paylidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 κοιτα αυτο το αμαξι τωρα θα ειχε φορο πολυτελειας 2400ευρω+1100 τα τελη...πολλα λεφτα ετσι.Εγω αν παρω 3λιτρο θα κοιταξω να ειναι 10ετιας για να μην εχω φορους και μλκιες! όπου ζζζχχχ βαλε πινακίδες βουλγαρίας και fixed...
Hyphen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 όπου ζζζχχχ βαλε πινακίδες βουλγαρίας και fixed... χαχαχα σωστος ! δεν εχω ψαξει τι διαδικασια εχει αυτο κατι ειχα ακουσει πως μισθωνεις εταιρια στην βουλγαρια και σου ανοιγουν μια δικη σου επιχειρηση με 160ευρω κοστος? ετσι δηλωνεις το αμαξι εκει και τελος?
paylidis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 χαχαχα σωστος ! δεν εχω ψαξει τι διαδικασια εχει αυτο κατι ειχα ακουσει πως μισθωνεις εταιρια στην βουλγαρια και σου ανοιγουν μια δικη σου επιχειρηση με 160ευρω κοστος? ετσι δηλωνεις το αμαξι εκει και τελος? καπως ετσι ειναι... και allianz πανευρωπαική με <300€ το χρόνο μικτή και αντε γεια φοροι πολυτελείας και πρασινα αλογα...
+~CyBeR~+ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 να πω κατι κ εγω που παρατιρισα ειπες οτι οδυγας απο τα 9 αυτοκινιτο και μηχανη απο τα 11 και απο το παλιο ινοβα trust me κατι ξερω και σου το λεω νομιζεις πως εγινες πιλοτος και βουτας κατευθειαν στα βαθια(στρωτα εννοω) δεν το λεω για να δειξω οτι ειμαι πιλοτος ουτε για να σε υποβαθμησω για εμενα γιατι οδυγαω και τα 2 οχι honda s2000 αλλα gsxr εχω και 750 αλλα τα εφαγα πολλες τα μουτρα μου για να μαθω καπια πραματα θα σου ελεγα αν τελικα διαλεξης το 2τροχο κομματι παρε ενα enduro τυπου xtx η fmx η οτι αλλο θελεις και γκαζια εχει οχι οσο το gsxr βεβαια αλλα εχει αρκετα και γκαβλ.ς βγαζεις και κατι ακομα που ξεχασα πολλυ νομιζουνε για να οδυγεις τετια μηχανη θελει αρ.....α μεγαλο λαθος μυαλο θελει και υπομονη γιατι απο τι στιγμη που θα την βαλεις μπρος σκεφτεσε την ωρα και τη στιγμη που θα βγεις σε ευθεια για να ..................................................... you know
evoracing Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 να πω κατι κ εγω που παρατιρισα ειπες οτι οδυγας απο τα 9 αυτοκινιτο και μηχανη απο τα 11 και απο το παλιο ινοβα trust me κατι ξερω και σου το λεω νομιζεις πως εγινες πιλοτος και βουτας κατευθειαν στα βαθια(στρωτα εννοω) δεν το λεω για να δειξω οτι ειμαι πιλοτος ουτε για να σε υποβαθμησω για εμενα γιατι οδυγαω και τα 2 οχι honda s2000 αλλα gsxr εχω και 750 αλλα τα εφαγα πολλες τα μουτρα μου για να μαθω καπια πραματα θα σου ελεγα αν τελικα διαλεξης το 2τροχο κομματι παρε ενα enduro τυπου xtx η fmx η οτι αλλο θελεις και γκαζια εχει οχι οσο το gsxr βεβαια αλλα εχει αρκετα και γκαβλ.ς βγαζεις και κατι ακομα που ξεχασα πολλυ νομιζουνε για να οδυγεις τετια μηχανη θελει αρ.....α μεγαλο λαθος μυαλο θελει και υπομονη γιατι απο τι στιγμη που θα την βαλεις μπρος σκεφτεσε την ωρα και τη στιγμη που θα βγεις σε ευθεια για να ..................................................... you know Σοβαρά όμως... Είναι 19, στα 19 μπορεί να έχει μέχρι 125cc και στα 20 βγάζει για 35kw. Ακόμα όμως δεν μπορεί να καβαλήσει K8. Εκτός αν μιλάμε για μετά από 5 χρόνια! Για εμένα XTX και Duke είναι τα καλύτερα για την κατηγορία τους. Αλλά δεν είναι street όπως η K8. Και κάτι άλλο. K8, Duke, XT, XTX είναι με συμπλέκτη. Άμα δεν ξέρεις από συμπλέκτη, ξέρεις τι τούμπες έχεις να φας μέχρι να το μάθεις? και η μηχανή να γίνει κομμάτια, φτιάχνετε, εσύ όμως όχι! Καλά θέλει και αρχ... γιατί όταν πιάσεις τα 250-300km/h και ο δρόμος είναι βελόνα, ε εκεί δεν πάει ο οποιοσδήποτε.!! Αλλά ναι το μυαλό εκεί είναι και όταν δεις τουνελ να εχεις το χέρι στο συμπλέκτη
+~CyBeR~+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Σοβαρά όμως... Είναι 19, στα 19 μπορεί να έχει μέχρι 125cc καλα ειναι και ομως και κατι ατομα που ειναι μεγαλυτερη σε ηλικια εχουνε μεγαλες μηχανες και δεν κανουνε ουτε για παπακια η αληθεια να λεγετε Και κάτι άλλο. K8, Duke, XT, XTX είναι με συμπλέκτη. Άμα δεν ξέρεις από συμπλέκτη, ξέρεις τι τούμπες έχεις να φας μέχρι να το μάθεις? και η μηχανή να γίνει κομμάτια, φτιάχνετε, εσύ όμως όχι! βασικα αν το εχεις δεν ειναι τπτ ο συμπλεκτης και δεν νομιζω να μην εχει οδυγησει αλλη μηχανη εκτος απο την δικια του στο δευτερο συμφωνο απολυτα ...αν και καλω ειναι να το χτυπησεις λιγο το κεφαλι για να μαθεις Καλά θέλει και αρχ... γιατί όταν πιάσεις τα 250-300km/h και ο δρόμος είναι βελόνα, ε εκεί δεν πάει ο οποιοσδήποτε.!! ε νταξ μορε θελει και λιγο απο αφτα Αλλά ναι το μυαλό εκεί είναι και όταν δεις τουνελ να εχεις το χέρι στο συμπλέκτη δεν ειναι μονο εκει το μυαλο οταν οδυγας τετεια μηχανη πρεπει να ειναι 1000% στον δρομο οσο για το τουνελ δεν ξερω τη κανεις σε αφτη την περιπτωση γιατι δεν εφτασε ακομα ως εκει η χαρη μου εγω μενω σε ενα χωριουδακι 15 χλμ εξω απο κατερινη και γενικα εχουμε ωραιους δρομους για αυτη την περιπτωση εχω το monster του ( πατερα μου) ενα παλιο gsxr για ακριβια του 86-90 καπου εκει μεσα ειναι η χρονολογια του (εκει να δεις σκωτωστρα ) η παλιη της ξερουν και ως καμυλες , και πιστεψε με εκει οντως μαθενεις να οδυγας
Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Ναι πραγματικά έχεις δίκιο. 11 και 12 το βράδυ που το πάει βόλτα στο τετράγωνο της γειτονιάς, 1 φορά στο τόσο, το λιγότερο που το αρμόζει είναι θάνατος στην ηλεκτρική καρέκλα. Σοβαρέψου.... Παράδειγμα προς αποφυγή είπα πως είναι, και όχι πως πρέπει να επαναφέρουν την θανατική ποινή για αυτόν. Με αυτό που κάνει πάντως διακινδυνεύει πρόστιμο 1.170€ για οδήγηση αυτοκινήτου που είναι σε ακινησία + 500€ για οδήγηση ανασφάλιστου + αυτόφωρο, χώρια το μπλέξιμο σε περίπτωση ατυχήματος. Κατά τα άλλα εγώ πρέπει να σοβαρευτώ... Joshuan21 θα σ πω κάτι. Ένας ξάδερφος μου έχει ένα Impreza STi τουρμπάτο προγράμματα εξατμίσεις και πάει λέγοντας. Όλα φτιαγμένα από τα χεράκια τ. Μέχρι πριν 1 χρόνο μπορούσε να το συντηρήσει. Η εταιρία του κατέρρευσε και φυσικά έκλεισε. Ξαφνικά έμεινε άνεργος με ένα αμάξι 5ετίας με 2.500cc (στα χαρτιά) στα χέρια του. Τι να το κάνει? να το πουλήσει? ποιος θα το πάρει το τέρας που θέλει 2€ για να πάρει μπρος, και να το πουλήσει πόσο? Τι κάνει? έδωσε πινακίδες με σκεπτικό άμα φτιάξουν τα πράγματα με τα οικονομικά ή άμα βρει δουλειά! το έχει σε γκαράζ σκεπασμένο (και από κάτω!) και το βάζει μπρος 2 φορές την εβδομάδα και 1 φορά το μήνα το πάει σε dyno για να μην του μπουκώσει αφού σε κεντρικό δεν μπορεί να το βγάλει. Έχεις κάτι καλύτερο να προτείνεις? να το αφήσει με την κουκούλα αμάξι των 40.000€ (με τις μετατροπές) να κοιμούνται οι γάτες στο μοτέρ? για πες μου... Το πάει 1 φορά το μήνα σε dyno για να μην... μπουκώσει????? με γερανό να φανταστώ μια και δεν μπορεί να το βγάλει σε δημόσιο δρόμο? Εφόσον πλέον δεν μπορεί να το συντηρήσει, το λογικό είναι να το πουλήσει. Αγοραστής σίγουρα θα βρεθεί στην σωστή τιμή, έστω και από εξωτερικό. Αν το κρατήσει σε ακινησία το μόνο που καταφέρνει είναι να συνεχίσει να απαξιώνεται.
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Αυτα τα κολπα με τις Βουλγαρικες ειναι τελειωμενα Πλεον τα κυνηγανε και τα ελεγχουν ολα Θα σε σταματανε σε καθε μπλοκο και θα μπλεξεις ασχημα Ο φιλος νομιζω δε μας ειπε ποσα λεφτα θελει να δωσει Βλεπω οτι του προτεινουμε απο 1000αρια μεχρι τερατα των 800 αλογων Κατι S2000 RX8 κλπ πισωκινητα ειναι δολοφονικα οπλα στα χερια ενος 19χρονου και νομιζω οτι πρεπει να τα αποφυγει Απο οτι καταλαβα θελει κατι για ντριφταρισματα κι ετσι καταστασεις Στην καλυτερη καμια slk 1.8 αν εχει 10-12000 για πεταμα Παρολαυτα αν ξεχασει την πισω κινηση θα προτεινα μια υπερκουκλα οπως αυτη στα 1800cc ή αν δεν εχει προβλημα στα 2000cc για μουρη γκαζια ασφαλεια στο επακρο στις στροφες με πολλα χιλιομετρα κλπ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5392171/ Οσο για μηχανη εκει κι αν ειναι σκοτωστρα 1
johnbond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κατι S2000 RX8 κλπ πισωκινητα ειναι δολοφονικα οπλα στα χερια ενος 19χρονου και νομιζω οτι πρεπει να τα αποφυγει Καλά,μη συγκρίνεις αυτά τα δύο σε επικινδυνότητα. Ο jeremy clarkson είχε χαρακτηρίσει το Rx8 ένα απο τα πιο εύκολα αυτοκίνητα που έχει οδηγήσει.. http://youtu.be/g5FNjyaLfC8?t=3m27s Το S2000 είναι πολύ πιο απότομο και απόλυτο. offtopic.Είχες ποτέ starlet;
zio10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Κούκλα ρε adi32! Πόσο μου άρεσε αυτό το αυτοκίνητο...(αλλά είχε 30 χιλιάρικα τότε ) Ειδικά στο γαλάζιο της μου αρέσει πιο πολύ! http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4461535/
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Το πάει 1 φορά το μήνα σε dyno για να μην... μπουκώσει????? με γερανό να φανταστώ μια και δεν μπορεί να το βγάλει σε δημόσιο δρόμο? Εφόσον πλέον δεν μπορεί να το συντηρήσει, το λογικό είναι να το πουλήσει. Αγοραστής σίγουρα θα βρεθεί στην σωστή τιμή, έστω και από εξωτερικό. Αν το κρατήσει σε ακινησία το μόνο που καταφέρνει είναι να συνεχίσει να απαξιώνεται. Όταν ένα αμάξι δεν το ανοίγεις προφανώς και μπουκώνει! ειδικά ένα τέτοιο που είναι φτιαγμένο για κόφτες. Με γερανό ναι αν και ούτε αυτό επιτρέπετε εφόσον δεν έχει πινακίδες. Σε αγγελία το είχε βάλει για κάτι μήνες αλλά μηδενικό ενδιαφέρον. Ένα αμάξι όμως που έχεις πληρώσει τόσα για να το αποκτήσεις και άλλα τόσα για να το πειράξεις, δεν μπορείς να το σκοτώσεις (και δεν μιλάω για ψυχολογία).
dimitrisOP Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 επιτρέπετε να το μεταφερεις με γερανό αν δεν εχει πινακιδες κανονικότητα
johnbond Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Όταν ένα αμάξι δεν το ανοίγεις προφανώς και μπουκώνει! ειδικά ένα τέτοιο που είναι φτιαγμένο για κόφτες. Με γερανό ναι αν και ούτε αυτό επιτρέπετε εφόσον δεν έχει πινακίδες. Σε αγγελία το είχε βάλει για κάτι μήνες αλλά μηδενικό ενδιαφέρον. Ένα αμάξι όμως που έχεις πληρώσει τόσα για να το αποκτήσεις και άλλα τόσα για να το πειράξεις, δεν μπορείς να το σκοτώσεις (και δεν μιλάω για ψυχολογία). Γιατί να μην επιτρέπεται με γερανό; Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
evoracing Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Γιατί να μην επιτρέπεται με γερανό; Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Από όσο ξέρω θες να έχεις άδεια για να ρυμουλκείς αμάξια χωρίς πινακίδες ή κάτι τέτοιο. Νομίζω υπάρχει και ένα topic που λέει κάτι τέτοιο γιατί είχα ψαχτεί ποιο παλιά για αμάξια πίστας.
linkin Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Oντως η Alfa GT ειναι απο τα πιο ομορφα αμαξια εκει εξω. Κριμα που δεν την εβγαλαν με κανα σοβαρο μοτερ. Ακομα και το 3.2 που ειχα οδηγησει ηταν λιγο meh. Για τον φιλο μας παντως, αυτη η Ζ4 ειναι πραγματικη ευκαιρια. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5417555/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα