Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το φορητο με τα 7αρια εγιναν upgrade (απο το windows update και με χιλιους κοπους)

Με τα windows 10 insider τι γινεται ? περιμενω απο το update? πιανω το iso ?δεν χρειαζεται να ενημερωθει παραπερα?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το update δεν παίζει.

Δοκιμάζω με το tool , χωρίς stick κατευθείαν από το desktop :

Αν τελειεωσει πες αν πεtυχε η εγχειρηση

Με τοπικό λογαριασμό χρήστη ή με λογαριασμό Microsoft?

Αυτό το εχω και εγω απορια, μια χαρα ηταν τα 7αρια χωρις λογαριασμούς στην MS

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ??

μου βγάζει αυτό το μύνημα : 

Σφάλμα σύνδεσης SSL

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά 

Δημοσ.

ρε παιδιά ξέρει κανέις τι σκ@τ@ έχει πάθει το Chrome με το Facebook και το Youtube μετά την εγκατάσταση των Win10 ??

μου βγάζει αυτό το μύνημα : 

Σφάλμα σύνδεσης SSL

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

ενώ όταν μπαίνω απο τον Edge μια χαρά 

Reinstall Chrome??

Γιατί δεν είναι θέμα τον Windows..αλλά του chrome σου.

Δημοσ.

Reinstall Chrome??

Γιατί δεν είναι θέμα τον Windows..αλλά του chrome σου.

μόλις έκανα reinstall to Chome και πάλι τίποτα...

Δημοσ.

Με το update δεν παίζει.

Δοκιμάζω με το tool , χωρίς stick κατευθείαν από το desktop :

attachicon.gifCapture.JPG

Μ@λακισμένο tool. Μου κατέβασε την ελληνική έκδοση των windows ενώ έχω την αγγλική :mad:

Δημοσ.

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να φρικάρουμε με την ενεργοποίηση, και σε μένα δεν είχε γίνει, το άφησα και σε ανύποπτο χρόνο ενεργοποιήθηκαν.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θέλω να βάλω τα windows 10 τα κατεβαζω όλα καλά μετα μου ζητάει κωδικό τύπου χχχχ-χχχχχ...,. Εγώ έχω τα windows 8.1 pro αλλά δεν είναι ενεργοποιειμενα τι πρεπει να κάνω?

Δημοσ.

Αυτο με το login σε λογαριασμο της Microsoft δεν ισχυει.

Εχω περασει την εγκατασταση σε 3 μηχανηματα και με το tool απευθειας και με clean install και δεν εκανα ποτε login και φυσικα εγιναν active.

Δημοσ.

Μ@λακισμένο tool. Μου κατέβασε την ελληνική έκδοση των windows ενώ έχω την αγγλική :mad:

Η γλωσσα αλλάζει, απλα πρεπει να κατεβάσεις το αγγλικο language pack. Pro δεν εχεις;

Δημοσ.

1 Να πάρεις ένα κλειδί απο τις αγγελίες για να τα ενεργοποιήσεις και να αναβαθμίσεις

2 Να αγοράσεις κατευθείαν τα δεκάρια

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να βαλω μια ενημερωση να μην κατεβαινει ?(οδηγους καρτας γραφικωνμε γυρναει συνεχεια σε παλιοτερο

Δημοσ.

Η γλωσσα αλλάζει, απλα πρεπει να κατεβάσεις το αγγλικο language pack. Pro δεν εχεις;

Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα.

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να βαλω μια ενημερωση να μην κατεβαινει ?(οδηγους καρτας γραφικωνμε γυρναει συνεχεια σε παλιοτερο

Δεν υπάρχει τρόπος...

Δημοσ.

Από την στιγμη που έχω άλλη γλώσσα, δεν μου δίνει την επιλογή για να μη πειράξει τίποτα.

που δεν σου δινει την επιλογη΄;

11212d1422422292-language-add-remove-cha

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...