Caiaphas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας.Ειμαι 22 χρονων και σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες το 2015.Ημουν θεωρητικη κατευθυνση.Προλαβαινω αν αρχίσω απο το μηδέν;Δεν θυμαμαι τιποτα απο Λατινικα,Αρχαια κλπ (ποτε δεν τα διαβαζα κι ολας).Αξίζει;
mathsrule Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θυμαμαι τιποτα απο Λατινικα,Αρχαια κλπ (ποτε δεν τα διαβαζα κι ολας). Τότε, καλύτερα, εάν πραγματικά θέλεις να ξαναδώσεις Πανελλήνιες και είσαι αποφασισμένος, άρχισε από τώρα διάβασμα και μαθήματα και δώσε το 2016.
NickTG Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας.Ειμαι 22 χρονων και σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες το 2015.Ημουν θεωρητικη κατευθυνση.Προλαβαινω αν αρχίσω απο το μηδέν;Δεν θυμαμαι τιποτα απο Λατινικα,Αρχαια κλπ (ποτε δεν τα διαβαζα κι ολας).Αξίζει; Ναι και στα 2.
ApSiMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με καλή οργάνωση και βοήθεια (φροντηστήρια-ιδιαίτερα) το έχεις. Ποτέ δεν είναι αργά.
somebody:) Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 θα τεινω να συμφωνησω με τον mathsrule αν και δε ξερω γενικα τι παιζει απο θεωρητικη. το θεμα ειναι να γουσταρεις αυτο που κανεις και να βαλεις στοχους απο κει και περα θα κυλησει η χρονια χωρις να το καταλαβεις!! καλη αρχη!! 1
lebron15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Νομίζω πως από το 15-16 θα αλλάξουν οι πανελλήνιες, έτσι δε νομίζω να σε συμφέρει να δώσεις σε κάτι ολοκαίνουριο και να ανταγωνιστείς τα 18χρονα επί ίσοις όροις που η μόνη τους δουλειά (και καλά) εκείνη την χρονιά είναι να διαβάζουν για να περάσουν κάπου. Σίγουρα θα έχεις σημειώσεις από παλιά και ακόμα κι αν νομίζεις πως δεν θυμάσαι τίποτα, σίγουρα θα σου έρθουν στο μυαλό οι παλιές παπαγαλίες εκτός κι αν έγραψες 9Κ. Τώρα, ένα λεπτό αν κάτσω να δω τον ορισμό του βενιζελισμού θα τον πω απ'έξω. Και τέλος, αν δε δουλεύεις και γενικά δεν έχεις υποχρεώσεις, επιβάλλεται να δώσεις φέτος για τους παραπάνω λόγους συν το ότι όσο μικρότερος μπεις σε ένα τμήμα τόσο καλύτερα. Με 2-3 ώρες διάβασμα κάθε μέρα γράφεις εύκολα 15-16 χιλιάρικα, το δύσκολο είναι να καταφέρνεις να διαβάζεις τόσο καθημερινά.
Par1s* Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας.Ειμαι 22 χρονων και σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες το 2015.Ημουν θεωρητικη κατευθυνση.Προλαβαινω αν αρχίσω απο το μηδέν;Δεν θυμαμαι τιποτα απο Λατινικα,Αρχαια κλπ (ποτε δεν τα διαβαζα κι ολας).Αξίζει; Αξίζει όσο τίποτα πιστεύω, να μπεις σε μία σχολή και να είσαι πτυχιούχος στα 26-27 σου.. Εγώ έδωσα στα 25 μου και είναι ότι καλύτερο έχω κάνει.. Με την λογική που έχεις τώρα, δηλαδή πως είναι κάτι που θέλεις και όχι κάποια υποχρέωση, όπως είχαμε μερικοί το διάβασμα στο σχολείο, θα σου φανεί ακόμα πιο εύκολο. Και στο κάτω, κάτω δεν έχεις να χάσεις και κάτι. Αν σε παίρνει οικονομικά, κάνε και κανένα ιδιαίτερο. Επένδυση θα είναι!
GoDRiC- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει όσο τίποτα πιστεύω, να μπεις σε μία σχολή και να είσαι πτυχιούχος στα 26-27 σου.. Εγώ έδωσα στα 25 μου και είναι ότι καλύτερο έχω κάνει.. Με την λογική που έχεις τώρα, δηλαδή πως είναι κάτι που θέλεις και όχι κάποια υποχρέωση, όπως είχαμε μερικοί το διάβασμα στο σχολείο, θα σου φανεί ακόμα πιο εύκολο. Και στο κάτω, κάτω δεν έχεις να χάσεις και κάτι. Αν σε παίρνει οικονομικά, κάνε και κανένα ιδιαίτερο. Επένδυση θα είναι! και σε τι σχολη εισαι αν επιτρεπεται;
Ison_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας.Ειμαι 22 χρονων και σκεφτομαι να ξαναδωσω πανελληνιες το 2015.Ημουν θεωρητικη κατευθυνση.Προλαβαινω αν αρχίσω απο το μηδέν;Δεν θυμαμαι τιποτα απο Λατινικα,Αρχαια κλπ (ποτε δεν τα διαβαζα κι ολας).Αξίζει; Πάντα προλαβαίνεις αν έχεις θέληση. Το θέμα είναι, απ'ότι κατάλαβα, ότι δεν τό 'χεις με τα γράμματα και μάλλον στο πανεπιστήμιο που είναι χαλαρά τα πράγματα δε θα στρωθείς ούτε εκεί. Μήπως να ακολουθούσες τη στρωμένη καλή δουλειά του πατέρα σου, από το περνάνε έτσι τα χρόνια για ένα χαρτί πτυχίου; 1
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντα προλαβαίνεις αν έχεις θέληση. Το θέμα είναι, απ'ότι κατάλαβα, ότι δεν τό 'χεις με τα γράμματα και μάλλον στο πανεπιστήμιο που είναι χαλαρά τα πράγματα δε θα στρωθείς ούτε εκεί. Μήπως να ακολουθούσες τη στρωμένη καλή δουλειά του πατέρα σου, από το περνάνε έτσι τα χρόνια για ένα χαρτί πτυχίου; Συμφωνω Και Επαυξανω Τσαμπα Θα Στρωθει Στο Διαβασμα Μιας Και Το Να Βρεις Εργασια Πλεον Ειναι Ονειρο Θερινης Νυχτος...
Backpacker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Θα θέλει αρκετά φροντιστηρία βέβαια...αυτοπειθαρχία με πολλές ώρες διαβάσματος γιατί ξεκινάς πολύ πίσω από τους "ανταγωνιστές" σου που είναι τα 18χρονια της τρίτης λυκείου που τα έχουν όλα φρέσκα... Αλλά αξίζει τον κόπο φυσικά...αρκεί να το βάλεις στόχο και να κάνεις τα πάντα να τον πετύχεις... ΥΓ Αν εννοείς μόνος σου χωρίς φροντιστήρια και μόνο με τίποτα βοηθήματα τότε σόρρυ αλλά ξέχνα το... ΥΓ 2 Θεωρώ και γω ότι οι παννελήνιες του 2016 είναι πιο εφικτός στόχος καθώς όπως λες δεν έχεις την παραμικρή βάση και επαφή με τα βασικότερα μαθήματα Αρχαία,Λατινικά...σε έναν χρόνο το ταβάνι σου θα είναι τίποτα 12χιλ μόρια...και στην θεωρητική δεν έχει πολλές επιλογές σε κείνα τα μόρια και δεν υπάρχουν ΤΕΙ ουσιαστικά...
BadBoy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάλι πιστεύω ότι με ιδιαίτερα και απίστευτο διάβασμα βγαίνει. Αλλά θα θέλει πραγματικά να μη χάσεις μέρα και να είσαι 100% αφοσιωμένος σε αυτό. Γίνεται, αλλά είναι τρομερό παλούκι. Εκτός από το χρόνο (αν δουλεύεις ξέχασε το), θέλει και κεφάλαιο για ιδιαίτερα.
Caiaphas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω για της απαντησεις σας.Εννοειτε οτι θα κανω ιδιαιτερα αν ξαναδωσω και απο την στιγμη που δεν κανω τιποτα εχω απολυτα ελευθερο χρονο.Οι σχολες που με ενδιαφερουν ειναι ανθρωπολογια ή πολιτικες επιστημες ή ΦΠΨ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 πιστευω ότι αξιζει τον κόπο γιατι μπορείς να επιλέξεις με μεγαλύτερη ωριμότητα την σχολή που σε ενδιαφερει
panos2171 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Άνετα προλαβαίνεις μιας και δεν έχεις την πίεση που έχουν οι της γ' λυκείου. Χάνουν σχεδόν όλη τη μέρα με το σχολείο και το φροντιστήριο ενώ εσύ άνετα και ξεκούραστα θα μπορείς να διαβάζεις 5-6 ώρες την ημέρα. Όσον αφορά την κατεύθυνση τα αρχαία είναι το παλούκι της υπόθεσης, από τη στιγμή που δε διάβαζες γενικά δεν έχεις βάσεις οπότε με το άγνωστο θα ζοριστείς. Μπορείς όμως να αφιέρωθείς στο γνωστό. Δε λέω φυσικά να μην ασχοληθείς με το άγνωστο απλά λόγω συνθηκών πρέπει να μπαλώσεις τη ζημιά με το γνωστό. Τα λατινικά δε θα σε δυσκολέψουν τόσο, απλά μάθε πολύ καλά το λεξιλόγιο, και μεταφράσεις εννοείται. Είναι το α και το ω στα λατινικά, χωρίς αυτό δεν πάς πουθενά. Ιστορία όσο γίνεται κοίτα να παπαγαλήσεις. Τα νεοελληνικά παπαριές, διαβάζεις τα σχόλια από τα βοηθήματα (επίσης ψάξου και στο ιντερνετ, θα σε βοηθήσουν και τα εκεί σχόλια) και τίποτα άλλο. Οι σχολές που θέλεις πάνω κάτω 15000 μόρια δεν έχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα