Gilda1986 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Έχοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά έχω σκοπό να τα καταθέσω για να κάνω αίτημα για το επίδομα ανεργίας. Έχω γεννηθεί στην Πάτρα αλλά εργαζόμουν στην Αθήνα. Γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα αν μπορώ να τα καταθέσω και στον ΟΑΕΔ της Πάτρας ? Δεν έχω καταφέρει να πάρω κάποια αξιόπιστη απάντηση μέχρι στιμής. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Zazula Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=605&Itemid=560&lang=el Σε ποιο υποκατάστημα του ΟΑΕΔ (ΚΠΑ2) πρέπει να απευθυνθώ για να εγγραφώ στα μητρώα του ΟΑΕΔ; Εγγραφή πραγματοποιείται μόνο στο ΚΠΑ2 αρμοδιότητας της περιοχής στην οποία υπάγεται ο άνεργος σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας του .
gokuthelegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχει σημασία που δούλευες, πας στο κοντινότερο κατάστημα ΟΑΕΔ από εκεί που μένεις.
Zazula Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 σίγουρο ειναι αυτό ; Αυτό ακριβώς γράφει το σάιτ του ΟΑΕΔ στο #2. Και ναι, είναι απόλυτα σίγουρο.
gokuthelegend Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 σίγουρο ειναι αυτό ; Δηλαδή αν πέρσι δούλευες 5 μήνες στην Αθήνα, 3 μήνες στην Θεσσαλονίκη και 2 μήνες στην Καβάλα, σε ποιόν ΟΑΕΔ θα έκανες αίτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα