορυφωμα γνωστη μου να ζητησει να δει το συμβολαιο που δηθεν υπέγραψε και να υπαρχει επανω πλαστη υπογραφη!!Για αυτο εχει γινει αλλο ενα ταμπου οι προσφορές τηλεφωνικά,γιατι εκτος του οτι ειναι μετέωρα ολα που σου λένε,δεν εχεις κατι χειροπιαστο να αποδειξεις αυτα που σου ειπαν στο τηλεφωνο.Μεγαλο το σεντονι,για να καταληξω στο οτι ναι μεν πρεπει να πληρώνουμε γιατι μας παρεχει υπηρεσίες η εκαστοτε εταιρια αλλα ποτε δεν θα δειξω με το δαχτυλο καποιον που τους πιστολιασε γιατι ξερω ποσο μεγαλα λαμογια ειναι καποιες εταιριες και τι λαδιες μπορει να παίξουν.Για να παραλληλισω,ποτε δεν θα παρεις ενα μπουκαλι νερο απο το περίπτερο χωρις να πληρωσεις,αλλα αν δεις καποιον να παίρνει ενα νερο απο το περιπτερο του πιο μ@λ@κ@ περιπτερα που γνωρίζεις που για να σογ πουλησει σου βγαζει την πιστη σου ζηταει δεσμευσεις και εξτρα χρεώσεις και σου καταλογιζει και κατι αλλο που δεν καταναλωσες και και και,ε νομιζω οχι μονο δεν θα κραξεις αυτον τον άνθρωπο αλλα ισως μεσα απο τα δοντια σου να γελάσεις κιολας. Παιζει να μην πετυχες ουτε ενα απο αυτα που γραφεις σε ολοκληρο σεντονι. Όποιος είναι χρήστης MIUI το πιο απλό που μπορεί να κάνει στον build-in dialer είναι να ηχογραφεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ και χωρίς περιττές ειδοποιήσεις, κάθε κλήση που πραγματοποιείται (inbox για το τρόπο), εναλλακτικά να κατεβάσεις ένα προγραμματάκι από το Store (φαντάζομαι με λίγο ψάξημο θα βρήσκεις κάτι που ηχογραφεί και την άλλη πλευρά.. Αυτές οι κλήσεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά της εταιρείας σε μια τέτοια περίπτωση; Που στη τελική το καρμοίρη τον πωλητάκο θα φας, αλλά αν ακουστεί και αυτός ιδιαίτερα απελπισμένος και προκλητικός στο ψέμα που θα πει.. καλά να πάθει. Ψέματα δεν έχω πει ποτέ στην δουλειά μου, παρόλα αυτά.. αν κάτι έπρεπε να το ρωτήσεις και δε το ρώτησες.. είναι δική σου ευθύνη. Στην ερώτηση : ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ CENT ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΜΟΥ; ..ακούγεται να μη μπάζει από πουθενά. Αν φανεί πως κάτι σου έκρυψαν, τι μπορείς να κάνεις απέναντί τους; Ειναι παρανομο εσυ να καταγραφεις τετοιες κλησεις και η εταιρια δεν συναινει αν το αναφερεις. Αυτο σημαινει οτι "μπορεις" να το κανεις και να το εχεις αν θες για προσωπικο σου αρχειο, αλλα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις κατι τετοιο νομικα και δεν μπορεις να δικαιωθεις. Το θεμα ειναι οτι ΟΛΕΣ αυτες οι κλησεις καταγραφονται για την διασφαλιση των συναλλαγων απο τις ιδιες τις εταιριες βασει νομου, αρα εισαι παντοτε καλυμενος. Το τηλεφωνο ειναι ο,τι πιο ασφαλες υπαρχει, καθως περα απο το οτι καταγραφονται τα παντα, εχεις και 14 ημερες περιοδο υπαναχωρησης να ακυρωσεις οτιδηποτε. Αν θεωρεις οτι σε εχουν εξαπατησει, κανεις μια αμφισβητηση πωλησης, ζητας να ελεγχθει η ηχογραφημενη συνομιλια και δικαιωνεσαι (ακομα και αν δεν βρεθει η συνομιλια, παλι ο πελατης δικαιωνεται). Αν καθυστερει η παραπανω διαδικασια και δεν εξυπηρετεισαι, κανεις ενα ΓΡΑΠΤΟ παραπονο και το καταθετεις ειτε σε καταστημα ειτε μεσω email για να ελεγχθει το θεμα σου. Στην τελικη υπαρχει και η ΕΕΤΤ. Τα παραπανω δεν κοστιζουν τιποτα, ουτε μηνυσεις ουτε δικηγορους. Επειδη δεν ξερετε πως ή βαριεστε να διεκδικησετε το δικιο σας δεν σημαινει οτι δεν ειστε καλυμενοι και οτι δεν υπαρχουν τροποι. Πρεπει καποια στιγμη να καταλαβουμε οτι εχουμε να κανουμε με εταιριες και οχι με το μπακαλικο της γειτονιας. Λογικο ειναι να υπαρχουν και δεσμευσεις και συμβολαια και δικαιολογητικα και συγκεκριμενες διαδικασιες που πρεπει να τηρηθουν, δεν μπορει να κανει ο καθενας ο,τι γουσταρει οσο καλες προθεσεις και να εχει (που οι περισσοτεροι αποδεικνυουν διαρκως οτι ΔΕΝ εχουν καλες προθεσεις, το μονο που θελουν ειναι να πληρωνουν οποτε μπορουν και να πιστολιαζουν οποτε τους ερθει, οποτε διαμορφωνουν οι ιδιοι την πολιτικη των εταιριων). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Παιζει να μην πετυχες ουτε ενα απο αυτα που γραφεις σε ολοκληρο σεντονι. Το διάβασες? Ήρωας! 1
fastnq2 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Αυτα που γραφω "φιλε" μου είναι απο εμπειριες δικες μου και συγγενων που αφορουν 5 χρονια καρτοσυμβολαιο βονταφον,4 χρονια σταθερο-ιντερνετ χολ,6 χρονια στους παππουδες μου συτα σταθερο-ιντερνετ και πιο πριν οτε,για 1-2 χρονια ειχα και καρτοσυμβολαιο κοσμοτε.Πλεον τα εχω ολα τα κινητά των δικων μου με καρτες χωρις δεσμευσεις στο γκετο τους.Αν ολα τα κακως κειμενα δεν ισχυουν στην wind που δεν ειχα την "τυχη" ε τοτε λαθος μου.Μεχρι και τελεστετ επαγγελματικο ειχα στα πετρινα χρονια.Περιμενω επιχειρήματα ε.Συμφωνω με τις δεσμευσεις,αλλα απο εταιριες που οπως έγραψα ολες οι πραξεις τους είναι πανω σε κόκκινες γραμμες υποδειξεις δεν δέχομαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα