Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξέρεις τυφλό σύστημα βάζεις όποια γλώσσα πληκτρολογίου ξέρεις και δεν έχεις πρόβλημα,αν δεν ξέρεις και κοιτάς τα πλήκτρα τότε 3-4 αυτοκολλητάκια θα κάνουν μεγάλη διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα πας να γραψεις με βαση το Αγγλικο και δεν εισαι Ζεν Μαστερ στο που ειναι το καθε συμβολο τοτε ναι. Μπορεις οπως ειπε ο φιλος να βαλεις αυτοκολλητακια και σε λιγες μερες που θα τα μαθεις τα βγαζεις. 

Δημοσ.

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι θα σε δυσκολέψει, όμως δεν γνωρίζω τυφλό σύστημα άσχετα αν πληκτρολογώ (σχεδόν) χωρίς να κοιτάω το πληκτρολόγιο. Αν πρόκειται να πληκτρολογείς μόνο σε αυτό, γρήγορα θα το συνηθίσεις. Αν όμως είναι ένα από τα πληκτρολόγια που θα χρησιμοποιείς (π.χ. έχεις και σταθερό ή άλλο πληκτρολόγιο στο γραφείο κτλ) η διαφορά του layout νομίζω θα σου "στοιχίζει" κάποια λάθη ειδικά στα σύμβολα, κάθε φορά που θα αλλάζεις από το ένα στο άλλο.

Ίσως είμαι περίεργος, αλλά δεν άντεξα πάνω από 2-3 ώρες σε γαλλικό πληκτρολόγιο (AZERTY) με οποίο δεν ήμουν "παντρεμένος" -δεν ήταν του laptop.

Δημοσ.

Θα με δυσκολέψει στον προγραμματισμό ενα laptop με γερμανικο πληκτρολόγιο (QWERTZ);

Επειδή έχω και γω τέτοιο laptop, όπως είπαν και οι απο πάνω δε θα σε δυσκολέψει σχεδόν καθόλου αν θυμάσαι τη θέση των πλήκτρων και το σετάρεις ως English - US. Αν όμως δε τη θυμάσαι, ιδιαίτερα στα σύμβολα θα σου βγάλει λίγο την πίστη.

Δημοσ.

Ναι, δυσκολευει αρκετα διοτι ξερω τυφλο μονο στα γραμματα και ειδικα τα συμβολα ειναι τελειως μπερδεμενα στο γερμανικο. Παρε αυτοκολλητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...