mphxths Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το φορητο με τα 7αρια εγιναν upgrade (απο το windows update και με χιλιους κοπους) Με τα windows 10 insider τι γινεται ? περιμενω απο το update? πιανω το iso ?δεν χρειαζεται να ενημερωθει παραπερα?
cpttony Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Με το update δεν παίζει. Δοκιμάζω με το tool , χωρίς stick κατευθείαν από το desktop : Αν τελειεωσει πες αν πεtυχε η εγχειρηση Με τοπικό λογαριασμό χρήστη ή με λογαριασμό Microsoft? Αυτό το εχω και εγω απορια, μια χαρα ηταν τα 7αρια χωρις λογαριασμούς στην MS
blueangel3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ?? μου βγάζει αυτό το μύνημα : Σφάλμα σύνδεσης SSL ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά
jumaru99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ?? μου βγάζει αυτό το μύνημα : Σφάλμα σύνδεσης SSL ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά Reinstall Chrome?? Γιατί δεν είναι θέμα τον Windows..αλλά του chrome σου.
blueangel3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Reinstall Chrome?? Γιατί δεν είναι θέμα τον Windows..αλλά του chrome σου. μόλις έκανα reinstall to Chome και πάλι τίποτα...
liakjim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Με το update δεν παίζει. Δοκιμάζω με το tool , χωρίς stick κατευθείαν από το desktop : Capture.JPG Μ@λακισμένο tool. Μου κατέβασε την ελληνική έκδοση των windows ενώ έχω την αγγλική
GiannisMetal Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να φρικάρουμε με την ενεργοποίηση, και σε μένα δεν είχε γίνει, το άφησα και σε ανύποπτο χρόνο ενεργοποιήθηκαν.
mskgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας θέλω να βάλω τα windows 10 τα κατεβαζω όλα καλά μετα μου ζητάει κωδικό τύπου χχχχ-χχχχχ...,. Εγώ έχω τα windows 8.1 pro αλλά δεν είναι ενεργοποιειμενα τι πρεπει να κάνω?
DrStein Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Αυτο με το login σε λογαριασμο της Microsoft δεν ισχυει. Εχω περασει την εγκατασταση σε 3 μηχανηματα και με το tool απευθειας και με clean install και δεν εκανα ποτε login και φυσικα εγιναν active.
guido Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Μ@λακισμένο tool. Μου κατέβασε την ελληνική έκδοση των windows ενώ έχω την αγγλική Η γλωσσα αλλάζει, απλα πρεπει να κατεβάσεις το αγγλικο language pack. Pro δεν εχεις;
panos- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 1 Να πάρεις ένα κλειδί απο τις αγγελίες για να τα ενεργοποιήσεις και να αναβαθμίσεις 2 Να αγοράσεις κατευθείαν τα δεκάρια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Υπαρχει τροπος να βαλω μια ενημερωση να μην κατεβαινει ?(οδηγους καρτας γραφικωνμε γυρναει συνεχεια σε παλιοτερο
liakjim Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Η γλωσσα αλλάζει, απλα πρεπει να κατεβάσεις το αγγλικο language pack. Pro δεν εχεις; Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα.
panos- Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Υπαρχει τροπος να βαλω μια ενημερωση να μην κατεβαινει ?(οδηγους καρτας γραφικωνμε γυρναει συνεχεια σε παλιοτερο Δεν υπάρχει τρόπος...
guido Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα. που δεν σου δινει την επιλογη΄;
Προτεινόμενες αναρτήσεις