BlueBlood7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Τρέξε το BlueScreenView και ανέβασε μια φωτό. 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τρέξε το BlueScreenView και ανέβασε μια φωτό. Το έτρεξα, αλλά δεν βγάζει τίποτα...
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στον φάκελο Windows υπάρχει κάποιος υποφάκελος minidump? Δηλ. C:\Windows\Minidump\ 1
Green Dragon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Στον φάκελο Windows υπάρχει κάποιος υποφάκελος minidump? Δηλ. C:\Windows\Minidump\ Υπάρχει, αλλά είναι κενός...
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μήπως έτρεξες ccleaner? Αν το έτρεξες και δεν ξετσεκάρισες τα dumps γι αυτό δεν βλέπεις τίποτα στο φάκελο. Όταν ξανά βγάλει μπλε οθόνη θα γεμίσει και πάλι ο φάκελος. 1
janpap08 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λέω να κάνω μία δοκιμή στο λαπτοπ μου (Dell Inspiron 15 1564) αλλά όταν τσεκάρω για drivers μου λέει ότι η συσκευή δεν έχει τεσταριστεί στα windows 10 και δεν έχει διαθέσιμους drivers. Να βάλω drivers απο win7 ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία? Site: Εδώ πχ βρίσκω διαθέσιμους drivers και νομίζω ότι έχει τους ίδιους για win7 & win10.
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λέω να κάνω μία δοκιμή στο λαπτοπ μου (Dell Inspiron 15 1564) αλλά όταν τσεκάρω για drivers μου λέει ότι η συσκευή δεν έχει τεσταριστεί στα windows 10 και δεν έχει διαθέσιμους drivers. Να βάλω drivers απο win7 ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία? Site: Εδώ πχ βρίσκω διαθέσιμους drivers και νομίζω ότι έχει τους ίδιους για win7 & win10. Άλλη διαικασία ποια?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Λέω να κάνω μία δοκιμή στο λαπτοπ μου (Dell Inspiron 15 1564) αλλά όταν τσεκάρω για drivers μου λέει ότι η συσκευή δεν έχει τεσταριστεί στα windows 10 και δεν έχει διαθέσιμους drivers. Να βάλω drivers απο win7 ή υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία? Site: Εδώ πχ βρίσκω διαθέσιμους drivers και νομίζω ότι έχει τους ίδιους για win7 & win10. μην ψάχνεις drivers απο τετοιες σελίδες γενικότερα. Οι drivers της dell είναι για το εκάστοτε μοντέλο και εαν ΔΕΝ έχει βγάλει η ίδια μην περιμένεις να παίξουν οι κάρτες γραφικών και τα συναφή. Εχω δοκιμάσει 10αρια στο 5110 και δεν έπαιξε τίποτα σχεδον πλην του wifi. Απο εκει και πέρα εαν το λάπτοπ έχει διπλά γραφικά(intel+AMD)99% είναι σίγουρο οτι δεν θα βρεις drivers μιας και ο Intel Driver είναι μέσα στον catalyst.
janpap08 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 μην ψάχνεις drivers απο τετοιες σελίδες γενικότερα. Οι drivers της dell είναι για το εκάστοτε μοντέλο και εαν ΔΕΝ έχει βγάλει η ίδια μην περιμένεις να παίξουν οι κάρτες γραφικών και τα συναφή. Εχω δοκιμάσει 10αρια στο 5110 και δεν έπαιξε τίποτα σχεδον πλην του wifi. Απο εκει και πέρα εαν το λάπτοπ έχει διπλά γραφικά(intel+AMD)99% είναι σίγουρο οτι δεν θα βρεις drivers μιας και ο Intel Driver είναι μέσα στον catalyst. Ναι δίκιο έχεις...από τη σελίδα της dell κατέβασα drivers. Ολα καλά δείχνουν,το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι φορτίζει πολύ αργά η μπαταρία.Δλδ σε 3-4 ώρες έφτασε στο 3%...
k_skidrow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μια απορια,επειδη εχουμε μια διαφωνια με εναν φιλο. Τα windows 10 ειναι εντελως δωρεαν για ολους;; ερωτηση πρωτη και αφου ειναι δωρεαν για ολους γιατι καποιες εκδοσεις πωλουνται στο σκρουτζ; συν γιατι υπαρχουν σαν πειρατικα crackαρισμενα σε διαφορα sites? Ευχαριστω πολυ!
ntg1980 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μια απορια,επειδη εχουμε μια διαφωνια με εναν φιλο. Τα windows 10 ειναι εντελως δωρεαν για ολους;; ερωτηση πρωτη και αφου ειναι δωρεαν για ολους γιατι καποιες εκδοσεις πωλουνται στο σκρουτζ; συν γιατι υπαρχουν σαν πειρατικα crackαρισμενα σε διαφορα sites? Ευχαριστω πολυ! Τα Windows 10 διατίθενται δωρεάν μέσω Windows Update για όσους έχουν Windows 7 ή 8.1, όχι για όσους πχ έχουν XP, Vista ή άλλη παλιότερη έκδοση. Όσοι δεν έχουν 7/8.1, πρέπει να τα αγοράσουν, γι'αυτό και πωλούνται οι άδειες. Επίσης όσοι έχουν 7/8.1 και δεν προχωρήσουν σε αναβάθμιση ως το καλοκαίρι που λήγει η δωρεάν διάθεση μέσω Windows Update, θα πρέπει κι αυτοί να τα αγοράσουν.
k_skidrow Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Τα Windows 10 διατίθενται δωρεάν μέσω Windows Update για όσους έχουν Windows 7 ή 8.1, όχι για όσους πχ έχουν XP, Vista ή άλλη παλιότερη έκδοση. Όσοι δεν έχουν 7/8.1, πρέπει να τα αγοράσουν, γι'αυτό και πωλούνται οι άδειες. Επίσης όσοι έχουν 7/8.1 και δεν προχωρήσουν σε αναβάθμιση ως το καλοκαίρι που λήγει η δωρεάν διάθεση μέσω Windows Update, θα πρέπει κι αυτοί να τα αγοράσουν. Και πως σε καινουργιο συστημα,που δεν ειχε πριν λειτουργικο περασα κανονικα με usb απο το windows tool εφοσον το συστημα δνε ειχε πριν 7/8.1?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και πως σε καινουργιο συστημα,που δεν ειχε πριν λειτουργικο περασα κανονικα με usb απο το windows tool εφοσον το συστημα δνε ειχε πριν 7/8.1? δεν ειπε κανείς οτι δεν μπορείς να τα περάσεις. Νόμιμη άδεια δεν έχεις απλά. Δεν απασχολεί την ms απο που βρήκες το iso,το κλειδί ειναι τα λεφτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Και πως σε καινουργιο συστημα,που δεν ειχε πριν λειτουργικο περασα κανονικα με usb απο το windows tool εφοσον το συστημα δνε ειχε πριν 7/8.1? Μπορείς να τα εγκαταστήσεις, αλλά θα χρειαστείς κλείδι για να τα ενεργοποιήσεις (μπορείς να βάλεις κλειδί από 7 ή 8.1), ενω με την αναβάθμιση γινόταν αυτόματα η ενεργοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις