Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετα τα τελευταία update νομίζω οτι δημιουργήθηκε ενα θέμα.Κάποιες φορές το σύστημα δεν μπορεί χρησιμοποιήσει ολη την ram την μια μόνο 4gb την άλλη μόνο 6gb κτλ εαν κάνω restart στρώνει, το έχει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

Εβλεπα περιεργη χρηση της μνημης και εγω, μεχρι που απενεργοποιησα ενα προγραμμα που μου'κανε τη δουλεια. Τo  Core Temp... 

Δημοσ.

Εβλεπα περιεργη χρηση της μνημης και εγω, μεχρι που απενεργοποιησα ενα προγραμμα που μου'κανε τη δουλεια. Τo  Core Temp... 

Δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο .Είναι εκνευριστικό ,ξεκινάω να κάνω δουλειά π.χ photoshop και μετά από λίγο τρώει σκαλώματα επειδή δεν έχω μνήμη.

2016_11_08_141834.png

Δημοσ.

Επισης μπορει να με πει καποιος πως να κανω ανοιγμα σε νεα καρτελα πατωντας την ροδελα του ποντικιου;

Εχω το microsoft wireles keyboart 2000. Εχω βαλει και τους drivers του αλλα ουτε εκει εχει επιλογη! 

Δημοσ.

τι ανοιγμα σε νεα καρτελα; ανοιγμα φακελου σε νεο παραθυρο εννοεις; Νομιζω μονο με script, κατι τετοιο ας πουμε ή κανοντας στην τασκ μπαρ μεσαιο κλικ , ανοιγει νεο instance του εξπλορερ. 

Δημοσ.

Για χειροκινητα με βλεπω once again. Ελεος πια με αυτο το σαπιο windows update των 10ριων. Κατεβηκε σε 3 λεπτα, και εχει κολλησει στο 33% εγκαταστασης. 

Δημοσ.

Για χειροκινητα με βλεπω once again. Ελεος πια με αυτο το σαπιο windows update των 10ριων. Κατεβηκε σε 3 λεπτα, και εχει κολλησει στο 33% εγκαταστασης. 

το ιδιο επαθα στο 79 % εκανα επανεκκινηση και συνεχισε

Δημοσ.

Και εγω, φανηκε να συνεχιζει και κολλησε στο 70%. Με νεα επανεκκινηση του win update, κολλησε και ζητησε restart. Μετα απο αυτο , ξεκινησε παλι download το οποιο δεν εκανε τιποτα. Προσπαθησα να σταματησω τη διεργασια και κολλησε και απο τα services. ΧΑΧΑΧΑ

Τωρα κατεβαινει το αρχειο και κανω restart για να το βαλω manually. Οτι να'ναι κυριολεκτικα.

Δημοσ.

Και εγω, φανηκε να συνεχιζει και κολλησε στο 70%. Με νεα επανεκκινηση του win update, κολλησε και ζητησε restart. Μετα απο αυτο , ξεκινησε παλι download το οποιο δεν εκανε τιποτα. Προσπαθησα να σταματησω τη διεργασια και κολλησε και απο τα services. ΧΑΧΑΧΑ

Τωρα κατεβαινει το αρχειο και κανω restart για να το βαλω manually. Οτι να'ναι κυριολεκτικα.

ετοιμάσου να πάθεις ό,τι είχα και γω.

κάτι τέτοια κουλά έκανε(τότε που έλεγα οτι κολλάει η μπάρα της έναρξης κλπ κλπ) :lol:

anyway,θα πάρω πλήρες image και μετά θα βάλω την ενημέρωση :P

(το πρόβλημα που είχα έφτιαξε με format δυστυχώς-βασικά refresh στα 10αρια εκανα- δεν υπήρχε άλλη λύση)

Δημοσ.

Δε πιστευω.. Η νεκροψια θα δειξει :P

Κατσε γιατι και το standalone installer ειναι τα ζα μου αργα... 

"Initializing installation... done!

Installing Security Update for Windows (KB3200970) (update 1 of 1)..."

Πλησιαζει η μεγαλη στιγμη. Αναβω κερακια, σφαζω και ενα γελαδι, και επιστρεφω :P

(Η γελαδα σφαχτηκε, αιμα κατσικας εχει μπει στα καταλληλα διαμορφωμενα αυλακια της ιεροτελεστιας, τα 7 (+3 λογω windows 10 ) κερακια εχουν αναψει και φαινομενικα το 1/4 της εγκαταστασης ολοκληρωθηκε)

DONE . PRay for me :P 

post-269452-0-06154700-1478639114_thumb.jpg
Δημοσ.

Την πρώτη φορά κατέβηκε αλλά απέτυχε στην εγκατάσταση. Την δεύτερη φορά κόλλησε στην επανεκκίνηση. Μα τι πίνουν επιτέλους εκεί μέσα;

Δημοσ.

αυτο το sfc το εχω κανει 352 φορες :P Γενικα ειχα θεμα και με αλλο update. Πχ με το προηγουμενο δεν ειχα κανενα θεμα. Με αυτο τωρα ειχα

(success btw, Χρηστάρα, εβαλα-εβγαλα ακουστικά και η μπαρα ειναι εκει , ακμαιοτατη, οπως το ηθικο μου :P )

Τι να πω, κατι πινουν οπως λεει και ο centurion! Δεν εξηγειται πια αυτο το πραμα. Το αστειο ειναι οτι δε συμβαινει με ολους, αλλα οπου να'ναι. Οποτε να'ναι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...